Průlom v ložnici aneb Co je transcendentální sex a jak se dělá?

Přidat na Seznam.cz

Jste zmateni? My také. Jessica Aldersonová, odbornice na vztahy a spoluzakladatelka jedné seznamky, prozrazuje, co tento mysticky znějící akt znamená.

Co je transcendentální sex?

„Nejde ani tak o samotný akt, jako spíš o to, jak se při něm cítíte. Transcendentální sex zahrnuje dosažení „vyššího“ stavu, který přesahuje to, co považujete za běžné,“ říká Jessica.

Může to připomínat duchovní zážitek, při kterém se změní váš smysl pro realitu. Můžete například pocítit vrozený pocit klidu nebo spojení. Můžete mít také pocit, že vaše smysly jsou zesílené nebo že vaše problémy zázračně zmizely. Někteří dokonce uvádějí, že během tohoto typu sexu vidí vize nebo se cítí přeneseni na jiné místo.

Transcendentální sex se projevuje různými způsoby, ale emoce s ním spojené jsou vždy pozitivní a nesmírně silné.

Není však zaručeno, že tohoto stavu dosáhnete, a může to vyžadovat vytrvalé úsilí, takže buďte připraveni se snažit.

Jak toho dosáhnout?

Abyste dosáhli transcendentálního sexu, musíte být v naprostém souladu sami se sebou a se svým partnerem. Nepůjde o sex na jednu noc.

„Vaše spojení musí mít skutečnou hloubku. Musí být vícerozměrné v tom smyslu, že by mělo zahrnovat emocionální, mentální a fyzickou přitažlivost. Abyste dosáhli bodu transcendence, musíte také cítit hluboký pocit přijetí. To znamená, že plně přijímáte, oceňujete a respektujete každou část sebe i toho druhého. Musíte přijmout tento okamžik a nemyslet na samotný akt. Nechcete si dělat starosti s tím, jak vypadá vaše tělo, jak zníte při orgasmu nebo jak dlouho vydržíte. To vám pomůže zcela přijmout pocity ze sexu a soustředit se na spojení s partnerem,“ dodává Aldersonová.

Meditujte

Pokud chcete maximalizovat své šance, můžete se věnovat i věcem mimo ložnici. Měli byste zvážit zařazení meditace do svého každodenního života. To vám pomůže zůstat v přítomnosti po dlouhou dobu a nakonec dosáhnout optimálního nastavení pro transcendentální sex.

Zdroj: Metro