Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásní, bohatí a nezadaní: Tito pracháči na svou druhou polovičku stále čekají!

  • Autor: rix - 
    15. 11. 2022
    05:00

    Časopis Tatler sestavil žebříček nejžádanějších lidí v Británii, kteří jsou stále single! Krása a bohatství, to jsou hlavní atributy Britů v seznamu. Řadí se mezi ně členové královské rodiny, milionoví dědicové, vnučka módní návrhářky či dcera francouzského podnikatele Francoise-Henriho Pinaulta.

  • 1.Lucemburský princ Sebastién (30)

    Princ Sébastien Lucemburský je nejmladším synem velkovévody Henriho a velkovévodkyně Marie Terezie Princ Sébastien Lucemburský je nejmladším synem velkovévody Henriho a velkovévodkyně Marie Terezie | Profimedia

    Princ Sébastien Lucemburský je nejmladším synem velkovévody Henriho a velkovévodkyně Marie Terezie. Leč se mu takové slávy jako Henrimu a Terezii nedostává, má čím zaujmout. Jde o hlavního důstojníka lucemburské armády a plynně hovoří čtyřmi světovými jazyky. 

    Vystudoval marketing a komunikaci na Františkánské univerzitě ve Steubenville v Ohiu a také pracoval v Německu v lesním hospodářství se zaměřením na udržitelné metody. Mezi jeho záliby patří podle deníku Daily Mail lezení, lyžování nebo rugby. 

  • 2.Cora Corréová (26)

    Kráska Corréová je vnučkou slavné módní návrhářky Dame Vivienne Westwoodové. Kráska Corréová je vnučkou slavné módní návrhářky Dame Vivienne Westwoodové. | Instagram

    Kráska Corréová je vnučkou slavné módní návrhářky Dame Vivienne Westwoodové. To dokazují i její sociální sítě. Cora se ráda fotí nebo chodí na módní přehlídky a různé dalšíokázalé akce.  

    Cora již dříve prozradila, že její rodiče, také módní návrháři, podporovali její lásku k módě. Varovali ale dceru, aby ji život ve světle reflektorů nepoznamenal. Tak či tak Britka těží především ze slávy své babičky.

    Jednu dobu se šuškalo, že má mladá kráska se svou příbuznou vyhrocené vztahy a vzájemně se přetahují o pozornost. „Ne, vůbec ne. Žádná nevraživost mezi Corré a Vivienne neexistuje,“ smetl spekulace ze stolu jeden z rodinných příbuzných. 

    Video  Kráska Corréová je vnučkou slavné módní návrhářky Dame Vivienne Westwoodové.  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 3.Mia Southgateová (23)

    Okouzlující Britka Mia je dcerou trenéra anglické fotbalové repretenzace Garetha Southgatea Okouzlující Britka Mia je dcerou trenéra anglické fotbalové repretenzace Garetha Southgatea | Instagram

    Miu Southgateovou mají v oblibě především fanoušci fotbalu. Okouzlující Britka je dcerou trenéra anglické fotbalové repretenzace Garetha Southgatea. Na nudný život si stěžovat nemůže. Její Instagram je plný fotografií z cest po světě. Nebyla jen v Evropě, ale také v Kambodži nebo na Mauriciu.

    Tatínek Gareth otevřeně mluvil o tom, jak mu čas s manželkou a jejich dcerou pomáhá mimo fotbal udržet zdravý rozum. Teorii „rodiny na prvním místě“ razí i v přístupu k fotbalové reprezentaci Albionu. 

    Gareth Southgate si v roce 1998 zahrál jako obránce i proti české reprezentaci. Jen den předtím se mu narodila právě Mia. Zápas přesto nevynechal. „Utkání s Českou republikou si nechci nechat ujít. Mám co napravovat,“ uvedl tehdy. 

    Video  Čechy jsme nepodcenili, hráli dobře. Zaskočil mě náš špatný výkon, nechápal Southgate  - iSport TV
    Video se připravuje ...

  • 4.Jasper Cable-Alexander (24)

    Jasper Alexander je synem Lorda Snowdona, člena královské rodiny, bývalého manželka sestry Alžběty II. Jasper Alexander je synem Lorda Snowdona, člena královské rodiny, bývalého manželka sestry Alžběty II. | Profimedia

    Jasper Alexander je synem Lorda Snowdona, člena královské rodiny, bývalého manželka sestry Alžběty II. a vášnivého fotografa. Už jako známý fotograf společenské smetánky překvapil veřejnost, když vytvořil pár s princeznou Margaretou. Syn jde v jeho šlépějích. Také on je obdařen talentem pro fotografování.

    Video  Módní styl královny Alžběty II.  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 5.Alexander Ogilvy (25)

    Pohledný Ogilvy je vnukem sestřenice královny Alžběty II., princezny Alexandry, a je tedy 58. v pořadí na britský trůn Pohledný Ogilvy je vnukem sestřenice královny Alžběty II., princezny Alexandry, a je tedy 58. v pořadí na britský trůn | Profimedia

    Pohledný Ogilvy je vnukem sestřenice královny Alžběty II. a je tedy 58. v pořadí na britský trůn. Namísto kralování mu ale učarovalo spíše rugby. Vede skromný život a byl kapitánem univerzitního ragbyového týmu. V Austrálii rugbyový tým dokonce trénoval. 

    V září se Alexander zúčastnil pohřbu Jejího zesnulého Veličenstva královny ve Westminsterském opatství a slavnostní bohoslužby v kapli svatého Jiří. Živí se jako produktový manažer. 

    Video  Jaký byl kouzelný život královny Alžběty II.?  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 6.Mathilde Pinaultová (21)

    Tato kráska je dcerou francouzského obchodníka Françoise-Henri Pinaulta, generálního ředitele společnosti Kering a prezidenta Groupe Artémis Tato kráska je dcerou francouzského obchodníka Françoise-Henri Pinaulta, generálního ředitele společnosti Kering a prezidenta Groupe Artémis | Instagram

    Tato kráska je dcerou francouzského obchodníka Françoise-Henri Pinaulta, generálního ředitele společnosti Kering a prezidenta Groupe Artémis, který se může pochlubit odhadovaným čistým jměním 33,2 miliardy dolarů. V roce 2009 se oženil se Salmou Hayekovou.

    Mathildu baví hlavně jezdectví. Koně jsou její život a dokazuje to i její instagram s 65 tisíci fanoušky. Tam se chlubí snímky svých vysoce ceněných koní. „Jezdectví má pro mě terapeutický rozměr, v tu chvíli zapomínám na všechno,“ popsala.

    Živí se ale jako módní návrhářka. „Móda mě přitahuje kvůli jejímu působení na kulturu a společnost,“ vysvětlila a popsala skvělé soužití s Hayekovou. „Je pro mě takový plamen, který mě uklidňuje,“ dodala krasavice. 

    Video  Trendy 2022: Jaké boty pofrčí na podzim a zimu?  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 7.Lula Johnsonová (18)

    Lula má o slávu postaráno. Jde o neteř někdejšího britského premiéra Borise Johnsona. Lula má o slávu postaráno. Jde o neteř někdejšího britského premiéra Borise Johnsona. | Tiktok

    Lula má o slávu postaráno. Jde o neteř někdejšího britského premiéra Borise Johnsona. Z expremiéra si ale moc příklad nevzala. Namísto kariéry se stará především o svůj tiktok, kam denně přidává zábavná videa. 

    Na platformě se s ní objevil i Johnsonův bratr Leo. S Lelou na videu tančí v kuchyni a video se rychle stalo virální. 

    Video  Lula má o slávu postaráno. Jde o neteř někdejšího britského premiéra Borise Johnsona.  - Tiktok
    Video se připravuje ...

  • 8.Jesse Grylls (19)

    Jesse je synem slavného experta na přežití Beara Gryllse. Jesse je synem slavného experta na přežití Beara Gryllse. | Instagram

    O shodu jmen nejde. Jesse je opravdu synem slavného experta na přežití Beara Gryllse. A zdá se, že je odhodlaný svého otce překonat. Pokud jde o odvážné kousky, rozhodně nezůstává pozadu. 

    V roce 2021 šokoval své fanoušky seskokem s padákem z mostu. Padák si Jesse připevnil pomocí háků přímo na svá holá záda. Jeho otec Bear chválil jeho úspěch, ale prosil ho, aby to neopakoval. „To bylo hustý, ale už to prosím nedělej,“ apeloval slavný táta na syna.

    Video  Muž přežíval více než tři týdny v mrazu aljašské divočiny, vrtulník si ho všiml díky velkému nápisu ve sněhu  - Facebook - Alaska State Troopers (Official)
    Video se připravuje ...

  • 9.Galerie

Jaryn ( 15. listopadu 2022 10:22 )

Ty raději splácej insolvenci troubo.

Zobrazit celou diskusi