12 předních novinek, které dorazí v týdnu na Netflix

Foto: Wednesday (Netflix), Krev a voda (Netflix), Nadějná mladá žena (Focus Features)

Na Netflix míří očekávaná seriálová novinka z dílny Tima Burtona – Wednesday Addamsová, v sedmačtyřicátém týdnu také dorazí velkolepý dokument Příběhy vesmíru namluvený Morganem Freemanem nebo dva roky stará úspěšná kriminálka Nadějná mladá žena se skvělou Carey Mulligan. Své diváky si jistě najde nová dokumentární série Krev, sex a královská rodina, krimi dokumenty Konec krále delfínů a Nechutně bohatá: Ghislaine Maxwell, potěší i noví Kronikáři tacos.

Nadějná mladá žena

Její nejlepší kamarádka kdysi nepřežila brutální napadení. Ona se teď proto mstí systému, ve kterém si sexuální predátoři nemusí brát servítky a který je dokonce chrání. (22. listopadu)

Příběhy vesmíru – 1. řada

Strhující dokumentární seriál o pozoruhodném příběhu našeho vesmíru, který vznikl před miliardami let a je pevně provázaný s existencí života na planetě Zemi. (22. listopadu)

Krev, sex a královská rodina – 1. řada

Foto: Netflix

Moderní smyslný seriál, který dává nahlédnout do života nejnebezpečnějších, nejatraktivnějších i nejvýznamnějších britských panovníků. (23. listopadu)

Kronikáři tacos – 3. část

Spousta nejoblíbenějších druhů tacos má dlouhou, bohatou a nepříliš známou historii. Poučná výprava za jídlem, při které se vám budou sbíhat sliny. (23. listopadu)

Plavkyně

Dvě sestry to z válkou zničené Sýrie dotáhnou až na olympijské hry v Riu v roce 2016 a na téhle riskantní cestě prokážou pevné odhodlání i skvělou plaveckou techniku. (23. listopadu)

Wednesday – 1. řada

Chytrá, sarkastická a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. (23. listopadu)

Noelin deník

Spisovatel o Vánocích vyklízí rodný dům a seznámí se přitom se ženou, která hledá svoji biologickou matku. Odhalí starý deník dávná tajemství a vnese jim do života lásku? (24. listopadu)

Konec krále delfínů

Foto: Netflix

Dokument o kariéře slavného španělského trenéra delfínů Josého Luise Barbera a událostech, které v roce 2015 vedly k jeho nečekané smrti. (25. listopadu)

Krev a voda – 3. řada

Dívka z Kapského Města se po náhodném setkání na večírku rozhodne zjistit, jestli je plavecká hvězda ze soukromé školy její sestra, kterou unesli po porodu. (25. listopadu)

Nechutně bohatá: Ghislaine Maxwell

Prominentka Ghislaine Maxwell u soudu čelila obvinění, že sexuálnímu predátorovi Jeffreymu Epsteinovi dohazovala nezletilé dívky. Dokument, kde zazní i výpovědi obětí. (25. listopadu)

Pacient

Foto: Netflix

Mladík se probere z kómatu, ale z noci, kdy mu vyvraždili celou rodinu, si nic nepamatuje. Společně se svojí psychiatričkou se proto snaží odhalit, co se vlastně stalo. (25. listopadu)

To nejlepší z Koreje – 1. řada

Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo a Kim Yeon-koung se po celé Koreji učí tradiční řemesla od špičkových mistrů, aby se mohli stát těmi nejlepšími z nejlepších. (25. listopadu)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne