10 nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu podle Torrentfreaku

Foto: Spirited (Apple TV+), Amsterdam (20th Century Studios), Enola Holmesová 2 (Netflix)

Mezi deset nejstahovanějších filmů týdne zavítala jediná novinka – vánoční muzikál Spirited (Apple TV+), ve kterém si zahráli a zazpívali Ryan Reynolds a Will Ferrell. V žebříčku, který uvedl server TorrentFreak, nechybí ani poslední velký hit z produkce Netflixu – Enola Holmesová 2, většina zveřejněných titulů pak byla uvedena ve videotéce iTunes, hned dva filmy prozatím jen v kinech.

Nejstahovanější filmy 46. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Amsterdam

Kriminální drama, které brilantně splétá historická fakta s fikcí, vypráví příběh třech přátel, kteří se ocitnou uprostřed jednoho z nejvíce šokujících spiknutí v americké historii. Ve filmu Davida O. Russella hrají Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Anya Taylor-Joy a mnoho dalších. (uvedeno na iTunes)

9. Enola Holmesová 2

Enola vyšetřuje svůj první opravdový případ. Rozlousknout záhadu zmizelé dívky jí ale budou muset pomoct kamarádi a taky brácha Sherlock. Pokračování v režii Harryho Bradbeera, kde se na scénu vrací Millie B. Brown v roli mladé vyšetřovatelky a Henry Cavill. (právě teď na Netflixu)

8. R.I.P.D. 2: Rise of the Damned

Když se šerif Roy Pulsipher ocitne v posmrtném životě, připojí se ke speciální policejní jednotce a vrátí se na Zemi, aby zachránil lidstvo před nemrtvými. Volné pokračování snímku z roku 2013, ve kterém si tenkrát zahráli Jeff Bridges a Ryan Reynolds. (uvedeno na iTunes)

7. Black Panther: Wakanda nechť žije

Královna Ramonda bojuje o ochranu svého národa před zasahujícími světovými mocnostmi poté, co se rozšířily zprávy o smrti krále T’Chally. Zatímco se obyvatelé Wakandy snaží přijmout svou další kapitolu, hrdinové se musí spojit vytvořit nový svět pro království Wakanda. (zatím pouze v kinech)

6. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

5. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

4. Weird: The Al Yankovic Story

Životopisný film, který zkoumá všechny aspekty života „Weird Ala“ Yankovice, od jeho raketového vzestupu ke slávě díky raným hitům jako „Eat It“ a „Like a Surgeon“ až po jeho bouřlivé milostné aféry s celebritami a proslulý zvrácený životní styl. (uvedeno na Roku Channel)

3. Spirited

Každý Štědrý večer si Duch Vánoc vybere jednu temnou duši, kterou navštíví tři duchové a napraví ji. Letos si však vybral Clinta Briggse. Rodinný vánoční muzikál, ve kterém se představí Ryan Reynolds a Will Ferrell. (právě teď na Apple TV+)

2. Úsměv

Psychiatrička Rose vyšetřuje mladou pacientku na pokraji nervového zhroucení. Žena trpí halucinacemi, pronásledují ji velmi znepokojivé vize, ovšem není to nic, co by zkušená terapeutka nezvládla. Jenže pak se jí po tváři rozlije podivný úsměv… (uvedeno na Paramount+)

1. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (zatím pouze v kinech)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne