InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Divadlo A.Dvořáka: Jentl – drama podle povídky I. B. Singera

    pátek 17.5 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Mustang Bluesride

    pátek 17.5 19:00 - Club Highway 61 Kijevská 1474, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junioři Milevska vykročili k výhře razantním nástupem, Plzni nepomohla ani osobka na Dolejše

MILEVSKO – Junioři FBC Došwich Milevsko přivítali v neděli večer na domácí palubovce plzeňské FbC. Svěřencům trenéra Lukáše Dolejše, kterého v neděli kvůli účasti na MS ve Švýcarsku nahradil Marek Jiřík od áčka, se start první ligy povedl a vyhřívají se na čele soutěže, což potvrdili také proti soupeři ze západu Čech. Domácí tým rozhodl razantním nástupem, když otevřel skóre hned v první minutě a po necelých sedmi minutách svítilo na ukazateli skóre 3:0 pro Došwich. Poté se ještě utkání zdramatizovalo a hosté dokázali ve druhé části dokonce na chvilku srovnat na 4:4 a následně ještě na 5:5, ale vyrovnaný stav vždycky trval jen chvilku a Milevsko zase odskočilo až k vítězství 8:6.

Jak po utkání přiznal hostující trenér Martin Klán, tak Plzeň zkusila osobní obranu na nejnebezpečnějšího ofenzivního hráče Milevska Daniela Dolejše. Ani to ale nepomohlo a Dolejš byl u čtyř gólů svého týmu (2+2). Další zápas hrají junioři opět doma, příští sobotu 19. listopadu hostí třetí Chomutov. Začátek utkání je ve 13 hodin.

FBC Došwich Milevsko – FbC Plzeň 8:6

(3:1, 2:4, 3:1). Branky: 1. J. Trojáček, 4. Smazal, 7. Novotný, 21. D. Dolejš, 39. Joachimsthaler, 44. Duba, 52. Duba, 53. D. Dolejš – 9. Šik, 23. Šik, 26. Žežula, 33. Levý, 40. Denisov, 53. Denisov.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace