Téměř milion metrů položených podlah jako reference

Hledáte-li firmu s rodinnou tradicí a prokazatelnými zkušenostmi s pokládkou podlah různého typu, pak se svěřte do rukou prověřené společnosti PARKETCENTRUM s.r.o. – specialisty na podlahy z Plzně. Odborníci z Plzně zvládli od dob svého vzniku v roce 1994 položit podlahy o celkové ploše 727 159 metrů čtverečních, což pro představu odpovídá více než trojnásobné rozloze plzeňské ZOO. Ve svém úsilí pracovat s prémiovými materiály a zajišťovat špičkový odborný servis a poradenství nepolevují ani po letech a již brzy se budou moci pyšnit pokládkou o rozloze jednoho milionů metrů čtverečních.

Kvalita na prvním místě

Showroom v Plzni nabízí na jednom místě stovky podlahových krytin nejen v mnoha designech dřeva. Kromě podlah má firma ve svém portfoliu nabízených produktů též dveře a doplňky pro precizní údržbu. Kromě samotné pokládky podlah se na specialisty můžete obrátit i v otázce renovace dřevěné podlahy či obložení schodišť. Dřevo neztrácí na popularitě ani po letech, vyniká totiž svou jedinečnou strukturou a trvanlivostí. Vyžaduje však pravidelnou údržbu a náležitou péči. Dřevěná podlaha si najde příznivce moderních interiérů i rustikální klasiky. Podlahy Plzeň zajistí pro každého individuální poradenství a ideální výběr nové podlahy.

Moderní vinyl do domu i kanceláře

Velké oblibě se těší i vinylové podlahy, jež jsou známé svou nenáročnou údržbou i snadnou pokládkou. Vzory vinylu umí dokonale napodobit originální dřevo, dlažbu i jednobarevně řešené krytiny. Materiál je měkký, poddajný a vhodný i pro podlahové vytápění. Hodí se prakticky kamkoliv, do namáhaných prostor chodeb, obývacího pokoje i kuchyně a stejně tak najde uplatnění v koupelně nebo na toaletě. V současné době se s vinylem dost experimentuje a v moderním bytovém designu se využívá i k dekorování stěn nebo nábytku.