InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basketbalové juniorky ze Strakonic mají skalp USK Praha

STRAKONICE – Extraligové juniorky strakonického basketbalu zaznamenaly v neděli 20. listopadu velmi cenné vítězství. Na domácí palubovce si připsaly skalp pražského USK, který zdolaly 58:51 (19:11, 28:23, 43:36). „Musím smeknout před výkonem svých děvčat. Je to jedno z nejcennějších vítězství, které jsme v poslední době získali. Holky fakt dřely, zaslouží si velké poděkování. Smekám, velký respekt, je to bomba,“ zářil radostí trenér Petr Martínek. V sobotu ale jeho tým úspěšný nebyl, když po velikém boji podlehl HB Basket Praha 67:86 (15:20, 35:36, 56:59). „Jednoduché ztráty nás stály lepší a příjemnější výsledek. V tom byl největší rozdíl – my jsme se tlačili do zakončení, hledali volné střely, zatímco soupeřky proměňovaly jednoduché koše,“ hledal příčiny porážky kouč.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace