Další komplikace po zranění. Zverevovu přípravu narušil pozitivní test na Covid-19

20. 11. 2022, 11:44
Aktuality 7
Olympijský vítěz Alexander Zverev se zhruba tři týdny před plánovaným návratem k tenisu nakazil koronavirem. Pětadvacetiletý Němec se chce po několikaměsíční pauze zaviněné zraněním kotníku a následným kostním edémem rozehrát na prosincových exhibicích.
Profily hráčů
Alexander Zverev

Alexander Zverev si na začátku června v semifinále French Open podvrtl pravý kotník, přetrhl si v něm všechny postranní vazy a musel na operaci.

Olympijský vítěz sice věřil v brzký návrat na kurty a tvrdě se připravoval, ale do konce sezony už žádný turnaj nestihl. Zářiový comeback mu zkomplikoval kostní edém, který si způsobil usilovným tréninkem, a tak svou snahu upíná k začátku roku 2023.

Ale ani příprava na novou sezonu neprobíhá podle představ. Včera 25letý Němec oznámil, že měl pozitivní test na Covid-19 a tréninkový proces musel pozastavit.

 

"Rád bych tam byl s vámi, ale bohužel jsem měl před čtyřmi dny pozitivní test. Škoda," uvedl Zverev ve videonahrávce v populárním televizním pořadu "Wetten Dass...?", kterého se měl v sobotu osobně zúčastnit.

Zverev, který získal svůj poslední 19. titul na loňském Turnaji mistrů, se chystá vyzkoušet svoji připravenost na exhibičním turnaji v Saúdské Arábii od 8. do 10. prosince.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
Krisboy
Smolařů král. Cukrovka, dvakrát covid, k tomu ten kotník...smile
Reagovat
Alien
Cože?
Reagovat
Mantra
už nemůže být komplikace. to už by měl komplikaci i při vyrážce.
Reagovat
soloo
smile ti zakazala c19 brat ako hrozbu ?
Reagovat
Mantra
??? nechápu tvůj post. Asi.
1) tv nesleduji
2) podle všeho co vidím a znám, tak c19 už je prakticky vyřešenej, co se ohrožení zdraví týká nebo snad jsou někde ty mrazáky mmrtvejch na ulici?
3) měl jsem to a vím co může nemocným udělat, ale to může i každá jiná nemoc, která se přidá k již probíhajícím neduhům

a teď k té tv - oni otočili? smile
Reagovat
soloo
smile
Reagovat
Mantra
jo a teď jsem si vzpomněl na to co ty jsi tady zač... mě to bylo divné, teď vidím ten nick. Tak to pak jo. Chápu smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist