InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihostroj v utkání o třetí místo tabulky přetlačil Odolenu Vodu

 Autor: VK Jihostroj ČB.

    Autor: VK Jihostroj ČB.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Fazóna volejbalistů Českých Budějovic od změny trenéra pod novým koučem Vojtěchem Zachem trvá dál! Jejich utkání o třetí místo na jihu Čech proti Odoleně Vodě ale znamenalo oboustranně kvalitní volejbalovou podívanou. Celý zápas byl vyrovnaný, ale koncovku zvládl vždy lépe Jihostroj i díky lepšímu servisu v domácím prostředí. České Budějovice ovládly všechny tři sety stejným výsledkem 25:22 a díky vítězství 3:0 se udržely na třetím místě extraligové tabulky. „Pro nás to byl ohromně těžký zápas. Odolka hrála skvěle a držela s námi krok. V prvním dvou setech jsme si stejně jako v pár posledních zápasech pomohli skvělým servisem. Malinko jsme z něj vypadli ve třetím setu, nicméně naštěstí máme v kádru Licouna, který na konci vytáhl dva nebo tři úžasné servisy, a tím to zavřel,“ pochválil v hodnocení pro klubový web kapitán Martin Kryštof svého jmenovce – Martina Licka.

Hodnocení Vojtěcha Zacha, trenéra Českých Budějovic: „Odolka s námi dokázala držet krok a hrála dobře. Zaslouženě je v tabulce v popředí. Z naší strany to bylo trochu nervózní a zabržděné. Příště musíme být na tyto zápasy více uvolnění. Byla to taktická bitva, kterou jsme nakonec ubojovali díky lepšímu servisu v domácí hale."

VK Jihostroj ČB – Aero Odolena Voda 3:0

(25:22, 25:22, 25:22).

České Budějovice: Polák, Giraudo, Licek, Ondrovič, van Schie, Stoilovič, libero Kryštof.

Odolena Voda: Svoboda, Carmody, Hladík, Šulc, Horák, Chancy, libero Ježek. Střídali Chevalier a Ferraro.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace