Radka Třeštíková končí se psaním! Fanoušci ji v tom podporují

Spisovatelka Radka Třeštíková rozesmutnila své fanoušky. Na svém Instagramu nasdílela fotografii, u níž se rozepsala o svých pocitech. Přiznala, že nyní nemůže pokračovat v psaní, a dokonce spekulovala, že se ho vzdá navždy. Názory fanoušků se různily, ale většinou Třeštíkovou podporovaly v tom, aby dala na své pocity.

Pokud by však Třeštíková psaní opustila, nastává otázka, čím by se živila. Její knihy jí dobře vynáší, jelikož si vybudovala velkou fanouškovskou základnu. V dnešní době, a především v českých vodách, se jen tak někomu nepoštěstí, aby mu psaní knih vydělalo na živobytí.

„Opustit to, co tě definuje nejvíce, protože už ti nepřijde v pořádku v tom pokračovat? Vždycky jsem k psaní přistupovala s pokorou jako k něčemu, co může skončit tak náhle, jako začalo, ale nikdy jsem nevěnovala přílišnou pozornost tomu, jak neopatrně a neomaleně při tom zacházím s vlastní duší,“ zamyslela se Třeštíková na Instagramu.

Mnozí na druhou stranu spekulují, zdali se nejedná o další autorčin psychický „výlev“. Nikdo totiž nikdy netuší, s čím zase přijde. Objevují se také názory, že se jedná o marketingový tah, aby tak podpořila prodej své budoucí knihy. Pokud by si fanoušci mysleli, že se jedná o poslední román, dozajista by si ho koupili.

Zdroje: Autorský text, Instagram