Rihanna řádně podráždila své fanoušky. Podívejte se, v jakém koženém prádélku se jim předvedla!

Přidat na Seznam.cz

Fanoušci žasnou. Oblíbená zpěvačka Rihanna, která před pár měsíci porodila svého prvního potomka, na svém Instagramu propagovala svou novou řadu spodního prádla Savage X Fenty. A udělala to hezky stylově. Jedno takové prádélko si na sebe totiž oblékla…

Čtyřiatřicetiletá kráska v krátkém videu, které sdílela svým 138 milionům sledujícím, vystřídala několik elegantních póz v černém krajkovém koženém kostýmku. Asi nejprovokativnější část je ta, kdy je zády ke kameře a ukazuje detaily šněrovacího korzetu, pod kterým očividně nemá žádné další prádlo.

Rihanna je považovaná za módní ikonu

Kostýmek doplnila o černé kozačky sahající pod stehna a elegantní rukavice. Vlasy si si rodačka z Barbadosu vyčesala nahoru, ačkoliv pár pramenů ji sahaly do obličeje, což jenom podpořilo její vizáž. Pod provokativním videem se okamžitě strhla vlna komentářů.

Robyn Rihanna Fenty není jen zpěvačkou, ale i módní ikonou a návrhářkou. V roce 2019 založila svou značku Fenty (podle jejího jména), pro kterou navrhuje oblečení, obuv a doplňky. Mimo jiné vlastní také i značku Fenty Beauty. Její jmění se odhaduje v přepočtu na 35 miliard korun.

V květnu přivedla na svět syna, kterého má s raperem A$AP Rocky. Během těhotenství zpěvačka odmítla typickou těhotenskou módu a na veřejnosti se objevovala s modely, které ji odhalovaly bříško.

Video zhlédnete na jejím Instagramu. Propagaci vymyslela na jedničku, co myslíte?

Zdroj: Instagram, Lidovky