hledat

Tags:

Nový 9th Wonder? To jsou sladší věci i zdatné undergrounďárny jak ze sklepa jeho mámy

Sdílej

9th Wondera nejde nemít rád. My ho máme rádi, vy ho máte rádi a tak je to dobře. Už sice nepoužívá tak mohutné škopkovité bicí a nepříliš často sampluje Curtise Mayfielda, protože většinu jeho samplů už projel, ale je zajímavé sledovat, kam se posouvá.

Spolupráce s Kendrickem Lamarem nebo Mac Millerem mu i v novodobé rapové historii zajišťují veliké uznání a neotřesitelnou pozici, kterou si zaslouží. Co ale máme nejradši, jsou jeho osobnější projekty. Mezi ně patří dnes již rozkošatělá série „ZION“ alb, ze které na nás vybafnul nejnovější kus s pořadovým číslem „VII“. 

Jedná se o 30 převážně instrumentálních skladeb. Boombapové soulem nasáklé instrošky jsou na dvou třetinách celého mixu. První třetina je naopak věnovaná rapu, který zde obstarávají méně známí, ale zajímaví rappeři Swank a King Draft, kteří leckdy připomínají staré Little Brother. Jejich několik skladeb je doplněno o hosty The Jack Moves, Datsunna a Jalisu. 

Takže ať už máte rádi čisté instrumentálky, nebo doplněné o rap, tak je „ZION VII“ tou správnou volbou tak jako tak. 9th Wonder zde nabízí celkem širokou škálu záležitostí. Najdeme tu popovější a sladší věci, ale i celkem zdatné undergrounďárny jak ze sklepa jeho mámy, nebo podobného místa, kde začínal jako teenager tvořit svoje loopy. 

 

Tagy:
Tao Quit

https://linktr.ee/taoquit BBarak Obbama

  • 1