Bond girl Rosamund Pike žila nějakou dobu v Česku. Popsala svůj zážitek, na který nikdy nezapomene

Britská herečka Rosamund Pike, která se mnohým vryla do paměti svým výkonem v bondovce Dnes neumírej, bydlela v Praze přibližně rok a půl. Natáčela zde totiž další seriál Kolo času. Před nedávnou dobou byla hostem populárního pořadu moderátora Jimmyho Kimmela, kde promluvila o tom, jak se jí v České republice žilo a co ji nejvíce zaujalo. A jeden z jejích zážitků opravdu stojí za to!

Rosamund Pike si život v České republice docela užívala. ,,Praha je město kultury a příležitostí. Nachází se uprostřed Evropy, takže je to skvělé místo pro výlety autem. Navštívili jsme několik zajímavých míst,“ řekla v rozhovoru s moderátorem Jimmym Kimmelem v jeho pořadu, jak uvádí portál Praguemorning.

Za zmínku stojí zejména její návštěva Českého Krumlova, kam se svým šedesátiletým manželem Robiem a jejich dvěma syny vyrazila na rafty. ,,Slyšela jsem, že je to tradiční česká aktivita pro rodiče s dětmi. Bylo tam opravdu krásně. Nějak jsem ale podcenila, že je to také oblíbené místo pro rozloučení se svobodou,“ poznamenala Rosamunda.

Šestiletý Atom a o dva roky starší Solo byli nadšení. ,,Líbilo se jim to. Cestou jsme narazili na skupinku krásných dívek v bikinách, které za lodí táhly nafukovacího panáka s obrovskou erekcí. Pak ji hodili na sousední loď, takže moje děti byly fascinované,“ dodala, jak uvádí Lee Daily. ,,Přísahám, že jsem v životě neviděla víc opilých lidí než tam. Jeden muž vstal a okamžitě padl na tvář. Další vypadl z lodi a válel se v bahně. Pak vylezl zpátky a všechny ušpinil blátem,“ prozradila herečka, jejíž synové si prý od té doby běžně hrají na opilce.

No, máme tedy ve světě skvělou reputaci!

Zdroje: Praguemorning, Lee Daily