abclinuxu.cz AbcLinuxu.cz itbiz.cz ITBiz.cz HDmag.cz HDmag.cz abcprace.cz AbcPráce.cz
Inzerujte na AbcPráce.cz od 950 Kč
Rozšířené hledání
×
    dnes 04:55 | Zajímavý software

    Microsoft zveřejnil na GitHubu zdrojové kódy MS-DOSu 4.0 pod licencí MIT. Ve stejném repozitáři se nacházejí i před lety zveřejněné zdrojové k kódy MS-DOSu 1.25 a 2.0.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 17:33 | Nová verze

    Canonical vydal (email, blog, YouTube) Ubuntu 24.04 LTS Noble Numbat. Přehled novinek v poznámkách k vydání a také příspěvcích na blogu: novinky v desktopu a novinky v bezpečnosti. Vydány byly také oficiální deriváty Edubuntu, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Budgie, Ubuntu Cinnamon, Ubuntu Kylin, Ubuntu MATE, Ubuntu Studio, Ubuntu Unity a Xubuntu. Jedná se o 10. LTS verzi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 8
    včera 14:22 | Komunita

    Na YouTube je k dispozici videozáznam z včerejšího Czech Open Source Policy Forum 2024.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 1
    včera 13:22 | Nová verze

    Fossil (Wikipedie) byl vydán ve verzi 2.24. Jedná se o distribuovaný systém správy verzí propojený se správou chyb, wiki stránek a blogů s integrovaným webovým rozhraním. Vše běží z jednoho jediného spustitelného souboru a uloženo je v SQLite databázi.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 12:44 | Nová verze

    Byla vydána nová stabilní verze 6.7 webového prohlížeče Vivaldi (Wikipedie). Postavena je na Chromiu 124. Přehled novinek i s náhledy v příspěvku na blogu. Vypíchnout lze Spořič paměti (Memory Saver) automaticky hibernující karty, které nebyly nějakou dobu používány nebo vylepšené Odběry (Feed Reader).

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:55 | Nová verze

    OpenJS Foundation, oficiální projekt konsorcia Linux Foundation, oznámila vydání verze 22 otevřeného multiplatformního prostředí pro vývoj a běh síťových aplikací napsaných v JavaScriptu Node.js (Wikipedie). V říjnu se verze 22 stane novou aktivní LTS verzí. Podpora je plánována do dubna 2027.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:22 | Nová verze

    Byla vydána verze 8.2 open source virtualizační platformy Proxmox VE (Proxmox Virtual Environment, Wikipedie) založené na Debianu. Přehled novinek v poznámkách k vydání a v informačním videu. Zdůrazněn je průvodce migrací hostů z VMware ESXi do Proxmoxu.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    včera 04:11 | Nová verze

    R (Wikipedie), programovací jazyk a prostředí určené pro statistickou analýzu dat a jejich grafické zobrazení, bylo vydáno ve verzi 4.4.0. Její kódové jméno je Puppy Cup.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    24.4. 22:44 | IT novinky

    IBM kupuje společnost HashiCorp (Terraform, Packer, Vault, Boundary, Consul, Nomad, Waypoint, Vagrant, …) za 6,4 miliardy dolarů, tj. 35 dolarů za akcii.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 12
    24.4. 15:55 | Nová verze

    Byl vydán TrueNAS SCALE 24.04 “Dragonfish”. Přehled novinek této open source storage platformy postavené na Debianu v poznámkách k vydání.

    Ladislav Hagara | Komentářů: 0
    KDE Plasma 6
     (73%)
     (9%)
     (2%)
     (16%)
    Celkem 771 hlasů
     Komentářů: 4, poslední 6.4. 15:51
    Rozcestník

    Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    28.11.2022 22:49 | Přečteno: 2315× | poslední úprava: 19.12.2022 21:15

    Sebrali nám na Twitteru safezonu?? Tak si ji znova soudružšsky vybudujme! Aneb uplně neuvěřitelnej příběh z twitteru o tom, jak se radikální wokeři napojený na český elfy a manipulátory.cz rozhodli sestavit 'botnet' z živejch uživatelů sociální sítě twitter za účelem sestřelování profilů lidí, který ty samozvaný garanti Pravdy označili za 'proruský dezoláty' 😮 😁 A aby toho jako nebylo málo, tak to ty neokomunisti spustili ve svátek 17. listopadu 😁

    Nejdřiv cože se to ale jako děje na twitteru a proč se teďko levičáci chovaj jako vosy, když se jim plamenometem vyrobeným z voňavky a zapalovače podpálí báň na stromě ve který bydlej 🐝 🔥 🐝 🔥 (to se nedělá 😜 😜 )

    Asi nikomu neuniklo že si hodnej miliardář pan Elon Musk koupil sociální síť Twitter a k hrůze všech progresivních levičáků se chová jako zodpovědnej majitel kterej si chrání svoji investici a ne jako ňákej slizkej politickej podnikatel Zuckerbergova střihu 😮 😜 Všecko to tam začíná dávat do kupy, například rozehnal celý oddělení pro diverzitu, zredukoval počet moderátorů obsahu a dokonce uvažuje o tom udělat z twitteru opensource hele a to včetně algoritmů pro 'doporučování obsahu' 😮 😁 Jenže to co my hodný lidi vnímáme jako samý pěkný pozitivní kroky samozdřejmě vyvolalo obrovský zděšení v řadách zlejch levičáků, kterejm dal Musk už několikrát jasně najevo že jim sebral jednu z jejich voblíbenejch hraček 😁 😁


    Celou dobu, ať už kvůli kovidizmu, lgbt+bflmpsvz-*/izmu, eurofetišizmu, paranoidní rusofobii 😏, greendealizmu nebo z nějakejch případnejch jinejch politickejch důvodů byl někomu na sociální síti smáznutej příspěvek nebo rovnou celej profil, a ten ňákej člověk si to nechtěl jen tak nechat líbit a třeba se proti tomu trošku víc veřejně ozval, hnedka se rozeznělo sborový kdákání soudruhů 'aktivistů', že prej no a co, sociální síť je soukromá firma, ta si muže dělat co chce a komu se to nelíbí tak ať jako mlčí nebo táhne. A vubec nikdo ti nebrání založit si svou vlastní sociální síť a blablablah. Poslední dobu byl tendlecten blábol používanej jako takový jakože univerzální argumentační kladivo na názorový odpůrce cenzury na sociálních sítích a celkem dobře to levičákům fungovalo, páč toudle manipulací diskuzi odklonili od nějakýho jima způsobenýho praktickýho realnýho problému do čistě teroretický roviny. Ale najednou bum, snese se jako blesk z čistýho nebe rakeťák Musk kterej neví co s penězma a kam je skovat před inflací, jednu ze sociálních sítí si koupí a začně to tam všecko organizovat přesně podle svýho gusta .....který se ale jakože zrovinka moc neprolíná s přectavama angažovanejch levičáků o fungování *jejich* idelálního světa 😁 😁

    Jinak řečeno, kladívko se vobrátilo proti samotnejm progresivcům a je teďko na nich, jestli se přizpůsoběj Muskovejm staronovejm pořádkům, nebo jestli odtáhnou budovat ty svý světlý zítřky kamsi na jinou okrajovou platformu nebo pudou krmit Zuckenbergovo Metaverzum fotkama svejch vobčanskejch průkazů by se tam vubec mohli registrovat třeba.


    Část plánuje odchod, část se asi jakože chce bránit uplně tragikomickým zpusobem 😁 😁

    operace mastnodon't

    (Se to teda jako správně piše mastodon ale takle to je víc lepčejší 😁 😁)

    Část lidí se teda jakože rozhodla zdrhnout na mastodon (zdrhnout v pravým smyslu ne, páč si věčinou jenom založili další novej profil na mastodonu a účet na tt si furt nechávaj 😜 😜 😁 😁). Mastodon je 'decentralizovaná open-source sociální síť', vlastní instanci může každej zřídit u sebe na svým vlastním serveru, ty instance pak můžou ale i nemusí bejt navzájem propojený a sdílet obsah v takzvaným fediversu. Všecko, co pišete a tvoříte ale dovopravdicky zustává na serveru kde jste se registrovali, na ty další to je poskytnutý 'odkazem'. Takže když se třeba trockistická větev exulantů začne hádat se stalinistama a rozpojej svý servery, tak to nezpůsobí smazání žádnýho zásadního uživatelskýho obsahu, jenom už nebude propojenej.

    .......Jo eště něco 😁 😁, mastodon si může zřídit úplně každý, až na Trumpa hele 😁 😁 jinak ta technologie jako samotná neni špatná a nejde ji jinak nicmoc vytknout, potíž muže ale bejt s provozovatelama.


    První problémek kterej nás trkne, že tydle zpovykaný lidi začali organizovat nějakej svuj případnej exodus z Twitteru na různý Mastodony až teď. Ne když kdosi z anonymních moderátorů zablokoval účet úřadujícímu prezidentoj Trumpoj, ne když byl zabanovanej profil satyriků z BabylonBee (něco jako pravicový paralelní listy hele) a podobně, ale až když se objevil někdo, kdo to všecko navopak začal dávat zpátky do pucu, vypráskal bičem zodpovědný moderátory, obnovil smazaný účty a nechal se několikrát veřejně slyšet, že jeho ideálem je absolutní svoboda slova a podobně. Proč proboha utikaj pryč z twitteru až teďko?? To je jejich strach ze svobody slova až takle velkej, větší než z politicky motivovaný cenzury?? 😮 😮 😁 😁

    No nic kouknem se kam se naše čechijská radikální levice pravděpodobně bude snažit přesunout, respektive jaký instance mastodonu u nás právě běžej


    Tak to jsou momentálně čtyry nejvíc nejvěčí čechijský mastodony. Kdyby jsem si fakt jako musela vybrat, tak asi du do toho archlinuxáckýho a budu doufat že tam nemaj ňákou moc velkou kyberšikanu rasistickou kůli používání jinejch dister než je zrovna ten jejich nejvíc nejzamilovanějšejší archlinux 😁 😁 😜 😜 Witter a mastnočech jsou pro mě z výše uvedenejch důvodů nogo a předpokládám, že ze stejnejch důvodů budou navopak vobalený jako mucholapka bzučivkama wokerskejma exulantama z twitteru

    .......který samozdřejmě furt budou hořet touhou zavádět svý úchylný wokerský pořádky a bude jenom na pevný vůli provozovatelů, by to angažovaný soudruzi nezatlačili do podobný senkrovny ze který se teďko snaží pan Musk vylovit Twitter 💩 💩 😮 🙄

    Každopádně, jestli někdo fakt jako neni schopnej překousnout skutečnost že má twitter vodteďka novýho hodnýho šikovnýho pana majitele a cejtí děsně silnou potřebu odtamtud utýct na mastodon a současně se mu děsně hnusí arch, komouši a wokerská chátra, naštěstí nemá na výběr jenom z tědletěch čtyr možností. Třeba tady hele je na výběr ze seznamu instancí, jen minimálně ty zbylý český pusoběj dojmem prázdnejch hospod s jednotkama, max desítkama uživatelů.


    Mecelova safezóna

    Takže jedna větev radikální levice se nám rozhodla stáhnout někam severně od 38. rovnoběžky na mastodony 😁 😁 jiná se ale jakože rozhodla zůstat a aktivně bránit 'svůj' svět před zlým kapitalistou a mezihvězdným imperialistou Muskem a zbastlila jakousi divnou naprosto neprůhlednou webovou aplikaci, který když dáte absolutní kontrolu nad svým twittrovým účtem, tak během pár dní (samozdřejmě že to de řádově rychlejc když se to umí 😏) zablokuje na tisíc 'dezinformátorů' podle tajemnýho neveřejnýho seznamu.

    Kdo přesně seznam sestavuje a kontroluje není známo, ví se jenom že šéfem projektu bezdezinfo.cz je ňákej @joska mecel (podle googlu neuspěšnej kandidát do zastupitelsta Prahy 5 za rok 2014 hele, povolání 'manipulant' 🤔 🤔), vývojáře tomu bastlu dělá @ByCzech (mužeme znát i z diskuzí na rootu 😮 😮), zbylý veřejný členky mecel-teamu jsou @KDomaci, @loocajda a @katkakacena. Seznam proruskejch agentů pochází z profilu @stoprustrolling (žádnej computer savvy člověk vtom nemuže neslyšet 'stop rust rolling' hele 😁 😁, ty lidi ve faq prohlašujou že jsou jenom členama nějakýho většího teamu, nóóó takže předpokládám že skutečným zakladatelem nebude žádnej 'ajťák' ale to je jenom muj vodhad 😁 😁).

    Často se tam eště motá pirát, cyklista a uživatel witteru @Jiří Větvička, takže pravděpodobně taky bude jedním z členů Mecelova teamu radikálních neokomunistů.



    Oficiálně Mecelův bastl jakoby bojuje proti ruskejm trollům, který prej děsně moc moc tapetujou svejma příspěvkama na timeline což je prej teďko děsně moc moc velkej světovej problém číslo jedna, nicmééééééééně z komentářů jsem pochopyla že Pepkův seznam lidí na vodstřel se veskutečnosti sestavuje asi nějak takle:

    když se vám bude zdát že ňákej váš kámoš řiká třeba něco jako že 'na sankcích proděláváme víc než putin', 'přejmenovávání zmrzlin a ulic je pitomina', 'chci aby to nesmyslný a zbytečný vzájemný vraždění rusáků a ukaček už skončilo', 'to je hezký že pomáháme ale kde na to vemem', 'zemní plyn nutně potřebujeme na výrobu výbušnin do bomb by jsme se mohli bránit', 'za energetickou krizi muže předevšim ulítlej greendeal', 'pekarová je moje nevlastní mamka co mě v outlým věku pohodila a teďko mě zase našla', etc tak mu někde v komentáři nebo pod profil napíšete hashtag #dzltcz a asi nějakej Mecelův crawler takle ocejchovaný lidi zařadí mezi horký kandidáty pro zapsání na konečnej seznam 'proruskejch vlastizrádců'. O přesunu na finální používanej seznam rozhoduje jakási tajemná rada 25 anonymních angažovaných občanů, přičemž pro přesun stačí schoda pouhejch dvou anonymů z celý pětadvacítky. Nóóóóóó, takže se jakoby vůůůůbec nemůže třeba stát, že se na seznamu objeví někdo, jako třeba pan europoslanec za ods Zahradil, protože zrovna třeba někde plácnul něco co se jako napotvoru děsně dotklo ňákýho nebinárního nemakačenka z neziskovky 😁 😁

    to s tim #dzltcz je mimochodem pěkná srandovní nedomyšlená dvousečná blbost protože si takle 'dezoláti' mužou navopak sestavit nějakej svuj seznam 'protiruskejch dezolátů' páč člověk kterej na twittru vypotí komentář kterej obsahuje prakticky jenom tendle samotnej hashtag bude pravděpodobně samozvanej lidovej kádrovák. Ale co mi je jako po tom, klidně ať soudruzi pokračujou 😏


    Ale kdyby se přeci jenom stalo že se na Mecelově seznamu voběví člověk co tam jakože nepatří, tak prej stačí říct a Mecel-team člověka ze seznamu vyškrtne. To je supr žejo, zlášť když se nemáte jak dovědět že vás levičáci zařadili na seznam když je neveřejnej, určitě se ani nenamáhaj vás o svým rozhodnutí informovat 😁 😁 Současně pochybuju že by ten jejich bastl měl nějakej 'zpětnej chod' a uměl zablokovaný profily zase odblokovávat v případech že se stane a Mecel-team udělá chybu. Zaprvý ta appka sotva běží a zadruhý mecel je typ člověka kterej neumí uznat vlastní chybu 😁 😁 😜 😜



    Top 1000 proruskejch trollů podle českejch elfů

    Mecel-team se na svý stránce různě vymlouvá proč jako ten seznam nezveřejnili, zaprvý že prej nechtěj žádný 'veřejný pranýřování' lidí který neváhali sami voznačit jako proruský agenty a mluvěj o nich jako o 'dezolátech, troskách, zoufalcích, filckách' a podobně 😁 😁. Mecel-team taky aktivně šíří dezinformaci, že jim ve zveřejnění takovýho seznamu brání GDPR. To samozdřejmě neni žádná pravda 😁 😜 Kdybych měla hádat, tak skutečnej důvod je snaha zabránit by metodika Mecel-teamu prošla veřejnou kontrolou, páč každej soudruh ví, že když se kácí les, tak taky lítaj třísky a někomu by třeba jako mohlo připadat že těch třísek z jejich appky lítá až nějak moc 😁 😁 ale to je zase jakože jenom takovej muj skromnej vodhad 😏



    I když je ten jejich seznam neveřejnej, tak ho de po pár dnech běhu aplikace 😏 pochopytelně dumpnout z twittrovýho profilu, takže už je díky hodnýmu panoj juricoj celej venku hele 😁 😁

    Ještě jsem ten blacklist doplnila o počet followerů každýho profilu + seřadila podle toho, takže účty s víc vyšším dosahem jsou napsaný vodzhora dolů (hele pastebin, asi 5 účtů už bylo deaktivovanejch takže v mým upraveným seznamu chyběj) 😮 😜

