Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

MasterChef Česko si pro soutěžící pravidelně chystá novinky a nečekaná překvapení, některé věci se však nemění. I v letošní řadě se proto diváci dočkají oblíbeného kola štěstí, které rozhodne, z jakých surovin a s jakým omezením budou soutěžící vařit. A zatímco vítězný tým z venkovní výzvy může odpočívat na balkoně, zbylá čtveřice se svěří do rukou legendárního moderátora Pavla Poulíčka, který rozhodne o jejím dalším osudu.

-reklama-


Vaření s nějakým omezením je neodmyslitelnou součástí soutěže MasterChef Česko, protože mimo jiné prověří, jak jsou soutěžící schopní poradit si ve ztížených podmínkách a improvizovat. Co a jakým způsobem budou vařit, za ně rozhodne kolo štěstí a u něj odborník na slovo vzatý – moderátor populární soutěže Kolotoč Pavel Poulíček. „Mě to pozvání těší dvojnásobně, protože jsem absolutní nekuchař, já fakt nezvládnu nic než postavit vodu na čaj. Ale když jste si mě tak přáli, tak si tady dneska zatočíme,“ pobaví Pavel hned na úvod porotce a pak už přichází jeho velká chvíle, aby na kole štěstí vytočil každému ze soutěžících jednu surovinu a jedno omezení.

Už vaření na základě náhodného losu je složité, ovšem má být hůř. Zatímco autor nejlepšího pokrmu se po prvním vaření dostane na balkon, zbylým třem se ještě o něco ztíží podmínky. Další výzva je totiž připraví takřka o veškeré spotřebiče a ponechá jim pouze rychlovarnou konvici, kontaktní gril a pečenku.

Kdo z nich v omezených podmínkách dovede vykouzlit pokrm hodný masterchefa a kdo absolutně pohoří? To diváci zjistí už ve středu 16. listopadu ve 20:20 na TV Nova a už teď na Voyo.

Zdroj: TV Nova

-reklama-