Dyk vyvedl rodinu... aby děti viděly mámu jako feťačku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dyk vyvedl rodinu... aby děti viděly mámu jako feťačku

Na premiéru nové komedie Grand Prix
Na premiéru nové komedie Grand Prix (Foto Profimedia.cz)

Vidět mámu Táňu jako ušmudlanou feťačku, to si přece nemohli nechat ujít! Na premiéru nové komedie Grand Prix, v níž po boku Štěpána Kozuba (26) a Kryštofa Hádka (40) září právě Tatiana Dyková (44), proto dorazili její starší synové, manžel Vojta Dyk (37) i exmanžel Pavel Čechák (47).

Právě on je otcem Cyrila (14) a Františka (17). Ten si dokonce přivedl přítelkyni. A nechyběl ani Pavlův bratr-dvojče Petr Čechák se svou ženou, herečkou Marikou Šoposkou (33). Všichni byli zvědaví, jak si Táňa poradí s nezvyklou rolí, do které ji obsadil režisér Jan Prušinovský (43). A jako »kominda« obstála na výbornou. Takhle mámu opravdu ještě neviděli! Jen nejmladšího synka Lojzíka (9), jehož tátou je Dyk, nechali doma. Na podobnou podívanou je přece jen ještě malý... 

Tatiana Dyková pro časopis Moje Psychologie: Chci zvládat své emoce? Toť otázka ...

Video se připravuje ...

Na svou nakrátko ostříhanou a částečně vyholenou dceru se přišla podívat Jitka Asterová (62). Herečka Anna Kameníková (28) se ve snímku odvážně zhostila role živelné manželky šéfa autobazaru v podání Hádka. Na premiéru dorazil i rozdivočelý Marek Taclík (49) sladěný do oranžova, Marika Šoposká (33) s manželem, Anna Fialová (27) s kamarádkou Eliškou Křenkovou (32) či Michal Suchánek (57) se dcerou. Všichni premiéroví hosté se dobře bavili, když byli nabalení, někteří dokonce zimním kožichu! Skoro to vypadalo, že Lucerně zapomněli zatopit. Nebo už začali šetřit?

Velká premiéra filmu s Vojtou Dykem: Útěk s manželkou Táňou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.