Dokonalá péče podle krásné Daniely Peštové

Brand Noili vznikl v roce 2018 jako péče pro všechny typy pleti. Všechny výrobky jsou tvořené s láskou k přírodě a respektem k vědě tak, aby dokázaly zpomalit nezvratný proces stárnutí. V portfoliu naleznete blahodárná antiaging séra, pleťové oleje, které jsou plné vzácných rostlinných extraktů, antioxidantů, vitamínů a aktivních látek, které pleť hluboko vyživují, hydratují a pomáhají udržovat její mladistvý vzhled. Množství ingrediencí je optimální, aby pleť dostala potřebnou porci péče a výživy, ale aby zároveň nebyla zatížená. Složení je navíc naformulované tak, aby bylo podobné přirozenému složení kožního mazu. 

V roce 2021 se s Noili seznámily i české ženy a mezi nimi i Daniela Peštová, která se značkou začala spolupracovat. Co si zamilovala? Blahodárné oleje. Poté sama přišla s nápady na nové produkty, které obohatí kosmetický stolek každé z nás. Souznění Noili a Daniely je přirozené stejně jako filozofie značky samotné. I stále krásná Daniela ctí přirozený proces stárnutí a půvab si udržuje kvalitní péčí, nikoli přehnanými estetickými zákroky. Méně je totiž více. Tyto zkušenosti doplnila odbornost zakladatelky MUDr. Zuzany Gyárfášové, která má medicínské vzdělání.

Noili a Daniela Peštová

Čištění, péče, masky

Pleťové oleje a jedinečná séra tak nyní doplnily výrobky ve sféře čištění, hydratace, těšit se můžete na trojici masek. Všechny novinky jsou doslova horké, dostupné jsou od 2. listopadu. Nebyly jste seznámeny? Tak, prosím…

Čistící Let´s Get Naked

Úžasný víceúčelový balzám odstraňuje make-up a nečistoty z celého dne. Můžete jej použít rovněž pro zvláčnění suché pokožky kdekoli na těle, chrání kožní bariéru. Obsahuje mandlový olej, který má zklidňující účinky, výtažek z moringy zase zlepšuje hydrataci a má i skvělé regenerační schopnosti. Extrakt z mořského salátu (mořská řasa) viditelně napíná pokožku, dodává jí vlhkost, podporuje krevní oběh, aktivuje obnovu buněk a zlepšuje odolnost pokožky. Extrakt z bílého čaje má výrazné antioxidační účinky, klidní a zabraňuje zánětům. 

Co prozrazuje Daniela?

Tento balzám má vše, co jsem si vždy od odličovače přála - snadné použití, odstraňuje všechen make-up a přitom je šetrný k mé pleti, je plný aktivně účinných ingrediencí, které zlepšují kvalitu mé pleti a přidaný bonus - možnost víceúčelového použití! 

Let´s Get Naked

Hydratační esence You Dew You

You Dew You pH Balancing Hydrating Essence je esence toner a sérum v jednom. Pleť úžasně hydratuje, vyrovná přirozené pH, podpoří zdravý mikrobiom. Obsahuje extrakt z rostliny Centella asiatica (pupečník asijský), která je známá tím, že má úžasné účinky na popáleniny a poranění pokožky. Centella je bohatým zdrojem přírodních, bioaktivních látek, má silné antioxidační účinky, zlepšuje hydrataci. Klidní podráždění pleti a podporuje tvorbu kolagenu. Blahodárná je i aloe vera, její tekutina rovněž poskytuje skvělou hydrataci, klidní a zbavuje toxinů. Esence je sice bez přidané parfemace, ovšem voní díky extraktu z pupečníku. Nanáší se po vyčištění pleti před použitím krému či oleje. 

Co prozrazuje Daniela?   

Jsem do tohoto produktu ZAMILOVANÁ! Moje pleť vždy toužila po hydrataci a tato esence se o ni skvěle postará. 

You Dew You

Dokonalá trojka 3 Masqueteers Face mask trio 

Trojbalení masek, které se úžasně doplňují. V balíčku najdete detoxikační masku Charm Me Charcoal, která dokonale zbavuje pleť nečistot. Obsahuje růžový jíl s významnými absorpčními účinky, aktivní uhlí a pomáhá tak odstraňovat nečistoty. Arganový olej zase zjemňuje pleť a reguluje mazotvorbu, rybí peptidy zvyšují hydrataci pleti a podporují tvorbu kolagenu.  

Co prozrazuje Daniela?   

Tato maska ​​je moje týdenní zbraň proti matné, unaveně vypadající pleti. Líbí se mi, jak cítím, že to funguje, ale absolutně miluji okamžité výsledky, které po použití vidím. 

Pak je tu Coffee Break povzbuzující maska, která je ideálním prostředkem pro oživení unavené pleti. Obsahuje silný antioxidant kofein, který rozjasňuje a zpevňuje pleť. Extrakt z ženšenu podporuje cirkulaci krve, pomáhá syntéze kolagenu a podporuje přirozenou pevnost pleti. 

Co prozrazuje Daniela?   

Maska ​​je nejlepší lék pro unavenou pleť. Vždy si ji přibalím sebou, když cestuji. Skvěle funguje proti jet lagu, když se protáhne focení nebo naopak, když mám díky němu budíček ještě za tmy. Díky ní se cítím, jako by mi bylo znovu 25!  

A poslední Mask Sleep Repeat antiagingová maska, olejo-gelový zázrak. Nádherně jemná maska, určená pro regeneraci pleti během nočního spánku. Skvalan v ní obsažený pleť nádherně zvláční, měsíček má protizánětlivé a antimikrobiální účinky. Díky extraktu z červené papriky má nádhernou červenou barvu a zanechává pleť krásně rozjasněnou. Hnědé řasy jsou bohaté na omega mastné kyseliny a mají protizánětlivé a regenerační účinky.  Můžete použít jako rychlovku na 15 minut nebo ji dopřejte pleti po celou noc. Vaše pleť bude krásně odpočinutá a šťavnatá. 

Co prozrazuje Daniela?   

Jsem velkým fanouškem nočních masek. Noc je doba, kdy se naše těla zotavují, resetují a nabíjejí energií na další den, a proto ráda dávám své pleti šanci udělat totéž.  

3 Masqueteers Face mask trio

Extra tip?  

Hydratační esence You Dew You a Bakuchiol & Squalane Oil Serum jsou jako best friends, proto tvoří DUO BFF. Dokonale se doplňují. Hydrataci z esence uzavírá výjimečné olejové sérum s obsahem bakuchiolu (rostlinná alternativa retinolu) a skvalanu, které nádherně zvláčňují pleť. Motto na krabičce je proto výstižné: You complete me. 

Měření