Zpěvačka Meghan Trainorová: Už nemá boky jako skříň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Meghan Trainorová: Už nemá boky jako skříň!

2022 Na American Music Awards oslnila v růžovém vyštíhleném kostýmku bez podprsenky.
2022 Na American Music Awards oslnila v růžovém vyštíhleném kostýmku bez podprsenky. (Foto ČTK/AP, Instagram, Profimedia.cz)

Autorka megahitu All About That Bass, který do češtiny přezpívala Ewa Farna se slavným textem »Boky jako skříň«,Meghan Trainorová (28) shodila 28 kilo. Na American Music Awards vypadala se svou novou postavou a v zářivě růžovém kostýmku úplně jako barbie.

Je až k nevíře, že po narození syna v únoru loňského roku vážila dokonce přes 90 kilogramů. To bylo nejvíc v jejím životě. Tím pro sebe překročila určitou hranici a šla do sebe. Nyní má dvaašedesát a cítí se prý lépe než kdykoli předtím.

Edith Piaf – z bídy mezi prostitutkami až k první dámě francouzského šansonu

Video se připravuje ...

„Zjistila jsem, že mi chutná zdravé jídlo, a hlavně jsem pochopila, co znamená slovo porce,“ přiznala zpěvačka v televizním pořadu ET Canada. Ve cvičení našla dokonce zálibu. „Vždycky si říkám: Když jsem dokázala projít císařským řezem, tohle zvládnu taky,“ odhalila hvězda zdroj svého odhodlání.

Adele na BRIT Awards udílení cen populární hudby

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.