Srdcerváči přivítají nové tváře

Komiksy Novinky Seriály

Už před časem jsme vás informovali o tom, že se seriálový hit natočený podle komiksové předlohy Alice Oseman dočká hned dalších dvou sérií. Teď tu máme více informací.


Začala práce na druhé řadě seriálu a původní obsazení doplnily nové tváře. Bel Priestley bude hrát Naomi a Ash Self se objeví jako Felix, oba hrají nové přátele Elle. Thibault de Montalembert si zahraje Nickova otce. Tito tři herci se připojí k dříve oznámeným nováčkům Leile Khan jako Higgsově studentce Sahar Zahid, Jack Barton bude Nickův starší bratr David Nelson, Nima Taleghani se objeví jako učitel Truham Pan Farouk a Bradley Riches (který hrál studenta v sezóně 1) se vrátí jako student Truham James McEwan.

Pro druhou sezónu se také vracejí Chetna Pandya, Fisayo Akinade, Alan Turkington a Olivia Colman. Přidají se k hlavním představitelům Kit Connor, Joe Locke, Yasmin Finney, William Gao, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Cormac Hyde-Corrin a Jenny Walser.

Hlavními hrdiny příběhu jsou dva středoškoláci, Charlie Spring (Joe Locke) a Nick Nelson (Kit Connor). Řeší totéž, co většina puberťáků, i když jsou každý jiný. Charlie má za sebou zkušenost s šikanou. Je do sebe uzavřený nervák, přiznaný gay a přemýšlivý kluk, někdy možná až moc. Nick je zase bezprostřední, pohodový hráč ragby a jednoznačná školní hvězda.

Pro mě je to jen o oslavě queer radosti,“ řekl Oseman Tudum loni v dubnu. „Především doufám, že Srdcerváči jen rozesmívají lidi a rozjasní jim den – ale také doufám, že to inspiruje zejména mladé queer lidi, aby věřili, že mohou najít štěstí a najít romantiku a najít přátelství.

Zdroj informací a obrázků: Netflix.com/tudum, DatabazeKnih.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge