Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tento týden se budou teploty v Libereckém kraji pohybovat nad nulou. Místy může slabě mrholit či sněžit

Žádné velké mrazy nás v prvním prosincovém týdnu nečekají. Na území Libereckého kraje se teploty přes den budou pohybovat nad nulou, slabé mrholení může ve vyšších polohách přejít ve sněžení. Ani noční mrazy nebudou nijak velké, naměříme teploty lehce pod nulou.

V pondělí bude obloha většinou zatažená, na Frýdlantsku zpočátku i polojasná. Ojediněle může slabě mrholit nebo sněžit. Teploty se budou pohybovat mezi 2 až 5 stupni Celsia, na horách -1 až +2 stupně Celsia. Zataženo bude i v noci na úterý opět se slabým mrholením či sněžením. Teploty by se měly držet mezi 3 až 0 stupni Celsia, na horách až -3 stupně Celsia.

I během úterý bude přes den oblačno, naměříme nejvýše 2 až 5 stupňů Celsia. Ani ve středu se obloha příliš nevyjasní. Očekávejme převážně zataženo a mlhavo, slabé sněžení či mrholení a nejvýše 1 až 5 stupňů Celsia. V noci teplota klesne maximálně k -2 stupňům Celsia. Podle předpovědi meteorologů žádná změna nepřijde ani ve čtvrtek.

Lehce ochladit by se mohlo v pátek, přes den se bude teplota pohybovat v rozmezí 0 až 4 stupňů Celsia, počítejme i s mrznoucí mrholením.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky Liberecký kraj, předpověď, počasí, ČHMÚ, zima, advent, prosinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden se budou teploty v Libereckém kraji pohybovat nad nulou. Místy může slabě mrholit či sněžit  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.