Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ruská propaganda, kdo jí věří?

FrybordFrybord Přidáno před 1 rokem
Ruská propaganda, kdo jí věří?

Listuji Twitterem a tu mě nadzvedlo ze židle video, jakým názorem ruští manželé, důchodového věku, schvalují inavazi RF na Ukrajinu.


Podle četných analytiků v Rusku i v Evropě, propagandě Kremlu věří hlavně ti staří bolševici, tedy důchodci nad 70 let. A zvláště na území poblíž Sibiře. Odsud také verbuje armáda RF nejvíce mladých občanů. Tedy masa pro potravu tanků. To si ovšem tihle příznivci Putina, a jeho obdivovatelé, vůbec nepřipouštějí.

Hlavní podíl má na to kremelská propaganda. Rusko ve státních médiích prezentuje invazi na Ukrajinu jako mírovou misi. Je zcela k smíchu, že pro tento záměr využívají ruští "propagandisté" i několik let staré záběry Ukrajiny, aby dokázali, že se v zemi neválčí. Některá armádní vozidla dokonce při invazi využívají vlajku Sovětského svazu, jako narativ, že SSSR chce Vladimir Putin obnovit.

Takže mě ani nepřekvapilo zmíněné video (dnes staženo z Twitteru), na němž starší manželé říkají, že "Ukrajince, Německo a další, je nutné zničit nemilosrdně fyzicky". Ukrajinci to jsou podle nich fašisté. To nejsou lidé! Podle jejich slov je prezident Putin měkota.



Server Youtube na svém kanálu dnes po uveřejnění (za 2 hodiny) smazal shora uvedené video a sdělil:



****************************

Od: @PetrNov95968147
22.11.2022 - 17:41
Oděsa, odvod na frontu přímo z ulice provádí rudká policie:



Foto titl.: TG Kanal Dissident
Frybord 23-11-2022 11:58 1,154

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.