Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Připravte se na svátky. Přinášíme tipy pro vaše klidné Vánoce

29. listopadu 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce jsou svátky klidu, rodinné pohody, pohostinnosti a štědrosti. Rodina se schází u jednoho stolu a společně tráví vánoční čas. Není třeba se zbytečně stresovat sháněním dárků. S jejich výběrem vám pomůže bohatá vánoční nabídka obchodů Kaufland, která napříč celým sortimentem vyřeší dárky i pohoštění snadno a rychle. Ať už hledáte dárkové balení lahůdek, vánoční sladkosti, skvělá vína, vánoční dekorace, hračky či kosmetiku. Jaké budou ty vaše Vánoce?

Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.

Chutné

Kvalitní jídlo boduje vždy. Pánové určitě ocení dárkové kazety s různými druhy salámů a uzenin českých i zahraničních značek, například z Francie, Španělska nebo Maďarska. Pro všechny milovníky sýrů jsou určena sýrová plata s českými, slovenskými nebo francouzskými specialitami.

Voňavé

Dámy jistě potěší některý z kosmetických balíčků. V nabídce jsou speciální vánoční edice balíčků od světoznámých kosmetických značek nebo si lze vytvořit svůj vlastní z kosmetiky bevola. Oblíbená je především čistě přírodní řada bevola naturals a péče o citlivou pleť bevola MED. Voňavou vánoční atmosféru vykouzlí i různé druhy vonných svíček, aromaolejů, difuzéry nebo aromalampy.

Sladké

Čokoláda je vděčným dárkem pro dospělé i děti. Z bonboniér K-Favourites si vybere opravdu každý. Jsou inspirované belgickými, švýcarskými či francouzskými pralinkami. Vánoční čokoládové figurky se již staly tradicí, zrovna tak čokoládové adventní kalendáře, které aspoň trošku uspokojí malé nedočkavce před příchodem Štědrého dne.

Hravé

Děti nejvíce rozradostní, když pod stromečkem najdou nové hračky. Své jedinečné kouzlo mají dřevěné hračky, například dřevěný vláček s kolejnicemi, ale v prodejnách Kaufland najdete i autíčka nebo puzzle, které budou děti určitě bavit. Oblíbeným dárkem jsou i stavebnice Lego, v nabídce jich je několik druhů.

Krásné

Vánoční balicí papír s nejrůznějšími motivy, stuhy, dárkové taštičky i jmenovky a vánoční dekorace. Zkrátka vše pro to, aby byly dárky pod vánočním stromečkem krásně zabalené. Vše pro svátky podle vašich představ pořídíte v prodejnách Kaufland.

VÁNOČNÍ TIPY:

Daruj nákup

Dárková poukázka na nákup v prodejnách Kaufland je vhodným a univerzálním dárkem pro každého. K dostání je v různých hodnotách a ve vánočním motivu.

Dárek pro pravé gurmány

K-Favourites Serrano je sušená šunka z bílého prasete původem ze Španělska. Patří do stejné kategorie jako známé italské prosciutto crudo či francouzský jambon de Bayonne. V předvánočním čase ji najdete v dárkovém setu s nožem a prkénkem pod značkou K-Favourites exkluzivně v prodejnách Kaufland. Neobsahuje žádné chemické konzervanty ani barviva.

Autor: Kaufland Česká republika v.o.s.