Čtvrtek, 11 dubna, 2024
DomůNovinkyBrázděte ulice města jako králové. Elektrokoloběžka EYU E9SM za pár kaček.

Brázděte ulice města jako králové. Elektrokoloběžka EYU E9SM za pár kaček.

Kdo by chtěl jen tak chodit, když se může svézt a skoro nic to nestojí. Laciná elektrokoloběžka EYU E9SM ujedete až 12 km. A pak pomůžou vlastní nohy.

Zatím jsme tu psali hlavně o nadupaných strojích, které vypadají parádně a dovezou vás na půl cesty z Prahy do Brna. Jenže za pořádnou mašinu taky necháte půl výplaty. Když se vám nechce zbytečně moc chodit a máte to hlavně po rovných cestách bez výmolů a jiných záseků v asfaltu, můžete hezky ušetřit. Dneska si představíme novinku z toho nejnižšího cenového spektra, která vás povozí a ještě něco v peněžence zůstane.

Technické parametry? Dostačující!

Za přibližně čtyři tisíce dostanete stroj postavený z odolného hliníku, kde výrobce uvádí nosnost až 100 kg. Ono taky o moc víc není třeba, protože 200 W motor bude stačit na rovince, ale do kopce mu budete muset trošku pomoct. Ale když mu dáte čas a vhodný terén, zvládne i těch 25 km/h! Vestavěný akumulátor s kapacitou 4800 mAh a napětím 29 V podle výrobce nabídne dojez až 12 km, potom si musí dát přibližně 5 hodin pauzu na nabíječce. Ale pokud nepracujete na druhé straně kopcovitého města, mohlo by to bohatě stačit na denní dojíždění do práce nebo školy.

Menší výkon motoru je vlastně dobrá věc vzhledem k tomu, že brzdit budete tlačítkem na řídítkách – zřejmě motorem a když to nebude stačit klasicky přišlápnutím zadního blatníku. Pro vyšší nebo naopak menší postavy je tu možnost nastavení výšky předních řidítek v rozmezí 90 – 98 – 106 cm. Samozřejmostí je možnost složení předních řídítek i odpojení rukojetí. V takovém případě koloběžka zabírá minimum místa a ani se nějak zásadně nepronese. Váží jen 8,1 kg.

Pro větší bezpečí máte vepředu LED světlo, takže na jízdu uvidíte i v noci. Výrobce nadělil i hlasitý klakson, reproduktorek by měl vydávat zvuk o hlasitosti až 70 dB. Na řídítkách pak najdete i jednoduchý počítač, který ukazuje aktuální rychlost, čas a stav akumulátoru.

Specifikace

Elektrokoloběžka EYU E9SM
Materiál: hliníková slitina
Maximální stoupání: 8°
Výkon motoru: 200 W
Max. Rychlost: 25 km/h
Max. Výdrž: 12 km
Odolnost proti vodě: IP54
Průměr předního kola: 8 palců
Průměr zadního kola: 6,5 palce
Baterie: 29V 4800mAh 21700 lithiová baterie (součástí dodávky)
Doba nabíjení: přibližně 5 hodin
Parametry nabíjení: 33,6 V 1A
Brzda: ruční brzda a blatníková brzda
Užitečné zatížení: Max. 100 kg / 220 lb
Hmotnost: cca 8,1 kg / 17,9 lb
Rozměry v rozloženém stavu: (900-1080) * 920 * 440 mm
Rozměry ve složeném stavu: 320 * 870 * 135 mm
Velikost balení: 340 * 890 * 160 mm
Hmotnost balení: přibližně 10,2 kg

Výhodná cena

Tuhle mašinu pro každého cestovatele, který má hluboko do kapsy, pořídíte aktuálně ve slevě za opravdu lidovou cenu 4099 Kč s daní v obchodě Tomtop. Doprava je zdarma a koloběžku přivezou z evropského skladu, takže se nemusíte obávat trablů s celníky. Další zajímavé Black Friday nabídky najdete zde.

Další články

Nejčtenější

Poslední komentáře