Policisté svého bývalého kolegu pozvali na služebnu. Ten zavzpomínal na desítky let strávených u sboru
Foto: Policie ČR
Louny

Lounsko - Policisté ze žateckého oddělení připravili příjemné překvapení. Bývalému kolegovi a současnému klientovi žateckého Domova pro seniory s pečovatelskou službou se rozhodli zpříjemnit odpoledne.

Jejich bývalý kolega pan Vlastislav Bláha věnoval svou profesní kariéru policejnímu sboru, pro který působil v Mostě, Lounech a právě i v Žatci.

"Policisté jako poděkování zorganizovali menší prohlídku policejního oddělení v Žatci spojenou s ukázkou vozového parku, služebních prostor či současného vybavení. Za přítomnosti ředitele Domova pro seniory Mgr. Petra Antoniho, pečovatelky paní Zdeňky Noskové a zástupce lounského územního odboru policie, pan Bláha zavzpomínal na desítky let věnovaných policejní práci. Zároveň mu byly předány drobné dárky," popsal návštěvu bývalého kolegy policejní mluvčí Kamil Marek.

FOTO

2211sbor2

2211sbor3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru