SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na ikonický příběh Ledové království v doprovodu živého orchestru

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na ikonický příběh Ledové království v doprovodu živého orchestru 

V předvánočním čase si s rodinou připomeňte pevné přátelství Anny, Elsy, Olafa, Kristoffa a shlédněte film v českém znění na monumentální obrazovce s hudbou živého symfonického orchestru.

Symfonický orchestr Českého rozhlasu v čele s dirigentem Ernstem van Tielem oživí historické prostory Smetanovy síně Obecního domu 27. listopadu v časech 13.00 a 17.30. V jejich podání zazní hit Let It Go, který byl oceněn cenami Oscar a Grammy, a mnoho dalších písní z populární Disney pohádky Ledové království . Koncert je pořádán ve spolupráci s mezinárodní koncertní agenturou Sure. Entertainment.

Symfonický orchestr Českého rozhlasu patří k nejvýznamnějším českým orchestrům současnostiŠéfdirigenta a uměleckého ředitele zastupuje Petr Popelka

Ernst van Tiel jako specialista na filmové koncerty s živým orchestrem diriguje většinu z předních děl, jako například Star WarsHarry Potter nebo Vertigo. Spolupracoval s Rotterdamskou filharmoniíLondýnským symfonickým orchestrem nebo Královským filharmonickým orchestrem.

Chcete zažít jedinečný zážitek v podobě velkoformátového filmu v doprovodu prestižního symfonického orchestru? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2 vstupenky v termínu 27. listopadu v pražském Obecním domě.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje sob, který doprovází horala Kristoffa?

a) Sven

b) Svan

Nápovědu naleznete v našem článku.

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ). Výherce vyhlásíme v pátek 18. listopadu ve 10 hodin. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Ticketstream

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Obecní dům nabízí i další akce

Místo konání: Obecní dům

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!