    631380165,"Lussieros",48403
    1710527172,"tomio_cz",48328
    357490096,"JordankaJ",16214
    1875717132,"ZahradilJan",13579
    1035999857134235649,"pollert11",12471
    1362686485,"smucler",11733
    1523185008,"PetrHolec",7695
    930746503701909504,"lubomir_volny",6805
    388565021,"TomasNielsen1",6445
    1316388026835259393,"JZdesena",6323
    878700666,"OlgojChorrchoj",5925
    839771819469078529,"vojtafilip",5846
    1301102978,"tomlukavec",5712
    745912119145660416,"SociologPetrHam",5428
    1583595746,"Doktor_JR",5256
    2388737857,"citarnyknihy",4306
    1326398236328931328,"PeulnaMarkvart1",4089
    1486799921206513664,"pozorzmena",4029
    822459897627480064,"walterkraft6",3803
    920557826363330561,"PetrNov95968147",3725
    2494141045,"VasagitaS",3615
    180693935,"p66p666",3496
    743569364,"LudanekvTatrach",3250
    815926165261221890,"MelkusovaIvana",3096
    1872503084,"xcimbal",2996
    2770056264,"EHrindova",2710
    3300475865,"aeronet_cz",2630
    1302881175732707328,"SzyslakVocko",2497
    896833634891595776,"VrabkovaBozena",2461
    949940622084984832,"JiriParkes1",2346
    2494656236,"Sedlacek_Jan",2318
    758648693495128064,"tomas_vandas",2043
    928215935873355777,"Katerina_Dostal",2040
    2540580547,"SuchanVladimir",2029
    3532764495,"JiriSimon",1960
    1306859887540961280,"karel_v11",1914
    795248340761972736,"HKomentare",1889
    523804084,"hojsadlo",1828
    805494546671030272,"JiriSmetana3",1804
    1077296408036868097,"AlenaBohy",1774
    1093606585119768576,"ChytilTom1",1751
    68094979,"DelnikPrava",1600
    704692928283877376,"JosefKinto1",1544
    827613336632193024,"Honza7479",1520
    1454738004506038272,"JardaJelen",1519
    1092164333902155776,"muzzacapulca",1512
    58833198,"abctrutnov",1504
    1275812937517711362,"AdamekMiroslav",1461
    1360543934431297536,"Alenarov1",1457
    1367655900,"lapak123456",1456
    3007913817,"me2drast",1454
    1405138583858601987,"liskova_nela",1440
    1449439131231260682,"willyguruth",1375
    956229929594744832,"AquariusCZ",1352
    470939162,"cnemo_cz",1340
    894454156647333888,"Konspraxe",1269
    784824338520342528,"PedroKompi",1254
    856016831336808448,"Zvidam",1249
    768865556120346624,"LukasLhotan",1244
    2381849982,"MilanJnsk1",1241
    1317560014559715330,"Madeusa11",1183
    2505858266,"VPutin_biz",1176
    741991982013288448,"jan_melka",1159
    1311420560514134016,"RistrettoF",1157
    1243781465831362571,"LbcFram",1156
    1269202589897371648,"ZrzavaR",1145
    1245636836816334851,"DeeKayP1",1116
    775986114226167808,"kucera_v",1110
    1349933053586628608,"Lucie09604490",1107
    1443519676085153796,"LukHofman8",1103
    1013006934,"IrenaHrabinska",1091
    832514246265155584,"motanelek",1086
    1040234222114549762,"BabkaSylvia",1078
    46922690,"Rehbergus",1075
    941420362012790787,"RaptorTV_CZ",1065
    700703267248930816,"Sirael_T",1050
    79236821,"Perse_fonka",1047
    809662062984970240,"StanSczech",1034
    1436638558543040513,"HanaJedlickova2",1033
    201000075,"zdeno001",1025
    1328680905385402370,"Michal86041099",1019
    3131536475,"mirocerven4",1010
    826529868032704512,"JosUrvalek",989
    2884628459,"13svitek",971
    424497699,"Bydzis",963
    1071713317364862976,"ProCizi",959
    1201268942116966407,"kozel_zahradnik",940
    2822151890,"CtiRadek",931
    4204181063,"VdfRudolf",918
    14766057,"svedek",909
    1215286306953224192,"VtzslavNovotn1",904
    2351860986,"Splachnutej",897
    820693021037654016,"Midlinka1967",896
    1185013680,"Dismas_Gestas",894
    859029053524910082,"sanda_pavel",893
    315823763,"PetrTrojan",886
    1584935312,"JirkaSabol",874
    997853855705681921,"MicaelaPirkova",870
    178374271,"TryAgainGuy",862
    924717927789678594,"elimona8",856
    1310820748697702400,"D26011980",854
    927819033205932032,"Jiri_Jelda",835
    2404541793,"DHlavica",821
    1727775103,"kolektif1",819
    1505479707546071051,"Elega26022941",819
    979851607033700352,"Ostravajda",813
    123528075,"RadouchNews",807
    1886592696,"ladslv44",792
    197890626,"Policak",774
    861214162990641152,"LudvikDeu",763
    862206090561376256,"MichalFier1",761
    2821228840,"rhobserver",761
    1466170916971368459,"Magika2707",745
    1250384477966254080,"VclavHavel10",743
    825310088093122560,"CabaCabovic",739
    1387460127452798976,"ceskoneockuje",739
    1041799547222216704,"SwobodaHyn2",739
    1464887579090763779,"Brics76420238",734
    1292486783012413446,"konecna_romana",711
    200809774,"Whocares_1",695
    1051416442229456896,"yu14_1",693
    1386283459572871168,"jan49085705",690
    3064910627,"ptoman4",682
    1456226832811020300,"kamziknahorach",680
    1000061458716282887,"Japo63601955",674
    1559566646527885313,"GeorgMoravsky",671
    1360690336625008644,"VektorCZCZ",668
    82295219,"tmpnam",664
    1114248297974304768,"Petr31853236",650
    962024250990317568,"kafelongus",648
    1462086098037919747,"danecek418",647
    1392021286159851523,"jarrka2348216",643
    1388625842465648640,"RRajchlik",630
    1300382565233238016,"zlatodejka",630
    2206205327,"mato_cz",627
    1344222208877596672,"RyanTrue15",626
    3220748679,"jirkapetrle",620
    991916635417083904,"Superman007cz",617
    1541128484,"RosomakCZ",615
    1132636503568470017,"JaxianJax",610
    1435647823631069190,"LenkaTrhlikova",609
    1204325791019995137,"kate_axar",606
    1024993798529658880,"MirekB12",606
    1687868588,"ZdenkaBeneov",604
    816563672428511232,"Olina_Hl",602
    1575172610928828416,"Michal73287034",601
    1195036539295850498,"PavelVe3",598
    729441720463699969,"Alfred_Eckhardt",596
    1445120384345509891,"urbnek7",587
    1345982988933361664,"Pitr17787073",585
    289521524,"pmasner",579
    964482043,"erepublikacz",574
    1507346367991197704,"Lola16666677",567
    1187393710612533250,"LiborS3",567
    1513254100942610443,"Petr66802693",558
    1905132553,"maposka130",556
    90703619,"EmanMastikulka",552
    1302401555338014720,"Ritam71425650",549
    1518876678067568640,"docekal_petr",548
    1421186337470824450,"Millmill123123",546
    3260056047,"hlediks",542
    1318022006756024321,"lada_trava",536
    2375638591,"Marketa_Kulkova",535
    1353363636782247938,"Tarakanchik_CZ",534
    1316079348240310273,"Lubomr86061668",529
    1423550580392448000,"roman_bouska",527
    1221006714,"Cenobita_",527
    1360884970626174976,"MSilorad",514
    1301240448242065413,"JanNovk16064752",514
    1074305012430458887,"FSrohy",512
    1339508908671586304,"Carpin46085981",501
    1257400908016750593,"FeeTee14",497
    1035211922684211203,"WBrudny",495
    1384240946208907271,"PBatikova",493
    1464495326669201410,"kytka123",484
    1578088445217472524,"Thasunke2a",480
    2345943284,"lazarinvest",475
    1502066936947085315,"JirkaPohodar",473
    1340726286990401537,"ridickaUrbanwei",473
    864516389478027264,"sima19665",462
    1505580535531327492,"Xenina1",459
    1287668525113520128,"Vashik007",457
    301547100,"EddiePepa",450
    726112441,"Whitegolfer",446
    788879176170409984,"innameoflove1",443
    1554545528683331584,"KatkaKa97502407",440
    1571124752890085376,"RyanTrue152",436
    1319137238756851712,"JaniceTryam",434
    1248687661646254083,"Martin75775175",434
    1395387200645312512,"VaclavZemlicka",425
    1104647561116377088,"Lubomr12663547",421
    85821391,"marco37czech",420
    1111309399581167618,"SethPetr",418
    963345940483584000,"Natspel",416
    1524246126584643584,"RChrastekova",415
    1040511901925625856,"spacirung",410
    834412088915349504,"MA3X8",409
    1458135441308360706,"HegerovaJarmila",406
    860079955954339840,"radkaurbankova1",402
    1133994073881239552,"iFender3",400
    1456020442003779594,"Pevoznk1",387
    1243600432091533312,"PavelBezina5",387
    869292992242356224,"Radek1Radek1",386
    976395980487757824,"pl4ma",385
    973315250345799680,"MartinaZemanov5",382
    1344149365351460865,"Martinavecov5",381
    858303727794520066,"jana_suchy",379
    490221024,"surikatkazif",376
    288173951,"mikepor666",375
    912193323519135744,"NovyVolny",372
    1374096755860586507,"Ja09724729",371
    714790357012193280,"antoninbem1",369
    2168604876,"JohnnieMartynov",365
    1269124778,"PernikJan",363
    1447197035443236867,"KozorohLXX",362
    1241757340518551554,"JiriBunka",358
    1530631285298933760,"tomas_ortel",357
    899161437393833988,"LubaszeSudet",356
    1440581716884688899,"FbiZbynek",355
    543653376,"michalxs",353
    3373491849,"Charamza1",353
    1292278776034992130,"DPrachaticky",353
    1519184453981122560,"KopecekJirka",352
    1443987362401374208,"uplne_tupej",351
    1101261383302332421,"Marcel_Kurator",351
    1386632917145853952,"BlokVolny",344
    744260793051586560,"jarebrebka1943",343
    1474758442539753476,"CherryLadislav",340
    1361269626294984705,"FandaFanda3",336
    1486061025837428741,"ChimenezKuro",335
    1297519724364992522,"LadislavKuera9",334
    1548341789001596930,"ChudakMedved",333
    1424137662982770691,"TIGER88756605",333
    1408757508752261121,"ZdenkaKlimova",332
    2982482381,"RenataRainss",331
    2465841565,"zarmuz77",330
    775371198033256449,"riget1999",329
    2368568896,"tojnar",326
    1491895507488329733,"Anna89470802",326
    2554570927,"stanley66666",324
    3503106861,"marc_kebo",323
    450585005,"JarkaDavidova",322
    711931005712666624,"ivo_stika",320
    876547390827843584,"Ivan55744544",318
    4823419720,"Obrozhouba",318
    748960476,"hubble_b",317
    1399985876030078978,"Pandemiedebili1",317
    1101147786534420481,"kuc_mill",315
    2316886580,"Aplev8",314
    1371366772914413580,"LZPS_Forever",314
    1323984746821656577,"DakathreiM",314
    974002090237464577,"zden_set",312
    1541757849566674944,"proruskysvab",306
    1361056490967212033,"Henriet79878972",303
    1379638827250282497,"SlovanJan",302
    1363039951953264641,"martinjech2",299
    2989493109,"kowalskiluk",296
    1563042362124709889,"ElCid2224",294
    1444568759172313090,"MartinCudzi1",292
    809071871891296256,"vanichrud",291
    1129215091,"VladiKluck",287
    1426669418587774976,"EvilMandara",284
    3375967007,"Jiri_Sebestik",283
    1268836192960811011,"GabrhelikR",282
    1347253250,"ZdenekGlet",279
    1439910449596846089,"BlaskoHynek",278
    897483213945401344,"CrySurikan",277
    1355144950426591232,"milanmichlek2",276
    393277191,"krtecek2022",271
    1115851989416591361,"flaflot",271
    876210509263011840,"MartinFoldyna1",268
    4569756017,"eva_paskova",268
    4129933511,"rasistickeprase",268
    3435550491,"IngVich",268
    1469340462305656833,"Macan_15",268
    948610981,"Vendula82",267
    464644070,"PFispa",267
    1254439413305794560,"jenlenka",267
    2758221588,"hanataiska",266
    1262044443458318345,"Pavel81579306",266
    1548926892513890304,"BKocovsky",261
    1525868675336704000,"miroslavdra",258
    1161999131734347776,"ZProusek",254
    1395508395751452672,"czexit2021",253
    1431638276134391816,"BemovaJanka",252
    1029639158170636288,"David93296345",251
    1316775328220614658,"MiroslavVevoda",249
    1236564360711077888,"TrueBlo06271511",249
    1416073889294299146,"Chachar10985347",248
    971101369749909508,"jirkaprague",245
    1489697197402820610,"Bezejmen2",244
    1165940467,"RadekBlecha",244
    914574693545467904,"TomWgner1",243
    3031069030,"urban_67",242
    1461724798837530631,"sotkowsky",242
    1255790748,"tk16659058",241
    1057477737164783616,"Karelkkk",240
    1450480492445327365,"NebelVladimir",239
    1368323074748276737,"Czechia_based",239
    1298233871109152773,"CaseyRy21165940",239
    1516921904,"yndra66",237
    1074359068146483200,"BilyLibor",237
    1415284398732292103,"SklaJaroslav1",236
    1308817309780316163,"Petra43796860",236
    1266287513729032193,"AngeliqueDaemon",236
    1580944522154020864,"CarloPedersol10",235
    1059918029763551232,"Miki80662193",235
    1475451313332932612,"CertikBerti",233
    247887737,"tomulak",231
    819114420,"DvorakFrantisek",230
    1382307830405926915,"ilona_kynclova",230
    1329691386686418947,"Ladislavcorsair",229
    825126218865459200,"JerrySuchanek",228
    404120642,"tichac_lom",228
    3073220115,"vsoldat123",227
    1427612885744750599,"AlaAd2021",227
    1148450359,"Rudolph5555",225
    156341353,"tutanhamoun",224
    1211572131521159169,"VK97353139",224
    730451397867622400,"obcancz",223
    37981013,"Gonzales_sx1",221
    1092444192285052928,"Redan114",221
    869395538,"SmartMugu",218
    589126560,"savage036",215
    1498935416887685120,"AlenaHirschk",214
    1122817380,"acskiwi65",213
    973189875414503424,"efka164",212
    1046808671190175744,"Haleluja19",211
    918853201939632129,"miroslavlakomy",210
    811312106943483905,"GuguGugova",210
    1493999238669385729,"Ambik73",208
    1276558047310217218,"anelah12",208
    1489180054366167041,"Sidneypoi1",205
    1470332119054528514,"josef_sotona",203
    1488949881163198464,"JohnBes39294195",199
    1241405851593826304,"Marabelle_1",198
    749322137769574400,"MiroslavHudec3",197
    3314674186,"protexalpa123",197
    1384867522772709377,"VyskocilZdenek",197
    1236809964422905857,"JiriSchuller",195
    1243740774401028096,"ZBernatik",193
    3066912399,"StellaMcAce",192
    1364746153,"BlackCZE",192
    1025530524000051201,"Milos20668017",192
    724167969585115136,"janka402",191
    1051394291547996160,"MPrehnil",191
    2215487306,"RebelBulik",188
    197461373,"KESATIW",188
    1481578544446779392,"TestApp61295504",188
    63021106,"posledni_Frajtr",187
    1251157500,"WagonBass",187
    965955474460958723,"mudra_radek",186
    838317856559403008,"JosefBene2",186
    962363027910746112,"saltovergold",185
    1005366872949297152,"svoboda145",185
    1459570173388759042,"ErikaPackova",184
    1445350306028703749,"JirkaBeil",183
    2800615368,"RadimTerry",182
    2737025906,"wwwhello5",182
    1566444515673706501,"Hborovak2",182
    1054672241185701888,"petr_prokopec",182
    702107660485836801,"Richardnocar",181
    1142036419,"ourmerlin424",181
    1237320426105253888,"RVylezik",180
    2355110301,"bannyho_tweet",179
    227994275,"el_karetka",179
    1518828180437708801,"sonamatykiewicz",179
    1479381040728875008,"PrackaKocici",179
    1556184138549428224,"Sommerov31",178
    2562971203,"VilBosks",177
    1348351628659879940,"renata21_renata",177
    1020612166528000005,"BlackMo55431819",176
    1008449429941125120,"rbinmul",176
    1373672959525724162,"DanielKubica3",175
    1195974293395509248,"TomSlma6",173
    1160997644258467841,"VelkyVont1",172
    1241401090907811840,"fricova_andrea",171
    487023492,"lowovam",170
    1497880054713495553,"JiriCelebrimbor",170
    1365264864290222081,"JanVik12",167
    987365588006825989,"Bobr24470505",166
    204739306,"PetrHorejsi",166
    713093224206872576,"Vaclavek123",165
    1886297322,"ivo_zelenka",165
    853094136844611589,"petr_skypala",164
    966624924583555072,"SakraFix",163
    1311268479761346561,"Oto55775083",163
    1422743972255047682,"yelemaslova",162
    2757886129,"OldJekl",161
    1401789207224463361,"Tribeca43349365",159
    1399577972,"JeffJanousek1",159
    419062737,"mava2014",158
    1244515795767570432,"JanaQTucker",157
    1399122608117932032,"Danulice2",156
    1227883779924144128,"NovotnyPf",156
    1443992401757020163,"KarelNovotny18",155
    1523672342764965888,"Vit5Roznovsky",154
    1459286882408411150,"LuciZikmundova",154
    1433047348092063749,"radek6629",154
    1247920599617372160,"AndelAzazel",154
    1144942295827013632,"McsmithJan",154
    1368869805093163011,"Mesijee1",153
    1049116121939333120,"coffeec71298234",153
    77521715,"gnarmer",152
    824175445532930048,"p_janout",151
    1559040593388519426,"jan_kernal",150
    1519747116645908480,"JanNov57130938",150
    1068906851344031745,"Milo41409300",150
    1046396455089565696,"jakimiv",150
    1474457580424646658,"PohankovaJana",149
    1215351079824773120,"Jarosla27105620",149
    1367441620317175815,"StuchlikPavell",148
    1562635365185617922,"PavelVeselka5",146
    1538672587,"LChoutka",146
    1109150115124658177,"Jupp27463305",146
    1295335025429426176,"PepaCZ6",145
    1497923703459524612,"Honko1Miroslava",144
    937834759836848128,"krajpet_1",143
    1369436745423552513,"PetrVaski",143
    4725763713,"9Zuzana",141
    4201456335,"MilanYoghurtt",141
    825998290927943680,"Lubos_Bl",139
    1436972280186277891,"rozehnalkarel",139
    706402564363972608,"Hellgirl_ww",138
    805859717339873281,"macikn",137
    1441556288408674314,"MileAktuality",137
    440175462,"lukr01",136
    1475421410583527428,"bardotea",136
    1471866412645896196,"turkmen_alabai",136
    1407763616359723010,"MatjVlach3",136
    1315751912025853955,"Petr59876114",136
    817788050046590977,"neumannladisla1",135
    1494985353853341698,"Zely14046619",135
    4874503319,"karelpastor44",134
    4222010903,"ratlikcbr",134
    1504791087868690436,"PetrSvejda1",134
    1447223166028419074,"ReichelSlavek",134
    1161935011957919744,"Martin26848224",134
    1379418034046173185,"S1sTm5",133
    1078365057656983553,"anna_smekalova",133
    1250814524476850177,"PTurecky",132
    2403338659,"roskovce",131
    1669281894,"KamilPapezik",129
    1504241133240598536,"SimonaChert",128
    1545437868054781957,"Alex38976589",127
    945683225954996224,"martinvalter874",126
    2172896232,"Misana77",126
    1538063892970098688,"LBhavantu",126
    1473342856844787724,"Ales23_23",126
    2875640338,"tomissjansky",125
    1645859689,"miko486",125
    1015957226333368320,"Karel00625776",125
    3236040526,"f83513c3b41e4eb",124
    1533149026643746816,"MartasCaba",123
    2372384365,"NasranyTata",119
    1435893706746388481,"BojkoMarian",118
    1422892219,"pepanek666",118
    972755499866361856,"bartamilos1",117
    1317137928271941633,"PavelHork20",116
    1122971829981863936,"NekorektniKun",116
    4088673375,"MichalPresley",115
    1644827017,"venos3862",115
    1474812014,"rostasuk1",115
    791026769457451008,"tomik_boot",114
    1277641061339365376,"LiuDomi",112
    1238858022488809472,"JiVitvar2",112
    713616185,"caipirinha44",111
    1568651188073005057,"ZuzanaKoskova1",111
    1517793962077130752,"EmanuelPrasak",111
    1388842963028037643,"VeraHorkova",110
    1284909510344179713,"Ivona58142082",110
    1148133031112323073,"Jirka71007902",110
    768876943,"PavelChobotsk",109
    1577592740749115393,"Bohemian6969",109
    1432213451548598272,"tssk111",107
    1577556662264778753,"SrdceRcz",106
    118851798,"jerry890",106
    755345552,"JWPraha",105
    1960403755,"MichalLTICZ",105
    1244935140356362240,"PatekJaroslav",105
    1102314796723130368,"JohnTra27953986",104
    1330308707209637890,"KanatPavel",103
    4374200326,"VlcekMarian",102
    1489249152944934916,"3Ivona3",102
    1432117084209795077,"BaskaLibor",101
    3578178202,"sovovi",100
    1326137214032629765,"Puruu18",100
    1284417989916479488,"karelprochazka8",100
    1077557200523091968,"MirisekK",100
    1507289011412512768,"ChrisrOldrich",99
    1468752253809008642,"JanaSynkova2",99
    1253087174100123651,"Ester15771752",99
    1242483641491456000,"Lojza16021662",99
    1239975556709519360,"ppfk9",99
    3325202489,"flightman71",98
    1540529543987007495,"MiroslavKebl",97
    772817163757453312,"Martsed",96
    1087360199583809537,"hoostey",96
    603627897,"Roanuki",95
    1576588733071167490,"greenbeautybaby",95
    1496930581975818242,"MarcelaSlezkova",94
    722384310905479169,"BeljosiJan",93
    286613158,"Jan_Pekarek",93
    1547320799232724995,"psulczN0T",93
    1493989684288045059,"JiriHolecek5",93
    3405336442,"OtrokSchopny",92
    2368792639,"JiJirge",92
    1244310678,"anuhratt",92
    1477983320,"Petr581",91
    1141353715145805825,"PavelMusil14",90
    899641894069833728,"Jiri5825",89
    1521007972779974657,"UkKein",89
    1382420035881291776,"Frisky96039357",89
    1347303434,"quartofine",89
    1248238770010365953,"_SKAP420",89
    1545302525355720704,"SKesidy",88
    1140927685033676800,"StanaHor",88
    112683332,"prupet",88
    424310009,"Cze_Jarda",87
    1264854577154834433,"VaclavHrabovsky",87
    708163754974781440,"PetrSkolek",86
    3214507984,"kr4konosh",86
    1552907544582127616,"Jiina59017162",86
    1458855057869393920,"LonskyJirka",86
    1381733028100243456,"Pemyslermk1",86
    47153231,"lanmaze",85
    419893162,"darkWolfcz",85
    1552001970461876226,"VaclavHaze",85
    1486754821,"RadekSindy",85
    1411047496244211712,"grunta01361967",85
    794156471424585728,"Jordi_Satina",83
    3890533102,"Sanitka2",83
    1513989595637370880,"pavel_culek",83
    1478761476596940801,"musonidr",82
    1433063633144188931,"MrLimping",82
    956681699450130432,"FungieD2",81
    702606877687947264,"MartnkoDv",80
    3015106517,"borishofman93",80
    1483492351326752776,"MartinMacGregor",80
    1448886414964318211,"PetrKopeck18",80
    1296575096,"JandlDessi",80
    378496262,"VladimirSvagr",79
    1497966181344555013,"Paela18",79
    1481672578351742989,"InvsKrypto",79
    1745411240,"daniel_kucera",78
    1519321452293599234,"JulianOdpadlik",78
    1430807953716781062,"VladiLuk",78
    1426867494573285376,"Petr_Knava",78
    1250867009102938118,"MartinB69409686",78
    1541124841398583297,"KaranJill1",77
    1302987890398560262,"DrapalKarel",77
    1267168611078111235,"JurasKroupa",77
    3937395436,"uomiruna",76
    309119486,"pav3l70",75
    1504552380318326784,"entreExtremes",75
    1346686162837118978,"VaclavDousa",75
    1136214700700647424,"Gabriel38450863",75
    4862960482,"Kukmes",74
    980349760434565120,"karel_nemeth",73
    798510526741512193,"Jan_ahoj",73
    1499465480721121283,"Inlen16",73
    1283065932,"PmilaKa",73
    1157708958997590017,"Premysl42",73
    1122424422,"ZdenekSeidl",73
    2970359428,"KarelKouril",72
    1558172895809081347,"ondrej_triska",72
    1454153398140473345,"VasjaVasja1",72
    862000253456744448,"Pavlisek63",71
    786985061468037120,"RA_8373",71
    1655666509,"radou_san",71
    1549061742059307009,"MartinDrahokou1",71
    1413455642564562949,"RKureckova",71
    1347643351106023425,"Giri93800298",71
    1188507179789307904,"Pavel13283361",71
    1027644757416321024,"86MiJaN",71
    2554199888,"Blumen071",70
    1438978303948431361,"PetrHor55637171",70
    899883253343105024,"MiroslavPovoln1",69
    809484058522595328,"Tomas18364535",69
    1557445980219445250,"SedivyIvo",69
    1463539386818056192,"Petr47246199",69
    709599228176297984,"ruskytroll",68
    1518619334402359300,"pavlu_miroslav",68
    1504508305909161990,"KutilSima",68
    1337388236692451328,"PistaHufna",68
    1258721443967389699,"JosefWo12966362",68
    1500779345673084930,"MaxovaMarie",67
    2838278734,"JuliusSafr",66
    1459175881650409482,"mylan094056771",66
    1424316070249353216,"Lee12345David",66
    3750184393,"ronald05001773",65
    17787585,"r_byx",65
    1433764501082497061,"HonzaKucera3",65
    731204611256791040,"VADAMOND911",63
    1478799042880675840,"IwonaPopova",63
    1442110962329288704,"Stanislavavanc3",63
    1429500769259204613,"AnickaOlinka",63
    3989147973,"MirkaBlahova",62
    1495117866940739595,"Katerinakochol2",61
    1470021848024989700,"PCanyaman",61
    1384555413836869635,"DavidHavlik666",61
    1214988429429223425,"JaroslavKohler",61
    953234178564411392,"ZdenekZamboch",60
    1567832340562419713,"Mates57331299",60
    1543526172629295105,"SounJiri",59
    1523341723505676294,"Jenicek51885396",59
    1502279852346511361,"MiladaMensikov1",59
    1461264478817902600,"MarcelaSamajova",59
    1508036950619533318,"Anette57059468",58
    1464217115775410196,"MGruncl",58
    1058024987850874886,"PepaPolasek",58
    958211222528249856,"TenglVacla",57
    1532085832701583362,"LadislavIndrak",57
    1422094385479565312,"MilanKomon",57
    1137694188261318658,"AloisDvorak",57
    1204851493238693888,"Kraken20375627",56
    862307394470256644,"jan_vavricek",55
    2267398245,"Tirpitzzz",55
    1565272380867477511,"Petrast82943331",55
    1496781897216712704,"MilanHalbi",55
    1478306409297190913,"msestka",55
    1436608855929131008,"Pepa26697819",55
    1245329220085170176,"Tomas48147122",55
    302534093,"Michal_Kosinar",54
    265604347,"egyptanka2",54
    1701523351,"sudomyju",54
    1497969071698202628,"Vaek33973587",54
    1412997394418094082,"chyba_v_Matrixu",54
    1239862107660865538,"MilanV22960871",54
    1319553626289876994,"ReznikJaroslav",53
    900356497292611584,"Zaminek186",52
    2365175922,"pavelruzicka69",52
    1500664990252126210,"ThcTripTroppau",52
    1473025302691467271,"Roman23169597",52
    2153543275,"JanaKuPa",51
    1495692082907947008,"KaplovaMarketa",51
    1243636350194200577,"MZamecek",51
    1082726190815870979,"3Ragy",51
    822138487,"buzek22",50
    820632752118697985,"JosefHoeger",50
    596634183,"MilanH7e",50
    409831045,"MichalPisecny",50
    1657372435,"vaneska424",50
    1519568513706430465,"m_kombrzova",50
    1496434185942220802,"ChudobovaJirina",50
    1384421239754735616,"Neomarxismus",50
    1121761116080746498,"topclovek",50
    975879511,"stb000",49
    84891131,"krucipisek",49
    4266038261,"MylousJakes",49
    2767942011,"supertrupak",49
    1561704247284080641,"Nerudnej_dedek",49
    1474996005254963202,"ZNymbursky",49
    1445392443072000011,"RomanPolk10",49
    1434671968876482560,"docaskacci",49
    1359806801915637761,"Pavlna18747951",49
    962717399517745152,"vencausen",48
    298454669,"Jagmjamm",48
    1573414991054749707,"PauloNardi8",48
    1015208085747568642,"Ovrlord11",48
    780835739076399104,"Furi1F",47
    728901966466781184,"ladisxxx",47
    4490739203,"Ludek020",47
    4011940102,"JindrichRys",47
    2312416633,"TearonCZ",47
    1476239427999571974,"Ji48393249Jiri",47
    1464292925559521285,"LubaKrej",47
    1427921725681983490,"certik_bertik",47
    1427909331538874370,"JosefPrudic",47
    1076559915588730882,"PavelJaro11",47
    1042662923515125760,"ProService16",47
    958432671520186368,"bieberbrox",46
    926877032155418624,"SoloZ711",46
    1256560065819148288,"Radka33908872",46
    343434221,"jirpoh",45
    1564634301651632129,"BobFamiliarni",45
    1534839377188225024,"nasranejobcan",45
    1186285822443692032,"OvexTheSheepYT",45
    1120785672275668992,"Zdenk04375690",45
    1113723639130742785,"IvanKonzal",45
    859846122352906242,"pavel_oplt",44
    3849918689,"RadekKe",44
    196751510,"milansme",44
    1522858120371970049,"petr_bza12",44
    1468645538937593859,"DostPatros",44
    1389251974122639364,"LehkyLibor",44
    2601012433,"JanMack8",43
    223445867,"revoltangel",43
    1473944660305498114,"TvFrankiefree",43
    939529329104519169,"eva_magdalena1",42
    917050482966790144,"photoAntonin",42
    1349772834462195713,"Bardotka3",42
    1349295787147145216,"Holywat67567174",42
    619575249,"ZaludFilip",41
    1463996515228299271,"2aah6c3i8w",41
    1577584378544373761,"LadislavSabatka",40
    1381509030280060931,"MiroslavTich10",40
    3816733282,"josvalla11",39
    2932739283,"JFerjo",39
    1522988290370162695,"JiraWaspik",39
    1470775753520332800,"HanaJanouskova1",39
    1278442604829564935,"Tomas_Toman1972",39
    1229337657001508865,"PetrovskyPetr",39
    841334138280017921,"imagistr",38
    1499351980711555072,"LuzanovaElena",38
    1243221086113861638,"CendaVizner",38
    1239528914294358016,"PetraUresova",38
    236740384,"DaveZavsck",37
    1520515070438031363,"tto92756150",37
    1443853120283496448,"michal_gall",37
    993616536,"jachy007",36
    752113675,"Politika_CZ",36
    731867065649405953,"PHvezdova",36
    1704458886,"TomLebr",36
    1519395699678404608,"radka_tesarova",36
    1302664900167303174,"RadekRonson",36
    845233978697285632,"S_C_Malek",35
    1505239669797232644,"AnnaBey15",35
    1377908750237962241,"Zafod2",35
    1346522346685919233,"martinblaek19",35
    1321697748392026113,"DVladykova",35
    1312821208426180616,"DKolnikova",35
    1286994733647175682,"Maria05669849",35
    1247088868739948545,"Tom26890196",35
    1170336913649258497,"ladvach1",35
    1041122311699673088,"Jarosla12119911",35
    2316681056,"x8collector",34
    1511472794994974720,"Crypto0022",34
    1493935059656749059,"Vla50481141",34
    1483027338954784769,"jolka_jol",34
    1349431601416069122,"JanCee1974",34
    1299954103402082304,"Milan744",34
    972290274,"MartinTruhlar1",33
    970768928048893954,"OHolemy",33
    955547279800315904,"Nyrobi_",33
    341696723,"PetraMat",33
    2885984729,"FProchazkov",33
    1516337364553007107,"KoriandraJinx",33
    1481362247079313413,"janpetr1960",33
    1379476311459106816,"CTrolej",33
    715629897000087553,"xmachacek",32
    708746519378272258,"ales_osmancik",32
    3647733740,"Poppy13156",32
    349268660,"TobiasDeVil",32
    2920149905,"DagmarKasparova",32
    1576447106176487427,"Jane80Doe",32
    1483418104613027845,"UnoMome68449151",32
    441979989,"DLipr",31
    403126394,"Trissinka",31
    1566034064259284993,"Borek77149639",31
    1498189758152986624,"Nela00340709",31
    1478697146161446913,"PetrNov59119814",31
    1226323085231607808,"krcmar_david",31
    1962974516,"pazkov",30
    179692956,"martin7747",30
    1521334358182969344,"JanNovo77717",30
    1204316815570219010,"PGrecmal",30
    1181868704478453766,"LandyeW",30
    922058667154911232,"VladimrRetting1",29
    488648160,"cool_pe",29
    3018392902,"klarafrstova",29
    1487510713920851974,"AreBuyy",29
    1467916860658171914,"3Nenya",29
    1371872931274448897,"Kralovec1",29
    1063402393759551489,"Miras39528673",29
    834408150166016002,"prazak_Pepa",28
    69869463,"Hladil",28
    320443671,"Pigmo66",28
    1082551665344040960,"ChinRtw",28
    920639730915479552,"Asenad8",27
    2392393178,"EduardMalinka",27
    2357967770,"mikula_josef",27
    2356128548,"devkajemarketa",27
    1586335118939115520,"JaBo137",27
    1504422817709842438,"KurevS",27
    1498272505454370822,"JiriDvorak1403",27
    1479558840601530369,"RDulinek",27
    71352952,"zjpv",26
    1530821249999552514,"BuhGodBOG",26
    1514834194484105219,"chudyasvorc",26
    1486814473579024392,"martin_mweid48",26
    1400018590305292290,"Milo36171918",26
    1224901569491218432,"paukert_milos",26
    1160953568893046785,"OFlekal",26
    537441754,"SimonneKa",25
    3774770189,"kopoZZZZ",25
    1571198250060759041,"Karelevk6",25
    1555636089750257667,"Elena65104053",25
    1532984572840972288,"VladimraBlkov2",25
    1508141842403102722,"JaroslavaBerg",25
    1493943772618670083,"herdin_karel",25
    1385677353402126340,"Marek81278171",25
    1293601037148917760,"SamuelPinoCart",25
    1240787973215567874,"honzah9",25
    1238361068998660097,"Edh70144207",25
    1453445103331201029,"Jana83244101",24
    1429101068424732678,"Nicol28420570",24
    1372203542937751556,"FaitMichal",24
    1182063220607111170,"Velen345",24
    851708903977091073,"MK25868",23
    1479556741184565250,"JurajPodskoc",23
    1463162783625846792,"lollagida",23
    1451448232031236098,"JanRosen14",23
    1112514422772326402,"Jiran50719695",23
    909856372816318464,"Sir_Thomas_CZ",22
    867407566170730496,"harry_jelinek",22
    4435179197,"PavelTucnak",22
    2870298299,"szia21",22
    1477636292167061504,"mazzarazzo",22
    1465950452663652356,"Alagrossova",22
    1433385437666627588,"Micha_e7",22
    1377686883510194176,"Martin97971530",22
    1260970103388213249,"EvaJustova",22
    1075237026998480896,"Kare34034755",22
    225583581,"zUT007",21
    1568628435068542982,"GizmoZdenek",21
    1519309287817949187,"karlos71centru1",21
    1505257113416777728,"JanJana52279767",21
    1435672593944698883,"sm_mirek",21
    1385218587783204877,"Giovann21950707",21
    1241471934614945794,"Abbe43628825",21
    1177564409553707008,"josef_cyrany",21
    989890372343132161,"SittaMiroslav",20
    701148807422222336,"550dusan",20
    2472233079,"Radekfff",20
    1493659440213549063,"dana_minarik",20
    1382581606477664258,"zpepaan",20
    1363078006521102339,"RFrydl",20
    1356991781494210561,"DOKTORFUCKSMRT1",20
    983282222466781185,"MartinJanys90",19
    865098601,"piplouf",19
    863071823113723904,"janpalkapalka52",19
    2189911880,"josefeff",19
    1503863329365835779,"marekroa",19
    1487826141692022786,"SkrapekJ",19
    1487521438856847365,"VitakBobik",19
    1453302498551377949,"MiloslavRak",19
    1437422271237341185,"Katty23021",19
    882345651018883073,"spacek_oldrich",18
    709779216540307457,"MChittussi",18
    521656548,"anule13",18
    1565737539897548801,"Lenka1modroocko",18
    1564588873669378048,"MichalHronek3",18
    1559948638494900226,"martin_anty",18
    1542033445139906565,"MAUS206272331",18
    1499425063329796103,"samhadzpod",18
    1456680674757423110,"JitkaKude",18
    1386244577271615488,"AmstSilvie",18
    1241808858550599681,"ogyvara",18
    934138230609448961,"vasadalsi",17
    4823475789,"1968Sona1",17
    3089548427,"RSlahunek",17
    1574780872431210496,"prdelni_xicht",17
    1561319224768925696,"PetrKvitek",17
    1528440603524071424,"RadarSmutny",17
    1518895267692613633,"fuckpointer",17
    1513562995858841610,"_Neonarcis_",17
    1478310770500898817,"TAKURIT7",17
    1460692196097679371,"UfonVon",17
    1370714751018352644,"Lada90746718",17
    1288544331830382593,"Frantis11055518",17
    932869765110124544,"Majorov1965",16
    418315160,"IdatelPavel",16
    1574797178337361921,"SeidlerRomana",16
    1566389288216010753,"davidhavlik70",16
    1445783264929607694,"Treperenda1224",16
    1308490224360656897,"Karelthedivine",16
    940322024563658753,"AkamikiDavid",15
    757842613,"LatalPetr",15
    56332256,"G_is_around",15
    1481466159727886337,"kozelnatraktoru",15
    1467089224981745666,"SkopMirek",15
    1466083328776417287,"KlaraRygelova",15
    1416429025656979461,"ElbePtr",15
    1378360014008639492,"mfiurasek1",15
    1213473204171235330,"slavata1",15
    1204297374073597952,"KakacLubos",15
    911998223614664705,"petr_jurcak",14
    910512271306186752,"kolousek22",14
    4186631303,"dakado01",14
    1509995656391364615,"JarosVlastimil",14
    1455572287797841921,"VladimiraZrubc1",14
    1428871964,"Veron_ika_",14
    1360307820948815874,"MatyTeri",14
    983824493054480384,"InfidelStrong",13
    764917375334551552,"ZVaska",13
    423532673,"Standa_Vlozek",13
    4186459811,"Tono700103",13
    2726369843,"pflidr91",13
    1565318576902443009,"DiavelD12",13
    1505609854525878277,"VillainCz",13
    1490047827162112000,"belor_marek",13
    1488184317473964040,"davidbanditas",13
    1428308399326892042,"kungfuck3",13
    1406337899478536200,"LudmilaPreisle2",13
    1106469346002591744,"krysarzhameln",13
    889058093111398400,"ZdenekBrezna",12
    4008416007,"vaclav_dolezal",12
    27444169,"Koules",12
    2381885730,"30PETR",12
    1558850617598173184,"DanielSlivka80",12
    1531271102802051076,"rob__007__",12
    1510659752816226306,"RampepurdaR",12
    1508781640503504899,"encentraut",12
    1508524336369618945,"petrdolis",12
    1475914618136580100,"GiovanniScri",12
    1450827305878802435,"fialov6",12
    1428333061985406983,"KreenaMar",12
    1424665905070497794,"Lida13156",12
    1371363206766211074,"HorcickaL",12
    1300099084544507904,"Vladimr48223877",12
    1225761240,"ChozePepe",12
    968835031,"VladislavSanget",11
    875109126,"tini1366",11
    2308641349,"gourangy54",11
    1555808786748772352,"NATOseru69",11
    1550393253962387457,"JaroslavHomola2",11
    1519344159362064387,"jan_jirkal",11
    1502474579641614337,"Vasja123456",11
    1480262527351144469,"Matysacek2",11
    1416481312760909828,"MichalHusk4",11
    1380578885499240448,"KindlovaDagmar",11
    1372217387597103107,"lakylife",11
    869426576,"hornaks",10
    374909288,"markustumus",10
    1487829468848828422,"SkrapekJiri",10
    1463562108298170371,"petrsosna1",10
    1431698486802661378,"mi01lenka",10
    1410882805693882369,"NajdiP",10
    1370309359465598979,"hosek_miloslav",10
    1365615148745060356,"LucieMrkov1",10
    1316079535260151809,"TesarkovaVera",10
    1241772224,"TomBrhel",10
    1241484243278102534,"Miko26729067",10
    1240012094277332999,"NameinEarth",10
    958456632,"CinkRobert",9
    885553503606890496,"GotysPetr",9
    755270071749148673,"glock6228",9
    2533326744,"RudolfH75",9
    1574788710834606081,"AnnnaMatosova",9
    1518900373930532865,"Pesosakmat",9
    1451080509480706052,"MichalAurednik",9
    1441073511821418501,"BabaJarmila",9
    1365731050459176966,"LubomirFranek",9
    1363956223314440193,"PatyMivami",9
    1306128427183943686,"filstarove",9
    1238024183344488448,"JanPeschek",9
    955445715693686787,"BeCarol13",8
    898796650365321217,"jirka_petera",8
    758480005936611328,"Siman1977",8
    69532723,"linhartmiloslav",8
    17513096,"Citizen04",8
    1519051266218995720,"KubickovaVlasta",8
    1483816649094582273,"rybar_jirka",8
    1479106016117616640,"OndejRuzicka",8
    1470343459655626756,"Vra03787801",8
    1445129583129411586,"JakubRyb2",8
    1231574100910493697,"Gappa114",8
    1180542615898480641,"fanfaron19",8
    1168581521055342592,"babinek_jiri",8
    1150068933547974656,"Tom4656121750",8
    958033421342855168,"PavelJanda12",7
    957151183046676480,"ChromikV",7
    88096737,"Bodyshava",7
    792073953925861376,"AlstrAlena",7
    715609904279588864,"frant_novy",7
    1564626972810133509,"feudalify",7
    1560651017414275073,"minka215",7
    1543509723659509766,"pepecsepy",7
    1537217790049918976,"huhlak",7
    1512444217758470153,"Ladislav51",7
    1511263150431166474,"CervenaTkanicka",7
    1451882065448865796,"JnBaco1",7
    1446378182874181634,"PepaKopeck4",7
    1442747220097474560,"tomiky13",7
    1423918909078577156,"SCamprdlik",7
    1402718741473943554,"clovek_dobry",7
    1381298101118504962,"gen_solid",7
    1328783008275509256,"MartinDanek3",7
    1325204862,"Karel_Milsky",7
    1289624300509634560,"JAlexovic",7
    1283993431354871809,"adam34857365",7
    1233830973260935168,"Kocour14",7
    1208060627329126401,"a_bendic",7
    598253217,"pavel_chaloupka",6
    4689435492,"hanus_vladimir",6
    2769992600,"lisakjirka",6
    1497193382254419983,"MaxnerRadovan",6
    1459443341788168194,"vojtech825",6
    1430546157390938112,"PetrDek",6
    1422689794551951361,"HonimP",6
    1398963529789722625,"Lakika16555459",6
    1391695846048215042,"VaclavKabes",6
    1388720297579274244,"fesoj9581",6
    1370606229068914694,"BohdanBohumil",6
    1345459643619942409,"ABazalka",6
    1326845039209828354,"Tomas182012521",6
    1288738404470005760,"Radiss14",6
    1261355213673435136,"FrankMiroslav",6
    926185807416872960,"TomasTomba1",5
    1581629822429691904,"Olyn21349154",5
    1574514455865708544,"FrantiekDobro16",5
    1547174791962058758,"RVopel1",5
    1502219876819161088,"MiluseJakubcova",5
    1489889061884116994,"MichalZablo",5
    1473765559976271873,"RomanValenta19",5
    1415247471211683841,"Vladisl93864027",5
    1414000549872246787,"DHortvik",5
    1358427234000904194,"MarieKulichova",5
    1342510123630161927,"napismitreba",5
    1337370847,"PetrBatha",5
    1325404121038512133,"hela_kubova9",5
    1313226290112212993,"pavel61753455",5
    1249663145997672448,"DarraArtemis",5
    820651427261452288,"bianka1110",4
    2153714870,"KM221100",4
    1583528258741698575,"Plihys",4
    1554034795063267330,"FilipKr65151597",4
    1551999683005931523,"jiri_skalda",4
    1531122461235941376,"Vesese2",4
    1521570683985305600,"wwwalternativa",4
    1518987289971634180,"RichardStehlk1",4
    1517190797006888961,"1201Miroslav",4
    1514245837081165840,"ZRyznarova",4
    1497710861250711562,"TomMalina8",4
    1487757425738498053,"neseruse",4
    1405558456417914885,"marian_nemeth1",4
    1397230970089078785,"erikar97003819",4
    1388854572928704515,"a_vysky",4
    1375418071276523522,"Neum95902259",4
    1330606243145191425,"9neLucky",4
    1323099983307046913,"Ladka13792579",4
    1273534019066626048,"KarabaLadislav",4
    1215720172331454470,"Roman94109957",4
    1162814035,"LVetesnik",4
    977517689945108480,"Maras08950012",3
    743032372212473856,"joseph_cloude",3
    3400998945,"otakarekprvni",3
    1551590927311028231,"Jirek123",3
    1539953624649965568,"Marion135797531",3
    1536418017864826883,"galuska_jiri",3
    1519260340307075072,"toseotobevi",3
    1518176353291489280,"massimldawe12",3
    1516721954551701505,"jiricektvrdcek",3
    1516465918817325061,"takycvok",3
    1509442634875654144,"rosstells",3
    1505591423294398464,"jestericka1",3
    1505238096488673288,"Jasek92",3
    1502611242686504963,"Petra032517891",3
    1433754517670187009,"Martin49924683",3
    1410344499080056839,"eleonoradewolf",3
    1355541542694514688,"JanSobotka18",3
    1347224491424935937,"RRadek4",3
    951188684900130821,"hinterholzinger",2
    754997799687692292,"StandaP63",2
    1572825911954743296,"KropacekZ",2
    1565935261271351296,"Kamenak71",2
    1551534057472786432,"Bedrass",2
    1538061225711570944,"Patrik22762083",2
    1537735133624778752,"honzyxs",2
    1511041030635900932,"Lukopuk",2
    1509112454197960709,"marian_masar",2
    1503893744852127746,"Radek62425936",2
    1495402570046746624,"jan_mekuta",2
    1495348520617840647,"ExistencePortal",2
    1485246735869952006,"KadankaPavel",2
    1475546742087114756,"BrciPrci",2
    1461398797863600138,"SykorkaJ73",2
    1453060148742836231,"Groot77180476",2
    1376514850948546561,"PravoslavJanek2",2
    1356454127941910529,"Luckyfuture01",2
    1321355210976038912,"bohaty_david",2
    1318803645094334464,"PLauseckerova",2
    1249508222,"CibulkovaJitka",2
    1240202828091666433,"josef70903313",2
    1205996531985387520,"SuzukiRum",2
    1205839276497362944,"karel_hosek",2
    957518298412994560,"josef_juricka",1
    708062721300930560,"krausova_jana",1
    4878673895,"molik_vladimir",1
    1943361296,"PaveKa00",1
    177887817,"lmp256",1
    1575105299521978370,"DanielMasopust1",1
    1571514647542468608,"RobertH23131309",1
    1564507038025228288,"jirgen99",1
    1559624345160392711,"JanaSrbov3",1
    1545540896116154369,"vputin_1",1
    1542244239911813123,"Guzselalaci",1
    1537426811075690502,"roman_lukasek",1
    1535163210453622784,"KateinaNvltov1",1
    1524132777154777090,"222ori",1
    1523289795727876097,"DvorkaZdenik",1
    1520511341336965122,"JanWagn70800726",1
    1519097018295234563,"TatjanaPospisil",1
    1518803308076539904,"HanaSvobo",1
    1518672989482532866,"PetrDecJuppa",1
    1505217222641344518,"PNavrc",1
    1502322660264579080,"jan_sekan",1
    1499693092500344833,"Lubeco23",1
    1497590616276017163,"PeterPetulo1106",1
    1483838535824293890,"FuteraLadislav",1
    1466891635820793865,"jcechma",1
    1459997714201165828,"petr_otec",1
    1402252627782553602,"ToniaHelen",1
    1363147796577214464,"KarlikJaroslav",1
    1363064462337523713,"Heimdal14090609",1
    1362472398596034565,"tahleta_aneta",1
    1350913014824902656,"Velocir67276866",1
    1346895700848742401,"KosikJulius",1
    1342083898864500736,"MiroZemanovic",1
    1239068421301637120,"DrdlickovaMarie",1
    1084432013006905345,"JiriLiscar",1
    985180086931509248,"LubosKult",0
    900808123111419905,"JarmilaVrbova",0
    1577675648172277760,"m_piposiar",0
    1575769886462160896,"3iVR3",0
    1567955207400595456,"HejlovaNika",0
    1565406589774970882,"RonaldNem76",0
    1561386767282049026,"KostelnikNokos",0
    1554813642847158273,"Milan_z_Moravy",0
    1542570512999653376,"JaryAlias",0
    1535299888673587201,"jajasto",0
    1527270685906808833,"PistekRadek",0
    1525229619531726849,"JanVlach15",0
    1522111579676094464,"MartinTrnka18",0
    1511276944515637249,"TomHlavat7",0
    1508416677591097345,"RHlinecky",0
    1505178446179315715,"JanaRozs",0
    1501455428856725504,"HejraDavid",0
    1500567842667864065,"JosefKuel2",0
    1498768447190310925,"ianianprinl",0
    1497556126967214080,"AJON66969799",0
    1497536148389957638,"apredsasatoci",0
    1497332886130896900,"vit_krusina",0
    1496754075970514946,"MichalFlorec",0
    1491856330084265984,"MalkovaSarka",0
    1491039448305438721,"jirinovotny01",0
    1488573659820302338,"chodurova_radka",0
    1486671875975569415,"Jiri627",0
    1484104583517548547,"JJednotovska",0
    1481579221713657860,"politics_news22",0
    1463993895394631693,"JanDvok73826256",0
    1457180044518907910,"bojovlajku",0
    1445104285377826818,"KiLLoM_CZe",0
    1321527498644094976,"Jarosla89617555",0
    1264894500339617792,"Janma90188340",0
    1210650321883684866,"DittrichVaclav",0
    

    Můžeme tam vidět třeba pana Schmutzlera, Reichla, Pollerta a další lidi kterejm se moc nelíbí konformizmuz a nebojej se řikat veřejně nemainstreamový názory ale žeby je jakože Putin platil za to, by svejma moudrama tapetovali na twittru?? 😁 😁 Pak tam jsou samozdřejmě 'opoziční' politici jako třeba Vokamura, protože izolacionizmuz se přece jako dneska rovná proruskost 😁 ale třeba i odesák Jan Zahradil 😮 😮

    Na to jak se to jakoby stane, že se člověk jako pan europoslanec Zahradil voběví v seznamu proruskejch dezolátů jsem se Mecela ptala hele, odpověď žádná nepřišla, jenom zbabělý ticho, Mecel ani nezamečel, jenom mlčel a mlčel. Zato ale ve statistikách vidim, že mi tam byl nejmíň 15x naštívenej profil 😁 soudruzi asi pátrali po nějakejch těch dezolátskejch proruskejch názorech 😁 😁 ......a fakt by sem upřímě chtěla vidět jak jako soudruzi uvařej proruský dezoláctví třeba z takovejdlech mejch obrázků hele nebo hele 😁 😁

    Ze zmíněnejch 'oberdezolátů' sleduju jenom Reichla a za celou dobu jsem neviděla že by hodnej pan doktor napsal nějakou 'proruskou dezinformaci', patrně se s Mecel-teamem rozcházíme v definici cože všecko je tamta nějaká 'proruská dezinformace'. Poťme si udělat veřejnou pitvu pana Rajchla:

    Jak řikám, žádnou proruskou dezinformaci nevidim. .......by asi jako možná tak trošičku pomohlo, kdyby soudruzi konečně přestali bejt tajemný a nějak jasně definovali tu 'proruskou dezinformaci' a jasně nám řekli proti čemu že to vlastně celou dobu bojujou. Zatim se mi zdá, že do toho zkoušej zabalit uplně všecko, co rožčiluje běžnou ultralevicovou wokerskou chátru. A jak všichni moc dobře víme, tydlecty woke lidičky sou schopný vyšilovat kuli každý kravině nad kterou by normální člověk akorát tak mávnul rukou 🤪

    Zkrátka, mam dojem že soudruzi vobnovili i další starý komunistický heslo, že každej 'kdo nejde s náma, jde proti nám' 😁 😁 a čim se totalitní režim hlásajicí todlecto heslo vyznačoval a v zájmu jakýho státu, přesněji svazu států 😏, jednal myslimže nemusíme rozebírat 😁 😁

    Vazba appky na naše starý známý 🍒 🍒

    Stoprustrolling se chlubí seznamem zapojenejch neziskovek hele (hele archiv), mezi nima samozdřejmě naše dvě známý: manipulátoři.cz kterejm furt ještě dělá soudruha ředitele tvl extremista Jan Cemper, kterej narozdíl od většiny lidí označkovaných svazákama jako proruský dezoláti je skutečnej vopravdovskej nefalšovanej proruskej agent a figuroval na výplatní pásce Kremlu by tady v čechii organizoval protesty proti americkejm vojenckejm základnám.

    No a pak samozdřejmě v podobným projektíku nemužou chybět ani kádrováci z anonymní neziskovky čeští elfové, jejich pohlavár Boban Kartous je schopnej soudruhoj Marxoj odpustit klidně vyvraždění poloviny vobyvatel na celý naší planetě ale nemuže překousnout když americká armáda při osvobozování Íráku vomylem trošičku poškrábala starodávnou babylónckou dlažbu. Prostě druhej proruskej agent.

    Když todle vidim, tak se nemužu nedomnívat, že jediný skutečný proruský dezoláti který vtý aplikaci nějak figurujou jsou právě tydlecti naši dva starý známí plus klika anonymních soudruhů kolem nich 😁 jenom tak nějak tadlecta proruská chátra chybí v Mecelově blacklistu. Čimpak to asi jako bude 😁 😁 😁 😁

    O tědlectěch soudruzích jsem už jednou psala blogísek hele, to já jen aby nějakej neokomunista nemoch říct že šířim nevozdrojovanou dezinformaci 😏 😜

    arogantní Pepek

    Proč server-side webová aplikace která takle neuvěřitelně pomalu sype ty blokovací requesty a na zablokování nějaký tisícovky profilů potřebuje běžet x dní kdesi na neznámým serveru. První co mě napadlo, že se snažej nějak inteligentně emulovat chování skutečnýho živýho uživatele by zmátli twittrový algoritmy, teda jakože aby nespustili alarm že zneužívaj API za účelem, ke kterýmu nebylo navržený ( minimálně vodprouje přectavám současnýho pana majitele 😏), zadruhý by došlo k automatickýmu odstavení profilu 'dezoláta', podobně jako kdyby ho hrozně moc lidí samo vod sebe najednou začalo blokovat.



    Taky mě napadlo, že ta appka muže dělat i něco vošklivýho navíc, o čem autoři mlčej 😮 😮 koneckonců zdrojáček neni veřejnej (Mecel na svým webíku argumentuje, že by sme stejně nepoznali, že na serveru běží něco jinýho, než co je psaný ve zdrojáčku 😁 😁 no pointa opensource v takovýmdle případě by samozdřejmě byla, by si každej moch spustit u sebe po tom, co by třeba proved revizi kódu ale to je jedno). Skutečným důvodem asi bude, že ta appka je pod kapotou na 99.99% šílenej různě legračně divně poslepovanej bastl.

    Prostě jsem Mecel-team svejma paranoidníma odhadama o fungování appky dalece přecenila, za nestandardně pomaloučkým během appky je uplně obyčejná neschopnost jejich vývojářů 😁 😁 Ty lidi jednoduše s twittrovým API neuměj a ještě se děsně urážej a sou drzí když se jim ukáže, že by něco šlo dělat líp. A to neřikám jenom já, která tt API vidí poprvý v životě, ale i lidi co se tim narozdíl od Mecel-teamu poloprofesionálně zabejvaj jako pan Jurica a jeho videjko hele který se dostalo i do otázek a odpovědí na webový stránce Mecelova bastlu.

    A to se najednou projevila skutečná tvář tohodlectoho bojovníka za nový světlý zítřky Pepka Mecela 😮 😁 😁 😁 misto aby řek něco jako 'to sem to ale jeliman že to líp neumim prosimtě jurico buď tak hodnej a ukaž nám jak se to jako dělá. My stejně s tou svou neokomunistickou šaškárnou jentak nepřestanem, tak ať to aspoň děláme rychlejc a bezpečnějc a neublížíme víc lidem než chcem' případně by moch tu svou appku uplně odstavit a veřejně přiznat že na takovej projekt svejma schopnostma nemaj a zveřejnit jenom blacklist 'dezolátů', aby šlo seznam narvat do Juricova skiptu případně do jinejch aplikací/prohlížečovejch addonů/etc třetích stran, který narozdíl od Mecel-teamu vyvíjej lidi který věděj co dělaj 😏 😁

    Jenže to by levicovej extremista nesměl bejt tim levicovým extremistou 😁 😁 Při prvních náznacích, že s tou jejich slavnou appkou asi jako neni něco uplně v pořádku, se hnedka začal rožčilovat. Různě hloupě se vykrucoval a xkrát zopakoval dezinformaci, že tu appku prostě jako nejde naspat jinak aže každej kdo řiká něco jinýho, tak tomu jakože vubec nerozumí. A bum, když mu najednou Jurica dokázal svým skriptem vopak, tak ho začal různě hloupě urážet. Buďme rádi, že pámbů stvořil věčinu zlejch lidí jako uplný idioty 😁



    Tadlecta kauzička nám ukazuje zajímavou psychologickou vlastnost lidí, co se na tědlectěch cenzurních hovadinkách ochotně podílej. Mecel a ByCzech si přečtou dokumentaci, viděj tam napsaný, že je možný vypálit jenom 50 blokovacích requestů za 15 minut per profil a hotovo jako. Co je psaný, to je daný a tim to pro ně končí, žádný jiný způsoby jak jako blokaci provádět nevymejšlej, neuvažujou out-of-the-box, neprojevujou žádej kreativní přístup při hledání řešení. Drtivou větčinu z nás asi jako hnedka intuice vede že to přece musí jít dělat nějak líp, je ne. Hádám, že stejnou zaslepeností tydlecty lidi trpěj i při vyhodnocování co je dezinformace a co už neni. Přečtou si nějakej 'oficiální manuál' sepsanej nějakejma anonymama napojenejma na ultralevicovou extremistickou scénu, nijak hloub nad tim nepřemejšlej a slepě jedou.


    Arogantnímu Pepkoj by sem chtěla na závěr vzkázat jednu starou léty praxe vosvěčenou dezinformaci

    Neřikej, že to nejde. Rači říkej, že to zatim neumíš.

    - proruskej dezinformátor Tomáš Baťa 😁 😜

    Co si jako vo Mecelím bastlu myslim

    Kdyžuž jsem zmínila mezihvězdný kapitalisty 😁 Když astronauti ve StarTreku (pro ty z nás který neměli stejně šťastný děctví a neuměj rozližššovat mezi princeznama Padme, Leiou, Daenerys a Zubejdou 😁 😁 to je ten seriál s lidma v trikotech v raketě co zkoumaj vesmír a žijou v pokročilý utopický společnosti, ne to s těma co se furt tlučou sviticíma mečema 😜 😜 ) narazili na nerozvinutou civilizaci, tak jim jejich směrnice zakazovala ty zavostalý primitivy kontaktovat aby se nenarušil jejich přirozenej kulturní a technickej vývoj.

    Zpátečnická civilizace Mecelanů se po kulturní stránce momentálně nachází někde na úrovni komunistickejch politickejch procesů padesátejch let, mccarthizmu a počátku normalizace, tedy je retardovaná o nějakej 50 až 70 roků za naší. Stupeň technickýho pokroku Mecelanů taky neni žádná sláva, akorátže to je vlastně dobře. Když do rozvojovejch zemí budem místo knížek vozit zbraně, tak to k ničemu dobrýmu určitě nebude a těm lidem to jenom ublíží, technickej pokrok musí postupovat společně s tim kulturním. Stejně tak technicky povznést Mecelany nějakejma pokročilejma vědomostma který díky svý zavostalý kultuře nejsou schopný získat přirozenou cestou by určitě nevedlo k ničemu dobrýmu. Tadle mimozemská rasa používá technický výdobytky svý civilizace k páchání škod a nízkejm amorálním cílům který zaváněj totalitou bolševickýho střihu, buďme proto rádi že jim to nejde ani dobře, ani rychle. Nechme soudruhy válet se v jejich vlastních...... hhhhmmmmmm jejich vlastním bahně. 🤭 😜


    Tak schválně, jestli sem to už dotáhla na tu proruskou dezolátku nějakou 🤪 😜. Gréta lodi Enterprise, jedna k do transportu 🚀 😅



    Uptade: nezáchrana Zahradila a jak to jako bylo dál

    Je to neuvěřitelný ale podařilo se mi u Pepka Vyskoče na krátkou chvilku vyreklamovat Zahradila 😮 😁 😮 😁

    Jenom se muselo vyrobit tendlecten blogísek, muselo se to mecelanům xkrát vomlátit o hlavu by ta banda levičáků hnula těma svejma línejma zadkama a vubec se namáhala nějak reagovat. Prostě žvejky že 'když se vobčas stane chyba vokamžitě napravíme' a další bláboly který maj napsaný na stránce jsou jenom vobyčejný lži 😮 🙄 .........tedáá vlastně dezinformace 😏

    Z komunisty Vyskoče na tema Zahradil nakonec vypadlo todlecto:

    Osobně jsem prověřil jeho výskyt na seznamu a zjistil jsem, že tam figuruje od samotného počátku, kdy se v několika otázkách podpory UA vyjadřoval až oponentně. Vzhledem k jeho postavení, coby politika a jeho veřejně známými názory, jsem usoudil, že byť jsou jeho postoje na hraně po debatě s ostatními ho z databáze odstraňujem. Děkujeme za váš zájem udržet TW online prostor názorově zdravý a za to, že se i tímto podílíte na tom, aby naše databáze všem uživatelům nabízela opravdu kvalitní službu. Hezký den.

    hele zdroj (archiv hele)

    (namísto 'hezkej den' by tam jako celkem slušně sedělo se soudružšským pozdravem 🍒 🍒 žejo 😁)


    jinak řečeno Pepek Vyskoč potvrdil moje puvodní dohady a po dlouhým vykrucování, řadě lží a blábolů a po poradě s řidicíma soudruhama přiznal, že Jan Zahradil byl přidanej na index skutečně jenom kvuli svejm 'oponentním politickejm názorům' a ničemu jinýmu, žádný šíření dezinformací, žádný prachy vod putina, prostě nic z toho, s čim podle svejch slov mecelané válčej.

    Když vezmem jako váhu těch 'dezinformačních' profilů počet jejich followerů, tak jenom 5 top politiků tvoří svou společnou váhou víc než šestinu mecelího listu ( (48328 + 13579 + 5256 + 6805 + 5846 )/483457 ) 😮 😁

    Za 'ušlechtilým' bojem proti dezinformacím neni nic jinýho než, hmmmm ani ne tak utok na opoziční politiky, to co dělá mecel-team je spíš takový to zemanovský 'okopávání kotníků trpaslíkama', jako spíš víc mindrák z toho že si někdo vlivnej dovoluje mit na něco uplně odlišnej názor než jakej vyznává ta jejich divná progleft sociální bublinka. Appka by se spíš správně měla menovat nějak jako 'bez politiků který jsou uspěšnější než my a se kterejma nesouhlasíme', páč jak jsme se právě přesvěčili, už samotnej název projektu 'bezdezinfa' je dezinformací 😁 😁


    Teďko když to vypadalo že už je to nalopatě a už už sem pomaličku začínala Pepka Vyskoče tlačit do veřejný omluvy panoj Zahradiloj a vyřazení zodpovědnejch chybujících soudruhů z teamu, tak se stala děsně zláštní věc která určitě stojí zapozornost 😮 😮

    do Pepkova sypání si popela nahlavu se najednou vmíchal soudruch pirát Větvička a mimojiný bez ňákýho zdůvodnění prohlásil že pan Zahradil neni na seznamu kuli politice, nasledně mě Pepek Vyskoč zabanoval 😮 😮 a počet dezolátů nazdory pepkovu vyjadření ve statistikách na tý jejich pochybný stránce furt stagnuje na čisle 1187, takže žádnej Zahradil ze seznamu nezmiz a Mecel prostě asi jako zase dezinformoval 😮 😮 🤔 🤔

    Michal Limberk alias Větvička

    Takže všichni mecelané jsou si rovni ale některý jsou si rovnější 😁 😁 a neochota Větvičky pustit chlup a aspoň jednou u toho svýho lidovýho soudu hrát na 'in dubio pro reo' nám asi jako celkem jasně řiká kdo je veskutečnosti Vyskočovým loutkovodičem 😮 😜

    Soudruch Větvička je vlastním jmenem s. Michal Limberk hele, hele a hele 😮 😮 vobčas o sobě prohlašuje že je webař (php/html/seo/etc), vobčas že je 'otcem v domácnosti' a vobčas že je 'vedoucím pracovníkem' chráněný dílny na výrobu nějakejch herních figurek. Myslimže hlavně to poslední je uplně supr předpoklad nato bejt náčelníkem Mecelanů 😁 😁

    Větvička na svým tt profilu často tapetuje různejma blábolama českejch elfů, sematic visions, nolog.cz a obdobně kvalitníma produktama dalších neziskovek, timeline profilu pusobí až trošičku strašidelným dojmem že tydlecty levičácký vymyšleniny tvořej drtivou věčinu jeho života, takže si troufám tvrdit, že tadlecta větvička vyrůstá z neomarxistickýho kmene stromečku českejch elfů. Mecelané měli talk (odkaz na záznam dole) a v něm mimojiný řikali že nemaj žádnou vazbu na český elfy. Tvl je dobrý vědět, že tadlecta progleft neziskovka je anonymní takže todlecto se 100% jistotou nikdy nejde prohlásit. Naopak trošičku smrdí tadlecta až hraná sebejistota, se kterou vo tom mecelané žvatlali 🤪 😜


    Důvody proč se ten levičák nechce pod ten cenzurovací bastl podepsat svým vlastním ménem a kdyžuž kolem svýho nejvíc nejmilovanějšího děcka poskakuje, tak jedině pod děsně moc moc tajnou identitou Větvička, jsou imho dva.

    První je prostě vobyčejná obava člověka, kterej si jakože móóóóóc dobře uvědomuje že to co dělá se asi jako drtivý věčině normálních lidí nebude líbit a má strach by mu někdo třeba jako nepřišel za jeho budovatelskou píli pěstně poděkovat přímo doxiftu 🥊 💥 😵 🤪

    Druhej důvod je možná snaha obfuskovat soudruhovu politickou minulost, páč když se na řidicích pozicích cenzurovacího projektu kterej cílí i na politky najdou hnedka ňáký dva jiný politici, nóóóóó tak to je jakože tak trošičku problém, páč pak o mecelím bastlu nelze s čistym svědomím tvrdit že by byl nezaujatej nebo apolitickej 🤪 😜


    S Kolibáčem sme se dole v diskuzi hele dohadovali jak se jako stane že se na seznamu voběvil Jan Zahradil a jestli byl Zahradil jakože přidanej na seznam 'dezinformátorů' protože nemá rád ten uchylnej neobolševickej boj proti tzv. 'dezinformacím' a svobodě slova (viz. jeho blogisek hele), nebo jestli proto že ňák údajně tajně jel na vejlet do Číny nebo co jak tvrdil Kolibáč. Nóóóóóó, nakonec se ukazalo že metodika mecelanů neni ani zdaleka tak sofistikovaná. Dle vlastního tvrzení soudruha piráta Větvičky si mecel-team prostě vzal seznam listů (to je taková vymoženost twitteru že si mužete zařazovat lidi do seznamů/kategorií jakože třeba novináře/umělce/vědce/etc a pak koukat na jejich tweety na takový jedný časový vose. soudruzi kádrováci samozdřejmě našli jiný, řekněme 'tradiční' komunistický využití tý služby 🍒 🤦‍♀️) 'inteligentně' pojmenovaný jako 'RuSSácký kuřbuřti', 'kliplove kam se podíváš', 'všichni co maj v hlavě na*ráno' a další názvy který sršej hloupejma nenávistnejma emocema. No, a to těm komunistům pro rozhodnutí, který by každej normální slušnej člověk považoval minimalně jako celkem složitý asi jako stačilo. Jednoduchý lidi prostě jako viděj svět kolem sebe taky jakože hóóóódně jednoduše 🤪 🤪

    Spíš víc než vodbornou analýzou dezinfo to celý smrdí hledáním ňákejch lacinejch zástupnejch záminek a spíš víc než ňákým spravedlivým vobětkivním přístupem to smrdí lidovejma soudama. Nic jinýho sem vlastně ani nečekala, nóó takže soudruzi nezklamali.

    hele archiv. Jenom poznamenám, že vo komouších si spousta lidí taky jako myslí svoje


    Záznam komunikace mecelanů

    Jak už jsem napsala mecelani měli poradu/veřejnou diskuzi ve který se vzájemě poplácávali po ramenou jak to jako šikovně zbastlili, prohlašovali že prej o zařazení na seznam dezifnormátorů nerozhodujou jenom žádný dva lidi ale rovnou astronomicky velkej počet tři 😁 😁, vzájemě se ujišťovali, že vyrobit třeba android appku je pro ty webaře neřešitelnej problém (ikdyž to svede i vaše malá segra třeba 😁 😜), jaký strašný věci jsou třeba vidět v komentářích na profilech šéfa kokainistický strany Víta Rakušana nebo pani 'nakupuju-bez-výběrovýho-řízení' Černochový když se nepoužije ta jejich super appka, kolik je s tim neobolševickým kádrováním práce, a vubec to tam v tý diskuzi vonělo takovou znešenou budovatelskou atmosférou 😁 😁 😁 😁

    Za nejvíc nejnechutnější asi považuju že si soudruzi brali do pusy citáty Jana Palacha ale přitom třeba v čase +- 34:35 raděj dětem, by ten jejich posvátnej bastl pustili vlastním rodičům, což spíš víc smrdí Pájou Morozovem, tim malým komoušem co zradil vlastního tátu 😁🙄 😁🙄 doufám že jim za tu drzost Palachův vohnivej duch zatrest v noci podlálí vánoční stromečky 😠 😠 🎄 🔥 🎄 🔥

    Když sem si to poslechla tak sem si hnedka řekla, tvl až ty komouši někdy zejtra vystřízlivěj, tak to asi jako na tom twittru nenechaj a šup šup rychle rychle ripla a strčila na uložto hele. Nicméně soudruzi jsou tak trošičku nesebekritický narcisky a uploadly to přímo i na ten svuj dezinfo web, takže druhej zdroj audiozaznamu muže bejt přimo tamta jejich dezinformační stránka bezdezinfa.cz 😁 😁


    konec?

    Když se 100% prokázalo vyjádřením samotnýho 'šéfa' projektu že se na ten jejich pochybnej seznam mužou dostat lidi už jenom pro svý politický názory, by pochopytelně bylo nařadě začít s revizí dalších jmen údajnejch proruskejch dezinformátorů a začít hledat další omyly mecel-teamu. To si ty neobolševici samozdřejmě sami hnedka uvědomili a tak mě rači zabanovali. Trošku zláštní vděk za to, že sem našla chybu v jejich seznamu/metodice 😁

    Zatim to vypadá tak, že se mecelané rači rozhodli nad svejma vlastníma chybama nekriticky zavřit voči a že teda asi jako rači budou furt blbnout a škodit stejným stylem dál, než by uznali že tak nějak nemaj vždycky pravdu. Na to neumět si přiznat vlastní chyby vostatně dojeli i ty minulý komouši hele videjko 😁 😁

    Mecelané to asi jako vzali z jedný vody načisto a bez uvedení ňákýho duvodu zabanovali i pana Juricu hele a to asi jako jenom za rejpání do technický stránky tamtoho jejich posvátnýho bastlu. Prostě soudruzi bojovníci proti dezinfo znova naplnili to svý starobolševický heslo, že 'když se kácí les, tak lítaj třísky' 😁

    ......a asi si už nikdy nikam nenaninstaluju openSuse 😅 😁


           

    Hodnocení: 60 %

            špatnédobré        

    Anketa

    Mecel je
     (2 %)
     (35 %)
     (11 %)
     (4 %)
     (5 %)
     (20 %)
     (2 %)
     (11 %)
     (62 %)
     (11 %)
    Celkem 55 hlasů

    Anketa

    je gréta dezolátka
     (27 %)
     (49 %)
     (24 %)
    Celkem 37 hlasů

    Obrázky

    Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭, obrázek 1 Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭, obrázek 2 Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭, obrázek 3 Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭, obrázek 4

    Tiskni Sdílej: Linkuj Jaggni to Vybrali.sme.sk Google Del.icio.us Facebook

    Komentáře

    Vložit další komentář

    JiK avatar 28.11.2022 23:04 JiK | skóre: 13 | blog: Jirkoviny | Virginia
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Ta aplikace je preci uzasna. Uvedomely uzivatel tim outsourcuje kriticke mysleni. Nainstaluje a uz dal nemusi premyslet. Cenzor pak uz premysli za nej. Jako takovy starsi sourozenec. Velky bratr. ... :-)
    29.11.2022 07:48 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Nad cim chces premyslet, kdyz nekdo pise bolsevicky prorusky sracky? abicko by se melo co nejdrive vypnout - greta, jik, max, jenda, want... samej bolsevik, nacek, rusak. Hnus, velebnosti.
    Gréta avatar 29.11.2022 07:58 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    už to použilo skoro tisíc lidí ten jejich bastl (statistiku maj na stránce s aplikací) :D to neni zase takový velký překvápko spam/nigerijskej princ/'techsupport microsoftu' s cizím přizvukem co se ptá na hesla a čislo kreditky si taky dycky najde pár slaboduchejch duvěřivců :D :D ;D ;D

    29.11.2022 20:41 tom
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Ahoj Greto, mohla bys jim tu appku hacknout, aby to misto blokace uzivatelu postovalo basnicky oslavujici Stalina? Jemny trolling by wokouni stezi odhalili a urcite by generovane posty povazovali za prave. Myslim, ze vetsina z nich by se chytla i na rybarskou kopii stranky. Konec koncu jsou to wokouni.
    Gréta avatar 29.11.2022 22:45 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    tttttsss tenkrát mi za mimibazar všichni akorát vynadali :O :/ mi řekni proč ale jako teďko taky nenadávaj mecelanům který zneužívaj twitter api na dělání vošklivejch věcí a škoděj hodnýmu panoj muskoj :O :O

    Gréta avatar 19.12.2022 21:27 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    hele (hele archiv) někdo je trošičku potrollil na jiný domeně :O :O :D :D

    29.11.2022 07:38 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Musk je ruska filcka a ty jsi ruska transka. Nucena plkat anonymne, abys nedostala pres drzku.
    Gréta avatar 29.11.2022 07:53 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    jak se jakoby pozná ňáká taková ruská filcka :D tim že ukačkám dal k dispozici dobrovolně a za svý hitech komunikační satelity starlink když tam putin vodstřelil věčinu normální komunikace?? ty snad jako považuješ ukrajince za rusy když hodnýho pana muska voznačuješ za 'ruskou filcku'?? :O :P ;D ;D

    29.11.2022 08:00 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    ukacka maji dost sve satelitni techniky,. mozna si je pletes s uacky? musk je proruskej svab, stejne jako ty
    Gréta avatar 29.11.2022 12:40 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    myslim ukáčka :D :D narozdíl vod ua fangličkářů co zaplnili ulice našich měst a který si věčinou jakoby snažej jenom hojit černý svědomý z toho že s ukačkama roky jednali zkrz prsty a najivně věřej že to teďko skovaj za mávání jejich vlajkou nebože si to spravěj když na ně budou furt ve vobchoďáku křičet 'slava ukrajini' já sem s ukačkama věčinou dycky vycházela líp než čechianama a nikdy sem se knim nechovala jako k ňákejm untermenčům. nevim proč by sem svý chování měla teďko měnit jenom kuli mindráku lepšolidí a najednou jim řikat jinak. ať si to lepšolidi hezky vyžerou já narozdíl vod nich se slovíčkem 'ukačko' nemam jako žádnej problem :P ;D

    29.11.2022 12:54 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    UK = United Kingdom

    úkáčka jsou takoví ti tůristi co jezdí chlastat a zvracet do Prahy, šukat místní transky a mluví vesměs podivnými nářečími angličtiny

    ale někomu ty termity prostě dělají problémy
    29.11.2022 13:33 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Kdyz teda pominu tu srandu s univerzitou, tak ukacko je...
    29.11.2022 13:35 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    hezkej blogisek sis nasel

    29.11.2022 18:50 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    29.11.2022 19:53 F€ll@
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Jo jasne, ruska filcka rika zasadne a pouze pravdu. Mame miliony zaznamenanych pripadu pravdomluvnosti u rusu, pocinaje politbyrem az po mobiky :-) ze te to bavi... Ruska kultura je predevsim lhat a prekrucovat. Kdo nelze je slaboch.
    JiK avatar 29.11.2022 20:08 JiK | skóre: 13 | blog: Jirkoviny | Virginia
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    kdyz uz je rec o te pravde a lzi, tak kultura lhani rozhodne neni rusky unikat. Slysel jste nekdy nejake cikanske pohadky nebo povesti? Nebo u arabu, turku, ci obecne jihoevropanu? A jeste jeden narod je tim prosnuly, puvodem na blizkem vychode, ale nechci strilet do vlastnich rad...

    Ono se da rict, ze kultura pravdomluvnosti bude spis velka vyjimka, a sociologove by meli zapremejslet, kde a proc to vzniklo...

    29.11.2022 21:32 Wokena
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Nemusíme ísť ďaleko, stačí porovnať československo:

    cz: Nazdar, jak se máš? Díky, skvěle!

    sk: Ahoj, ako sa máš? Ááále, napiču.

    Takže tým, že Gréta píše česky musíme predpokladať, že článok bude obsahovať zopár lží. Možno aj podvedomých :)
    29.11.2022 21:54 deda.jabko | skóre: 23 | blog: blog co se jmenuje "každý den jinak" | za new york city dvakrát doleva a pak už se doptáte
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    A ruskeho zmrda poznas tak, ze se na nektere otazky boji odpovedet.
    Asi před rokem se dostali hackeři na servry Debianu a ukradli jim zdrojové kódy.
    Gréta avatar 29.11.2022 22:37 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    uplně stejně jako se bojí pepek mecel vodpovědět na votázku proč jako zařadili hodnýho europoslance zahradila mezi proruský dezoláty žejo :P :P :D ;D

    Fluttershy, yay! avatar 30.11.2022 16:46 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    Český europoslanec na Hedvábné stezce, jak jsem zmiňoval dříve. Taky tu bylo to přátelství s Vietnamem. Jestli chlastá i s Rusáky, si teď nevzpomínám.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Gréta avatar 30.11.2022 18:40 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    tudlectu plabu rudejch do rudech beru akorátže to co vodkazuješ neni šíření dezinformací + vietnamci nejsou rusáci ......ikdyž jedno ultralevicový hnutí jednou hledalo počatek germáncký rasy někde dááááááleko v orieňtě takže jako nějakej takovej mentální kotrmelec nemužem v případě levičáckejch radikálních idelologií uplně vyloučit :D :D ;D ;D

    myslimže přeceňuješ rozhled lidí který neuměj pořádně udělat twittrovou blokovací appku a z whois se i dovíš kam vnoci dyštak jít zaklepat nadvěře :D :D mecelané imo zařadili hodnýho pana zahradila na deadlist kuli tomudlectomu rozhovoru hele kde voznačil rakušákovu antidezinfo kampaň za stupidní a řak že do 'baby lipavskýho' si dycky rád kopne :D :D

    Tohle mě trápí. Dodneška jsem se nesrovnal zejména s kroky ministra vnitra Rakušana. Ten jeho tým proti hybridním hrozbám a krizový informační tým… Je to celé stupidní. Četl jsem třeba přípis onoho týmu, jak komunikovat uvnitř státní správy, aby se „neradikalizovali zaměstnanci“. Vysloveně jsem se smál. Připomínalo mi to nějakou ideologickou příručku z doby před rokem 1989. Navíc celá tahle, jak oni tomu říkají, strategická komunikace, je pochybná. Je to přesvědčování přesvědčených přesvědčenými. Přece někoho, kdo dopředu nevěří státním úřadům, médiím hlavního proudu, neziskovkám, nepřesvědčí ke změně názoru nějaká vládní kampaň v České televizi. Spíš mám pocit, že je to trošku alibismus ve stylu „budeme něco dělat proti dezinformacím“. A zatřetí mám problém se samotným pojmem dezinformace.
    Podstatné je, že v určitém momentu se dostáváme do nebezpečného stavu, kdy termín dezinformace lze použít jako zbraň proti politickému oponentovi. Tady v Evropském parlamentu se třeba přijala zpráva, ve které najdete na více místech pasáže, ze kterých se dá vyvodit, že když někdo příliš kritizuje eurounijní integrační postupy, vlastně se dostává na hranu protievropského, protizápadního narativu a může spadnout do kolonky jakéhosi dezinformačního podrývače evropské jednoty. To už je nebezpečné, to už je hraní si s ohněm.

    je to uplně jednoduchý. u zahradila 'hrozí' žeby jakoby jistejm levičákům moch dyštak trošičku přiškrtit penězovody kdyby měl uspěch v tuzemský politice :O :D :D ;D proto je narozdíl vod jinejch kšeftařů vedenej na seznamu 'dezolátů' právě zahradil a né x jinejch dalších lidí kterejm anitak nejde vo kšeftování s čiňanama jako jim spíš imponuje komunistickej totalitní režim a jsou řadově větčí hrozba než pravě zahradil :D ;D

    6.12.2022 09:08 ZV
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    prečo je ten odkaz na moju nevyžiadanú odpoveď na otázku?:-)

    ale hlásim sa k tomu "ruskému zmrdovi"... som "rusofilná" a všetci rusonenávistní kreténski cenzori a vojnoví štváči mi môžu vyliezť na hrb:-)
    5.12.2022 21:22 ZV
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    https://youtu.be/0OysQ7yQl_o veľmi zaujímavé, obzvlášť pre mojich najväčších fanúšikov, ako je kralyk:-)

    29.11.2022 10:17 Lenny_ | skóre: 10 | blog: lenny | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Překlad: Grétu zablokovali všichni, který na twitteru dlouhodobě sral a trolil a on je teď smutnej a dupe nožickou. Fňuk. Tywe, tak běž zpět na dfense, tam je podobnejch magorů dvanáct do tuctu a můžete si tam hýkat blahem společně.

    Jako jo, ta appka je divná a Mercel se chová jako blb, ale je to opt-in záležítost a nikomu to necpe, všichni jsme svéprávní (snad).
    Gréta avatar 29.11.2022 12:25 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    Překlad: Grétu zablokovali všichni, který na twitteru dlouhodobě sral a trolil

    to je jakože děsnej trolling 2x se zeptat jak se jakože stane že je pan europoslanec Zahradil voznačenej za ruskýho dezoláta na což mecel-team reaguje rači zabanováním než by ňák normálně vodpověděli :D :D .......proč prostě mecelané nepřiznaj že to je ->politickej<- projekt progresivní levice kterej primárně cílí na opoziční politiky a blábolení vo proruskejch trollech/dezolátech/etc je jenom návnada na duvěřivý hejly?? :P ;D

    opt-in záležítost a nikomu to necpe, všichni jsme svéprávní

    šak jako nigerijskej princ svý dědictví taky nikomu necpe a svéprávný idi se taky rozhodujou kejvnout na jeho užasnou nabídtku ziskat kousek toho neuvěřitelnýho dědictví za malinkatej příspěvek jenom ze svý svobodný vule :P :P :D ;D

    29.11.2022 12:31 Freshmouse
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    ty jsi navnada, co je k nepochopeni na tom, jak poznat proruskeho trolla? zastavas se rusu? omlouvas je? spolupracujes s nimi? jsi rusky troll.
    Gréta avatar 29.11.2022 12:42 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    tttssss sám si ruskej troll tvoje babička prej umí hrát na balalajku čajkovskýho :P :P :D ;D

    29.11.2022 12:56 Freshmouse
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Tatínek mé babičky střílel Rusáky už u Stalingradu.
    29.11.2022 14:16 Muhamad rowdie z Brusele
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Příbuzné si nevybereš.
    Gréta avatar 29.11.2022 22:41 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    si jako nejsem jistá jestli už u stalingradu tenkrát byli s němcama nějaký vlasovci :P :P :D ;D

    30.11.2022 16:46 Radovan
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Vlasovci ne, ale banderovci vraždili všude od prvního dne, od Karélie po Balkán.
    30.11.2022 17:55 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    koukam ze ti porad lezi v zaludku
    29.11.2022 12:54 Lenny_ | skóre: 10 | blog: lenny | Brno
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    On není státní instituce, aby měl povinnost ti odpovídat na kraviny dle §106. Prostě si udělal svůj blocklist, dovoluje ostatním ho používat s tím, že podmínky, kdo a jak se tam dostane jsou jen jeho.

    Pokud to někomu takhle vyhovuje, je to prostě jeho volba. Co je na tom k nepochopení? Já si ty podmínky četl, zjistil jsem, že mi nevyhovují. Napsal jsem slušně výhrady a jejich skript prostě nepoužívám.
    Gréta avatar 29.11.2022 22:35 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    viš vono když někdo na takovou votázku akorát zbaběle mlčí tak to je taky vodpověd :P :P :D ;D

    e §106

    co tejká ty 106ky tak to neni tak jednoznačný :D ;D jestli se soudruhů týká muže říct jenom ustavní soud páč pojem 'veřejná instituce' nemá v čechijským právu žádnou exaktní definici :D :D pokud jsou český elfové/manipulátoři.cz/jiná ultralevicová sebranka uváděná na státních 'antidezinfo' webech jako partneři pokud mezi nima jsou státní zaměstnanci jako třeba vojáci hele úředníci nebo politici napříkad vod pirátů ;D pokud levičáky z českejch elfů cituje mvčr.cz hele bez ňákýho vymezení pojmu cože to je jakože za divný fantasy larpery ale chovaj se jakože to je běžnej jima použivanej termín napřiklad i v interních dokumentech, pokud jim stát svěří pravomoc rozhodovat ve veřejný správě napřiklad co se ve vládních mediích muže řikat/co už je tamta dezinfo nebo pokud ta organizace hodně naplňuje 'veřejnej účel' tak už se těch komoušů mužeme ptát :D ;D

    to se ovšem pravděpodobně netejká soudruha mecela. ale ten neni skutečnej šef projektu žejo ;D ;D

    29.11.2022 19:54 Dotaz
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    V ankete mi neni jasne jestli jde o skutecnou Gretu ze Svedska nebo zdejsi transku ?
    Gréta avatar 29.11.2022 22:47 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    to až jak jako ta anketa nakonec dopadne :D :D ;D ;D

    30.11.2022 11:10 Mensa
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Obe Grety nejsou dezolatky. Ta originalni na to nema IQ a ta kopie ho ma zas vysoky :)
    30.11.2022 14:42 kuprum
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    no ale tahle oligofrenni greta,co pusobi na abicku, neni original
    30.11.2022 17:51 Pepek
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    To bych poprpsil podlozit dukazem, jinak jenom zvatlas!
    29.11.2022 21:57 jbv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    To je úplný blaho na duši jak tady konzervy, volnotrhovci a jiný náckové roní slzy. Jen přidejte zoufalci 40+, svět už pro vás lepší nebude.
    JiK avatar 29.11.2022 22:04 JiK | skóre: 13 | blog: Jirkoviny | Virginia
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    neprijde ti malinko, ale jen uplne malinko podezdrele, ze uz zase planujete lepsi zitrky, mate je v podstate na dosah ruhy, vse je perfektne naplanovano, bezchybne, neomylne, Brusel ma plan na nekolik petiletek, komisari na kontrolu medii uz stoji na znackach, a jedine, co vam stoji v ceste je problem s umlcenim tech, kteri zatim jeste maji odvahu nahlas pochybovat?
    29.11.2022 22:15 jbv
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    To je náckovských slz, to je blaho :-D
    29.11.2022 22:35 GNU macht nicht frei
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Cesi a nackove? A ted tu o Karkulce a Rumcajsovem zaludu.
    29.11.2022 23:31 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    ne cesi. rusove a prorusti "cesi"
    30.11.2022 09:29 Mayhem
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Mas pravdu. :-D Legrace vsak je, ze revoluce zpravidla pozira sve deti... Soudruzi si neuvedomuji, ze do prdele stahnou krome schopnych a slusnych lidi i sami sebe. :-D
    30.11.2022 10:30 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    tím už vyhrožuješ od pádu Berlína, a pořád nic
    Gréta avatar 29.11.2022 22:42 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    omg vy ste ztratili twitter a máte plamínek u zadku :D :D a máš jako pravdu jeto celkem sranda sledovat :P ;D

    1.12.2022 20:24
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Staří (proruští) a mladí (progresivní) komouši se holt vzájemně bijou i přesto, že jsou naprosto stejní. Nic nového. ;-)
    1.12.2022 21:36 xb12
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Tak po tom co predvedl Kanye West u Alexe Jonesa me uz nic neprekvapi...
    Max avatar 2.12.2022 08:38 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Tak to máš stejný jako třeba takový Steven Seagal. To, že je v něčem dobrý a je slavný, ještě neznamená, že má něco v hlavě. Ano, když černoch v nějakém kladném významu použije slovo "Hitler", tak už je to slušný level, pro který bude mít ještě bizárdnější vysvětlení :)
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    2.12.2022 15:00 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Je opravdu důležité, co říká nějaký černý niemand?
    Max avatar 2.12.2022 15:08 Max | skóre: 72 | blog: Max_Devaine
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Pokud to pronáší velmi slavná osoba, která může ovlivňovat spoustu lidí, tak ano, zaslouží si to nějakou pozornost.
    Zdar Max
    Měl jsem sen ... :(
    3.12.2022 09:32 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    slavná osoba budiž, ale niemand, který je znám jen díky plkání na twitteru?
    Fluttershy, yay! avatar 3.12.2022 12:55 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    niemand, který je znám jen díky plkání na twitteru

    Když pomineme přes 12M prodaných desek atd.

    Spíš stojí za pozornost lidé, kteří si ho stále zvou na rozhovory, jaké otázky mu kladou a zda jeho blouznivé reakce nevyzdvihují.

    Velký špatný.

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    4.12.2022 14:57 ii
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    nie 12, ale 35 + autorsky spolupracoval s najznamejsimi ludmi v biznise, vyse 20 cien grammy, jednu dobu bol tusim miliardarom
    2.12.2022 15:14 John_Pitralon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Všechno je relativní tady na bohem zapomenutý planetě. Es-es-ák von Braun Fau-cvaj Desolát je pomilován , protože konec dobrej všechno dobrý zfejkkoval lety na Měsíček a zapsal se lidičkám nezvratně s astrošašky do jejich srdíček či-li ho budou ještě hájit . Takže Fujbuk Palec Hore SS, Ne ? ? Dilema ... ale Strana , vláda a SS by nám nikdy nelhali, tfuj dezoláto! . Nic neni složitý diplomati, profesionelní xift a cynismus sebou.

    Apollo 11 Post Flight Press Conference

    5.12.2022 13:41 John_Pitralon
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Ru-ss-ák nebo Ukr-eSeS ... jedna Rodina. S Ukr-SS-R na věčné časy. Velká chlastačka pokračuje.

    Back In The USSR
    5.12.2022 15:04 _
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    táhni nácku
    6.12.2022 07:01 ZV
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Grétka, poklona. Čítalo sa to krásne. Veľa klincov presne po hlavičke.:-)
    Gréta avatar 19.12.2022 21:27 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Gréta avatar 19.12.2022 21:22 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    blogisek byl jakoby aktulilizovanej vo nový zajimavý poznatky hele :O :O :D ;D

    Gréta avatar 19.12.2022 21:30 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    ..............a koukám že větvička má profil i tady na abclinuxu hele :O :O

    21.12.2022 09:57 opičák Bob
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    No ty aktivisti moc rozumu nepobrali, dát si takovou přezdívku. Google hodí na dotaz větvička jako první odkaz na blog Ladislava Větvičky.
    Fluttershy, yay! avatar 21.12.2022 11:06 Fluttershy, yay! | skóre: 92 | blog:
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    Takže slovo Větvička nechť je vyškrtnuto ze slovníku, protože jeden z lidí, kteří se tak jmenují, je kokot?

    Mimochodem, v těch výsledcích je také populární botanik Václav Větvička. No a už jsem setkal i s případem (přišlo mi to e-mailem, jak jinak), kdy Ládínek byl za botanika Václava vydáván (nevím teď, zda z vlastní iniciativy, nebo lidovou tvořivostí), aby těm zvratkům přibylo na důležitosti.

    Přezdívky také lidé mívají déle. Pamatujete třeba pana Větvičku z jistého seriálu pro náctileté edgelordy?

    🇵🇸Touch grass🇺🇦 ✊ no gods, no masters
    Gréta avatar 25.12.2022 12:46 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    klidně ať is řiká che nebo se pomenuje podle potoka leny to je imho jedno :D :D

    ale myslimže by mělo bejt v tomdlectom připadě na první pohled zřejmý žeje soudruch soudruhem straníkem aže 'boj s dezinfo' je politickej projekt progleft politickejch aktivistů ané se to snažit různě divně zavonačit jakože třeba pod dezinformačí narativ 'rozhořčenej lid sám sobě' :D ;D

    21.12.2022 13:33 jozka | skóre: 19 | blog: jozkovo
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭
    Tak zkus DuckDuckGo. Prvni bude spisovatel, ten to uz urcite nebyl, od roku 1979 ma alibi. Na prvni strance ale najdes toho spravneho.
    Gréta avatar 25.12.2022 12:39 Gréta | skóre: 36 | blog: Grétin blogísek | 🇮🇱==❤️ , 🇵🇸==💩 , 🇪🇺==☭
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    třeba to má bejt jakoby nějakej takovej ultralevičáckej false flag :O :D :D ;D

    20.2.2023 16:45 ZV
    Rozbalit Rozbalit vše Re: Pepek Vyskoč existuje 🐐 🤭

    https://www.rpms.sk/

    my už sme progresívnejščí, už máme ministerstvo dozoru nad šírením pravdy

    Založit nové vláknoNahoru

    ISSN 1214-1267   www.czech-server.cz
    © 1999-2015 Nitemedia s. r. o. Všechna práva vyhrazena.