Celebrity nám ukázaly fotky z mládí: Věra Mikulcová, Dana Morávková nebo Sabina Laurinová jako holčičky

Celebrity nám ukázaly fotky z mládí: Věra Mikulcová, Dana Morávková nebo Sabina Laurinová jako holčičky
Zdroj: Se souhlasem D. Morávkové, Š. Fingerhutové, T. Makarenko, V. Mikulcové/koláž Lifee
Poznáte tuhle roztomilou holčičku? Není jí nikdo jiný než modelka Taťána Makarenko.Taťána Makarenko má stále na Ukrajině tátu a zbytek rodiny.Taťána Makarenko je dnes jednou z nejvlivnějších žen České republiky, co se týče modelingu.Tahle malá myška je herečka Štěpánka Fingerhutová.+ 12 fotek+ 13 fotek

Známé tváře se nám pochlubily fotkami z mládí. Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (33) trávila dětství na rodné Ukrajině, kulturistka Věra Mikulcová (40) ještě neměla o svém sportu ani ponětí, Sabina Laurinová (50) si se spolužačkami měnila boty a Dana Morávková (51) se vrcholově věnovala krasobruslení. A pozadu s vylomeninami nezůstávaly ani další celebrity.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 11. 2022 08:00

Známé osobnosti se v dětství věnovaly lecčemu a ne vždy si byly podobné. V obsáhlé fotogalerii vám představíme, jak v dětství vypadali herečka Sabina Laurinová, kartářka Dagmar Kludská nebo herec Šimon Bilina. 

Idol žen a dívek Jan Kopečný například trénoval graffiti na školní zastávce. Dokonce jsem si jako idiot nacvičoval ten velký podpis, který dnes používám, tak to paní učitelka poznala,“ přiznává Kopečný, který si za svůj počin vysloužil třídní důtku. Dodnes si myslí, že neprávem. Musím říct, že to vůbec nebylo ošklivé, jen to asi bylo nepochopené výtvarné umění,dodává idol ze seriálu ZOO.

Sabina Laurinová přišla domů v cizích botách

Pro změnu rodičům dokázala v dětství pořádně zavařit herečka Sabina Laurinová.Se spolužačkou jsem si ve druhé třídě omylem vyměnila boty a pak se naše rodiny vzájemně hledaly po Praze, protože jsme nemohly ani jedna chodit. Já je měla o dvě čísla menší, ona logicky větší. Nakonec se to podařilo a boty našly správné nohy,“ vzpomíná Sabina na školní léta.

Jindy jsem si zase cestou do školy zlomila nohu. Spolužačka mě nesla kus na zádech, než jsme narazily na místní OPBH a zavolaly mamince do práce,“ přidává k dobru další příběh, tentokrát s ponaučením, jak dobré je mít kamarády, na které se člověk může spolehnout.

Bára Basiková chtěla v 19 letech provokovat

Zpěvačka Bára Basiková byla v 19 letech rebelkou a napsala knihu o lásce dvou dívek, což se tenkrát nesetkalo s velkým pochopením. „V 19 letech člověk neví, co má před sebou, co ho v životě čeká a kam ho osud zavede. Dnes už to vím a zdaleka v sobě nemám takovou naivitu, ale zároveň ani tu sílu," přiznává Bára.

„Když tenkrát ta kniha vyšla, byla na tu dobu velmi kontroverzní, dneska už je všechno jinak. Nicméně zachycuje mě přesně takovou, jaká jsem v 19 letech byla," poukazuje zpěvačka.

Dana Morávková jako krasobruslařka

Herečka Dana Morávková se zase v dětství věnovala krasobruslení. „Naposledy jsem bruslila před pandemií v muzikálu Popelka na ledě. Že bych si ve volném čase šla zabruslit na rybník, to upřímně ani nevím kam. Není na to čas, žijeme celá rodina v poklusu,“ směje se seriálová Zdena, kterou sport provází celý život.

Věra Mikulcová byla oplácaná dívčina

Sport je celoživotní vášní také naší nejznámější kulturistky Věry MikulcovéByla jsem pohybově zdatný tlouštík. Hrála jsem volejbal, basketbal, ale stal se mi úraz kolene a samozřejmě jsem papala. Když jsme byli u babičky, to bylo samé: 'Dej si rohlíčky, 3 rohlíčky, 4 rohlíčky, pěkně namazaný!'“ vzpomíná kulturistka s tím, že jídlo má ráda celý život.

Taťána Makarenko má ukrajinské kořeny

Ředitelka Miss Czech Republic a modelka Taťána Makarenko zase se začátkem válečného konfliktu na Ukrajině řešila své kořeny ve válkou zasažené zemi. „V rodině nemáme malé děti. Bratrancům je všem přes dvacet a jsou na vojně. Slečnám už je také kolem dvaceti. Všichni mají na Ukrajině něco, kvůli čemu chtějí zůstat. Slečny tam mají partnery, kteří jsou ve válce. Maminky zase nechtějí odejít kvůli dospělým synům. Je to strašně složité. Dostat se z Oděsy kamkoliv, na Slovensko, do Polska nebo Česka, je náročné,“ vylíčila modelka začátkem roku situaci na Ukrajině.

Štěpánka Fingerhutová trpěla anorexií

Herečka Štěpánka Fingerhutová, kterou si diváci pamatují ze seriálu Devadesátky, musela pro změnu ve svých 14 letech čelit anorexii. „Ocitla jsem se v novém kolektivu, protože jsem do devítky šla na jinou školu, a bylo to pro mě komplikované. Necítila jsem se dobře a přestala jíst. Bulimii jsem pak měla v osmnácti, ta byla horší. Ale s pomocí okolí a učitele jsem se z toho dostala. V těch čtrnácti jsem to zvládla sama, což je dobře," vzpomíná.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články