InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Božetice se Strakonicemi držely krok, ale na body nedosáhly. Za hosty skóroval i kouč Šťastný

MILEVSKO – Hokejisté Božetic přivítali v nedělním utkání 10. kola krajské ligy Strakonice, kterým se úvod sezony nevydařil, ale v posledních zápasech zabraly a psychickou pohodu jim mohla vrátit i výhra v derby s Vimperkem. S týmem od řeky Otavy přijel jako jeden z trenérů i exmilevský Luboš Krupka, zatímco jeho kolega Kamil Šťastný po třech letech nasadil kvůli absencím i zápasový dres a připsal si gól a asistenci. Favorit vedl po první třetině 3:0, nakonec se ještě Božetice dokázaly do utkání vrátit, ale na body ani proti jednomu z nejslabších celků soutěže, který bude bojovat o postup do play off, nedosáhly – 3:6. Další zápas hrají Božetice v neděli 20. listopadu na ledě Soběslavi (17), kde se kompletně uzavře první polovina základní části.

HC TJ Božetice – HC Strakonice 3:6

(0:3, 1:2, 2:1). Branky a nahrávky: 21. Buriánek (Jelínek, Blažek), 46. Hlaváč, 57. Tkáčik (Urbanec) – 9. Šebesta (Hrubý), 16. Hradský, 20. Šebesta (Franta, Dlouhý), 27. Šebesta (Dlouhý), 33. Zralý (Kovář, Šťastný), 55. Šťastný.

Božetice: Čunát – Mareš, P. Hošek, T. Hošek, Šašek, Tkáčik, L. Nevolný, Bartůněk, Buriánek, Hlaváč, Ryška, Jelínek, Urbanec, Blažek.

Strakonice: Myslivec – Franta, Hrubý, Cibuzar, Zralý, Kovář, Vaněček, Papež, Řehoř, Šebesta, Křenek, Hradský, Januška, Šťastný, Dlouhý, Babor.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • HC 

    Reagovat

     

    Jsou to saláti ty Božetice, ani nejslabší mančaft soutěže neporazí. Bejvaly to plameny, ale teď jsou s podivem TJ TJ, no hrůza.

    Vloženo 14.11.2022 13:11:53

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace