Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme nového filmu ze světa Star Wars?


ikona
Spooner
damon lindelofKathleen Kennedystar wars
Kdy se vrátí Hvězdné války do kin? 

Hvězdné války jsou jednou z nejzvučnějších filmových značek vůbec, u níž by se zdálo, že ji budeme v multiplexech vídat pravidelně. O to smutnější je fakt, že Disney a Lucasfilm jaksi neví, co si s touto značkou počít. Nová trilogie skalní fandy dost naštvala, seriálové sólovky Boba Fetta a Obi-Wana Kenobiho také diváky spíše zklamaly, a i když Mandalorian či nový Andor napravují legendárnímu světu trošku reputaci, všichni prostě čekali víc. Ve filmovém rybníčku má pak studio rozplánovaných několik projektů, na nichž pracují jména jako Taika Waititi, Rian Johnson, Damon Lindelof či Kevin Feige. Téměř žádný z nich se ale moc neposouvá dál a tvůrci jako by se rozmýšleli, jako cestou se vydat. A nejspíš si dají ještě chvíli na čas.

Podle novináře Jeffa Sneidera a jeho zákulisních informací má totiž Kathleen Kennedy a její tým vymyšlený pětiletý plán, kam se slavnou franšízou nadále postupovat. A dalšího filmu se podle jejich interního kalendáře údajně dočkáme nejdříve v roce 2025, pravděpodobnější je však ročník 2026 či 2027. Který z chystaných kousků to bude, zatím není jasné. Studio se zkrátka snaží tentokrát fanoušky nenaštvat, a tak si dávají na dalších kouscích prý zatraceně záležet a chtějí, aby si zkrátka vše tentokrát dokonale sedlo. 

Nejblíže pak má k natáčení podle všeho tajemný projekt Damona Lindelofa, jenž už získal i režisérku v podobě neznámé Sharmeen Obaid-Chinoy. Jak ale známe svět Star Wars z posledních let, nic tu není vytesáno do kamene. Zamíchat kartami totiž může i nečekaný návrat Boba Igera do čela Disneyho. Kdo ví, třeba se během konference na CCXP v Brazílii dozvíme o těchto spekulacích i něco víc.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (31)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace