14 vítaných novinek na Disney+ a HBO Max posledního týdne

Foto: Prokletá romance (Walt Disney), Nejhorší člověk na světě (Camera Film), Nezadaná a namol (Hulu)

Na Disney+ se vrátila původní verze filmového megahitu Avatar, premiérou týdne ale byla rodinná fantasy Prokletá romance, která je pokračováním snímku Kouzelná romance z roku 2007, uvedeny byly také dvě seriálové novinky Jen mi dál lži a Nezadaná a namol. HBO Max za poslední týden nadělilo fotbalové dokumenty Co zabilo Maradonu? a Ti, co prodali fotbalové mistrovství, mezi novinkami nechybí ani chválený snímek Nejhorší člověk na světě nebo klasiky Čas zabíjet a Emma s Gwyneth Paltrow.

Avatar

Avatar nás zavede do úžasného světa Pandory, kde se muž vydává za velkolepým dobrodružstvím a nakonec bojuje za záchranu lidí, které miluje, i místa, které nyní nazývá domovem. Velkofilm Jamese Camerona znovu na streamu. (Disney+)

Co zabilo Maradonu?

Foto: Discovery Channel

Diego Maradona ohromil svět svou neuvěřitelnou fotbalovou kreativitou. Ale jeho dlouhý boj se závislostí si vybral svou daň na jeho duševním i fyzickém zdraví. Televizní film z produkce Discovery. (HBO Max)

Čas zabíjet

Foto: Warner Bros.

Drama bouřlivého soudního procesu, natočené podle bestselleru Johna Grishama. Ve víru povstání aktivistů, teroru Ku-klux-klanu, mediálního šílenství a brutálních výtržností se nezkušený právník pouští do strhující bitvy za spravedlnost. (HBO Max)

Dej mi své jméno

V Itálii 80. let minulého století začne mezi 17letým Eliem, který tráví léto ve vile svých rodičů, a 24letým americkým studentem Oliverem, jenž jako stážista přijíždí na pomoc Eliovu otci, vznikat něco mnohem hlubšího než přátelství. (HBO Max)

Dva milenci a medvěd

Mezi Lucy a Romanem se během pobytu v odlehlé mrazivé zemi vytvoří vášnivé pouto. Lucy však záhy začnou pronásledovat její vnitřní démoni. Dvojice se proto vydává na strastiplnou cestu napříč divočinou. (HBO Max)

Emma

Komedie o namlouvání a všech komických situacích, které při něm mohou nastat. Gwyneth Paltrow jako dívka, která věděla, jak by se měl točit svět. Britský film podle stejnojmenného románu Jane Austenové, oceněný Oscarem. (HBO Max)

Jen mi dál lži – 1. řada

Seriál sleduje bouřlivý a podmanivý vztah, který se vyvíjí v průběhu osmi let. Když se Lucy a Stephen seznámí na vysoké škole, jsou právě v tom věku, kdy zdánlivě obyčejná rozhodnutí mohou mít nezvratné důsledky. (Disney+)

Nejhorší člověk na světě

Brzy třicetiletá Julie stále hledá své místo ve světě a experimentuje, zatímco její starší přítel Aksel by se rád usadil a začal novou životní etapu. Věci se zkomplikují, když zvídavá Julie pronikne na večírek, na kterém potká mladého a okouzlujícího Eivinda… (HBO Max)

Nezadaná a namol – 1. řada

Trapas na veřejnosti donutí dvacátnici a alkoholičku Sam, aby se přestěhovala zpátky ke své despotické matce Carol. Uprostřed všech spouštěčů, které ji dohnaly k pití, se Sam snaží překonat své nejhorší já a přijít na to, co je pro ni nejlepší. Tak nějak. (Disney+)

Nový Vánoční Příběh

Ralphie v pokračování oblíbené sváteční klasiky vyrostl. Musí se vypořádat s Vánocemi a vším, co přinášejí, tentokrát jako otec. Peter Billingsley se vrací v roli, díky níž se děti všech věkových kategorií těší na vánoční ráno jako na žádné jiné. (HBO Max)

Prokletá romance

Ve filmu hrají herci z původního obsazení dojemného filmu o vlídné a beznadějně romantické dívce Giselle z pohádkového světa Andalasie, která v království New York konečně našla svého vysněného prince. (Disney+)

Tragédie lodi Costa Corcordia

Foto: SKY

Dokumentární film natočený deset let po ztroskotání luxusního parníku Costa Concordia, které vzbudilo celosvětovou pozornost. Snímek vrhá nové světlo na tragickou havárii italské výletní lodi, která se převrátila a potopila. (HBO Max)

Ti, co prodali fotbalové mistrovství

Udělování pořadatelství mistrovství světa ve fotbale různým zemím po celém světě je zamořeno úplatkářstvím, korupcí, globální politikou, zákulisními dohodami a chamtivostí. Vše vyšlo najevo, když bylo v roce 2022 přiděleno Kataru… (HBO Max)

Zůstane to mezi námi – 1. řada

Foto: Freeform

Čtyřdílný dokumentární seriál mapující cestu jedné ženy, která přehodnocuje svůj dřívější vztah s důvěryhodným učitelem. Seriál odhaluje epidemii manipulace mladých lidí s cílem navázat sexuální kontakt neboli takzvaného groomingu. (Disney+)

Pokračuj na novinky z HBO Max z minulého týdne