VIDEO: Kde se pobavit pod střechou? Velký přehled zábavních center v kraji!
Kam vyrazit při špatném počasí? Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - Hledáte tip na zábavu během podzimních dní, při kterých nemusí panovat zrovna vlídné počasí? Můžete vyrazit do heren, skokanských center a dalších zábavních prostor napříč celým naším krajem. Přinášíme přehled vybraných míst.

Mostecko

Baví Vás sport a nevíte kam? Vyrazte do trampolínového centra Jump Family v Mostě s řadou zábavných atrakcí pro celou rodinu, které najdete v Retail parku na Velebudické ulici v Mostě. Zabaví se tu dospělí i děti všech věkových kategorií. Těšit se můžete na spoustu klasických i sportovních trampolín, překážkových drah a nechybí ani možnost občerstvení v kavárně. O vaše nezapomenutelné zážitky se postarají zkušení trenéři, díky kterým získáte nové zkušenosti ze světa skákání. Nabízí tu i nejrůznější zábavné programy pro děti v podobě kroužků, táborů, nočních „přespávaček“ nebo oslav.

Navštivte také některou z plánovaných akcí, které proběhnou ještě v letošním roce. V měsíci listopadu tu pořádají o státní svátek dne 17. 11. příměstský tábor, 20. 11. sportovní odpoledne s VIP hostem, v měsíci prosinci se uskuteční dne 4. 12. Mikulášská, 5. až 9. 12. v centru budou slavit narozeniny a rozdávat hodinu ZDARMA, 22. 12. Tu proběhne Vánoční night, 23. 12. příměstský tábor. Více informací najdete na webu.

edeniky 5126

V Mostě patří mezi nejnavštěvovanější rodinná centra Jungle Aréna. Děti tam mohou využít bobovou dráhu, kolotoče, šlapadla i elektrická autíčka. Součástí je malé hřiště i střelecká aréna. Najdete zde i klouzačku a nechybí samozřejmě občerstvení. Za děcko zaplatíte vstupné 190 korun, dospělí platí 60 korun. Jde o celodenní vstupné, zvýhodnění vstupenky na kratší dobu jsou levnější.

https://www.youtube.com/watch?v=5soeMdvZEBA

Teplicko

Když za zábavou, tak do kina a na nákupy do Galerie Teplice! Premiere Cinemas v Galerii Teplice má „vymazlený“ zvuk a filmy si díky tomu užijete naplno! Vyberte si, na který trhák vyrazíte, v programu kina. A kam dál? Přece do Starbucks na skvělou kávu a její sezónní varianty. V Galerii Teplice je jediná kavárna Starbucks v celém Ústeckém kraji, a to si nesmíte nechat ujít. Na pasáži centra omrkněte obchody, novou značku APART určitě neminete, třpytící se šperky a diamanty ve výloze totiž září na dálku… Opodál se rozhodně vyfoťte u slavné sochy Davida od známého umělce Pasty Onera. Ta je totiž nový kulturní šperk a unikátní dominanta Teplic. Aneb co nikde jinde opravdu nenajdete. Příjemnou zábavu v obchodním centru Galerie Teplice! 

Zajímavou možností, kde v Teplicích trávit volný čas, je teplický zábavní podnik a restaurace Metropole. Zábavu si tam užije opravdu každý. Relax a odreagování s přáteli či rodinou tam naleznete při bowlingu nebo elektronických šipkách. Milovníci adrenalinu a rychlých kol si přijdou na své v moderní indoor areně na 620 metrů dlouhé motokárovém okruhu. Pro nejmenší návštěvníky jsou k dispozici dětské motokáry či instruktážní dvojmotokáry pro rodiče s dětmi. Během zábavy lze ochutnávat speciality z nového menu, které připraví místní šéfkuchař se svým týmem. Pro zájemce je možné využít centrum při pořádání svateb či firemních akcí s kapacitou 170 lidí.

Ústecko

Na Ústecku nevynechejte Jump Family Ústí nad Labem! V tomto trampolínovém centru se vyřádí všechny věkové kategorie. Doprovod si může odpočinout v kavárně a nechat děti v rukou našich zkušených trenérů. Centrum nabízí řadu atrakcí jako ninja dráha, hřiště na trampolínovou vybíjenou, saltové dráhy, horolezecká stěna, basketbalové koše, molitanové jámy pro bezpečný dopad, airbag a cageball. Mimo klasických trampolín máme také profesionální sportovní trampolíny nebo velmi oblíbený airtrack. Více informací najdete na tomto webu.

edeniky 5127

V krajském městě najdete také rodinné centrum Pampalánie, které je jedním z největších zábavních center v Ústí nad Labem. Nabízí zážitky nejen pro děti, ale i pro dospělé. Nedílnou součástí je i kavárna s občerstvením. Děti si mohou vyzkoušet elektrické formule, zajezdit si na bobové dráze, proplést se třípatrovou spider věží, sklouznout se na klouzačce a v tobogánu, zahrát si fotbal ve fotbalové aréně, a nebo si třeba zaskákat na trampolínách. Pořádají tu dětské oslavy, tematické karnevaly, hrají se zde pro děti české pohádky. V měsíci listopadu proběhne Mimoní show, poté bude následovat mikulášská besídka, na závěr roku dne 30. prosince nebude chybět oblíbený Dětský Silvestr. Vstupné pro děti od 6 do 12 měsíců je 50 korun, pro děti od 1 roku od 119 do 199 korun. S dítětem má jeden dospělý vstup zdarma, další zaplatí od 30 do 50 korun. Kompletní ceník najdete na https://www.pampalanie.cz/cenik

edeniky 5128

Dalším ústeckým rodinným centrem je Domeček u Rondelu, kde si děti užijí spoustu zábavy. Dospělí si mohou v kavárně dát skvělou kávu a k tomu něco dobrého. Centrum pro návštěvníky chystá pravidelné dětské diskotéky a nejrůznější tematické akce plné zábavy s animátorkou Alenkou. Pokud ještě nevíte, kde oslavit další narozeniny, můžete využít party zónu. Narozeninovou oslavu vám rádi připraví, a to klidně i se soukromým animačním programem pro děti. Vstupné pro děti do 6 měsíců je zdarma, od 6 do 12 měsíců za 50 korun a od jednoho roku od 125 do 150 korun. Dospělí mají vstup zdarma.

Pokud se chcete vydat na nákupy, ale zároveň zabavit děti, určitě je tou správnou volbou dětský koutek v ústeckém obchodním centru Forum. Dětský koutek je určen pro děti od 3 do 10 let. Mladší děti mohou koutek navštívit v doprovodu rodičů. Dětský koutek je propojen s velkou herní sestavou. Pro děti milující interaktivní vzdělávání je připravena dotyková obrazovka Touch Toy. Pro všechny tvořivé děti jsou k dispozici stolečky na ruční práce, velký domeček pro holčičky, dílna a X-box pro kluky, TV koutek, spousta stavebnic Lego a Duplo. Cena za pobyt je od 99 korun. Paušální cena za doprovod dítěte je 30 korun.

Žatecko

V Žatci si rozhodně ne nechte ujít návštěvu areálu Chrámu Chmele a Piva v srdci žateckého chmelařského regionu. Vystoupat můžete například na chmelový maják, zavítat do chmelového labyrintu, pracovny alchymisty, erbovní síně či největšího chmelařského muzea na světě. Více informací hledejte zde.

edeniky 5129

Velmi oblíbeným centrem pro děti je v Žatci Fun Park Pohádka. Malí návštěvníci tam najdou velké množství atrakcí jako je trampolína, skákací hrad nebo klouzačka. Můžou se projet i v elektrických autíčkách. Do parku můžou i ti nejmenší děti do tří let. Pro ně je zde připravená klouzačka přímo do balonků, kostky nebo lego.  Rodiče své ratolesti můžou sledovat přímo z kavárny, která je součástí parku. Za celodenní vstupné ve všední dny zaplatíte 190 korun, dospělí platí 60. Využít lze i rodinné vstupné 2+2 za 399 korun. Zvýhodněné vstupné na dvě hodiny je za dítě 120 korun. Celodenní vstupné o víkendech, prázdninách a státních svátcích je 220 za dítě, za rodinu 499.

https://www.youtube.com/watch?v=Mi0JE3EMrbo

Kdo má raději klidnější akce tak další možností, kde trávit čas s dětmi je žatecké centrum Sedmikráska. Se svými dětmi si můžete vybrat z velkého množství volnočasových aktivit. Otevřena je tu i hernička, a to každé úterý od 15 do 18 hodin.
Centrum poskytuje také poradenství a konzultace. Cena za vstup do herny je 50 korun na rodinu.

Lounsko

V Lounech rodiče navštěvují Klub(ovnu) Luna, kterou provozuje lounská městská knihovna. Rodiče mají na výběr z několika dopoledních i odpoledních klubíků, které jsou připravené pro ně a jejich děti. Součástí je i herní koutek s velkým množstvím hraček, od autíček, přes panenky a různé stavebnice. Otevřeno je od pondělí do pátku. Vstupné je symbolické, platí se 30 korun za osobu na celý den.

Chomutovsko

V Chomutově je možnost zabavit své děti v herně Kulíškov, které se nachází v obchodním centru Chomutovka. K dispozici je vnitřní dětské hřiště a je zde i možnost krátkodobého pohlídání dítěte. Pro nehlídané děti není žádné věkové omezení, za chování svých dětí zodpovídají sami rodiče. Dále se malí návštěvníci mohou těšit i na klouzačky, prolézačky, horolezeckou stěnu, trampolínu, vozítka, chodítka a pro nejmenší je připraven bazén s kuličkami a hračkami.
Dospělí se zde mohou v klidu občerstvit, najíst, zatímco si budou ratolesti hrát.

Děčínsko

V Děčíně můžete navštívit Hopsárium, které je největším krytým hřištěm v severních Čechách. Nachází se v samotném srdci staré budovy děčínského pivovaru, který byl přebudován na obchodní centrum se širokým spektrem obchodů a služeb. V prostorách Hopsária naleznete kompletně vybavené dopravní hřiště se šlapacími autíčky, semafory i benzínovou pumpou, velkou prolézací věž s klouzačkami a zapeklitými překážkami včetně velké trampolíny, skákací věž, stolní fotbal a interaktivní zábavu formou Xbox Kinect. V Hopsáriu se nevyřádí pouze děti, ale i jejich dospělý doprovod či starší sourozenci.

Dětská herna U hrochů s kavárnou v Děčíně vyniká velkým prostorem, spoustou hraček a individuálním přístupem. Rodiče si pro své děti mohou objednat narozeninovou oslavu, která zahrnuje vstup do herny po dobu 3 hodin, tématickou narozeninovou výzdobu, pití pro děti a dětské šampaňské pro oslavence. Je možné přiobjednat animační program, ve kterém budou děti pod zkušenými lektory hrát různé hry a soutěžit. Můžete si přinést vlastní dort a chlebíčky. Pitný režim pro dospělé se objednává na místě. V herně se pořádají i tématické akce k různým příležitostem v roce. Jedná se například o karnevaly, mikulášské, halloweenské a velikonoční oslavy. Děti do jednoho roku a dospělí mají vstup zdarma. Pro děti od jednoho roku je vstupné na první hodinu 75 korun, každá další započatá hodina stojí 45 korun. Je také možné zakoupit celodenní zvýhodněné vstupné za 145 korun. 

Litoměřicko

Dětský svět Méďa v Bohušovicích nad Ohří se řadí k nejmodernější a největším dětským zábavním parkům v České republice. Vaše dětičky zde naleznou nepřeberné množství atrakcí, k těm nejoblíbenějším patří elektrická autíčka, obří skluzavka, tobogán, bobová dráha, fotbalová aréna, spider věž, čtyř patrová prolézačka, samostatná hračka pro nejmenší apod. Doprovodu ratolestí nabízí dětské centrum příjemné posezení a nabídku občerstvení v kavárně s možností bezplatného Wi-Fi připojení k internetu. C

Bimbo Cafe v Litoměřicích je projekt rodinného typu, ve kterém vycházeli z požadavků vlastních dětí i samotných rodičů. Zde si můžete užít si čas se svým dítětem, zároveň můžete zůstat trochu stranou a dopřát dítěti trochu samostatnosti. Sami si přitom můžete vydechnout opodál, třeba u dobré kávy s dortíkem nebo něčím na zub. K dispozici je herní část o rozloze 70 m2 (trampolína, skluzavka, balónkový bazén a další), oddělený herní prostor pro děti do 3let, kavárna situovaná na druhé straně od herní části, vyhrazená část pro oslavy malých oslavenců, velký bar s širokou nabídkou nápojů a jídel ve stylu bistra, kvalitní káva odrůdy arabica k přípravě a i k prodeji, krátkodobé hlídání dětí, tématické dílničky nebo workshopy pro děti či pořádání narozeninových i jiných oslav. Děti do jednoho roku a dospělí mají vstup do herny zdarma, vstupné pro děti od jednoho roku do dvanácti let je za 100 korun na celý den.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru