Vondráček napadl trenéra Kareše a zápas málem skončil hromadnou rvačkou

Přidat na Seznam.cz

Skončil další turnaj Heroes Gate, který nabídl různé zápasy, ale nejsledovanějším byl zápas Kareš vs Vondráček. Petr Vondráček se po třetím kole chytil s Karešovým trenérem a chaos byl na světě.

Souboj nabídl od začátku doslova brutální tempo, což se v závěrečném tříminutovce na obou bojovnících viditelně podepsalo. Petr Vondráček dokonce musel být pro neschopnost vstát počítán, jenže v průběhu utkání sám poslal Kareše dvakrát do počítání a zápasu jasně dominoval. Když k předčasnému ukončení nepomohl ani přesně mířený highkick na hlavu Kareše dospěl zápas do bodového rozhodnutí, kde se z jednoznačného vítězství v poměru 3:0 na body mohl radovat Petr Vondráček, jak napsal server Fight Live.

Celý souboj pak po třetím kole skončil v rohu Kareše, kde šel bývalý promotér k zemi, načež se Vondráček chytil s jeho trenérem, kterého chtěl v zápalu boje dodatečně zasáhnout, což vyvolalo chaos. Do ringu totiž najednou vtrhlo snad několik desítek osob a atmosféra zhoustla. Samozřejmě se čekalo, zda z toho bude nelítostná mela, ale vypjatou situaci se podařilo zvládnout bez újmy.

Vítězem byl nakonec dle očekávání vyhlášen Vondráček, který se následně rivalovi omluvil a jasně nabídl, že už je čas zakopat válečnou sekeru. To Kareš přijal, takže jedna velká rivalita je u konce. Zároveň je nejspíš u konce i kariéra Petra Vondráčka, který se nechal slyšet, že už do ringu nevstoupí.

Zdroj: redakce, Fight Live