Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Fešný Šimon Bilina o slávě i ženách: Jsou bohyně a základním kamenem, jako celebrita se nevnímám

+ Další 4 fotografie

Šimon Bilina (27) aktuálně patří mezi nejpohlednější české herce, což je znát i na jeho sociálních sítích, kde má zástup fanynek. Hvězda seriálu Zoo promluvila s redakcí eXtra.cz nejen o tom, jak vnímá svou slávu, ale také ženy. Dále prozradil, jak se o sebe a svého ducha stará a na jakých svých snech aktuálně pracuje.

Sympatický herec Šimon Bilina se stal velmi populární osobností, když nastoupil do seriálu Zoo, kde hraje Haďáka. Netrvalo dlouho a stal se pro své charisma idolem mnoha dívek, což je znát i na jeho Instagramu.

Ženy jsou základním kamenem

"Nejsem žádná celebrita. Jestli něco, tak všichni jsme tady z nějakého důvodu a s nějakou misí. Já vidím krásu v každém člověku," svěřil se Šimon pro eXtra.cz se slovy, že ženy vnímá všeobecně jako bohyně.

"Moc si nepotrpím na pravidla etikety, ale spíš na gentlemanství, respekt a úctu k ženě. Jsou tady tím základem, ano, bez mužů to nejde (smích), ale ženy jsou základním kamenem a jsou bohyně. Jsem tedy vděčný, že existují pravidla gentlemanství. Je to něco, co mě naučil můj táta," prozradil na křtu knihy Lahodně s etiketou.

Učím se nevadit "božímu principu"

Šimon je známý tím, že se zajímá o zdravý životní styl. Možná i proto rozdává ve společnosti vždy energii na všechny strany.

"Jestli něco dělám, tak žiju zdravým životním stylem. Propojuji meditaci se zdravým jídlem, jež ideálně nakupuji od sedláků, kteří mají špínu za nehty, protože to vnímám jako čistotu té přírody. Věřím v to, že jsme každý den jiným člověkem. Takové to 'buď sám sebou', tomu moc nevěřím. Řídím se tím, kde cítím, že je mi dobře, když mohu objevovat z pozice lásky, ne strachu," řekl.

Hvězda seriálu Zoo na závěr přiznala, že má do budoucna pořádně nabitý diář, a to nejen v oboru herectví. "Miluji herectví, tanec, muziku a život. Ukazuje mi cesty a já s vděčností sleduji, kam mě moje nohy vedou. Učím se nevadit tomu 'božímu principu', ať si tomu každý říká po svém," uzavřel.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy