Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ženy ve znamení Střelce v davu nepřehlédnete! Jak se oblékají a co jim nesmí chybět?

29. listopadu 2022 | 06:00

Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje naši povahu. Určuje to, jak smýšlíme, jakým stylem komunikujeme, a to nejen verbálně, ale i nonverbálně – za pomoci našeho módního vkusu. Jak se oblékají ženy ve znamení Střelce a jaké kousky by jim rozhodně neměly uniknout?

Ženy ve znamení Střelce nikdy v davu nepřehlédnete. Upozorňují totiž na sebe výraznými, veselými barvami, zajímavými vzory, ale také svou značnou komunikativností. Převálcují vás svými obratnými argumenty, logikou i vtipem. Jsou výřečné, ohnivé a ukrývají v sobě nespoutanou vášeň pro dobrodružné cestování. Jelikož jsou neustále v pohybu, inklinují k takovému oblečení, které nebude ztěžovat jejich hbitý krok a rozvernou zábavu.

Tip na video: Jak vrstvit oblečení v zimě? Podívejte se na skvělé tipy!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videohub

Vzhledem k tomu, že procestovaly téměř celý svět, nebojí se již zmíněných barev a často volí netypické vzory, jež věrně připomínají znaky určitých států. Na druhou stranu v módě příliš neexperimentují, drží se při zemi, ale nikdy to nevypadá příliš nudně, minimalisticky ani příliš sofistikovaně. Je to jakýsi neurčitý mix textur, vzorů i stylů. Střelci jsou totiž eklektiky.

Jaké kousky by tedy neměly chybět žádné Střelkyni?

Vděčné modré džíny

Modré džíny jsou primárním základem šatníku Střelkyně. S jejich pomocí totiž vykouzlí nejen basic outfit pro své mnohočetné volnočasové aktivity, ale také business look – spolu s košilí pastelových barev – do práce nebo outfit na rande, třeba s blůzkou zajímavé textury. Dbají na to, aby nebyly z tvrdé džínoviny, ve které by se cítily svázaně. Musí jim především perfektně sednout, v případě opaku budou v diskomfortu.

Kamarád na cesty

Žena ve znamení Střelce se neobejde bez batohu, který jí bude skvělým společníkem na nejrůznějších cestách po českých luzích a hájích, ale i v cizokrajných končinách nebo jen na cestě do práce. Vybírá si batoh tak, aby byl použitelný do městské džungle i do přírody. Proto nikdy nezklamou univerzální černá barva, odolný materiál, ale i efektní trendy prvky, jako jsou kupříkladu kožené detaily.  

Když na podpatcích, tak pohodlně

Střelkyně si na nepohodlné vysoké podpatky vůbec nepotrpí. Ba naopak, při jejich představě se jim ježí i ty chlupy, které nemají. Pokud je však čeká společenská událost, pro kterou jsou lodičky nezbytné, volí ty na blokovém nízkém podpatku. Musí pro ně představovat pohodlí, oporu a stabilitu. Ideálním typem budou mary janes. 

Pastelová radost

Hýří optimismem, zážitky z cest i vtipem. Proto jsou pro ženy ve znamení Střelce typické barvy. Především pastelové spektrum barev, jako jsou tyrkysová, světle růžová, modrá i žlutá. Nebojí se ale ani červené nebo odstínů oranžové. Černá pak tuto barevnost sráží na snesitelnou úroveň. Ideální tak pro tyto ženy budou elegantní blůzky příjemného materiálu, které je nebudou omezovat při rozverných pohybech.

Vůně ciziny

Zabrousily do tajemství Orientu, zeleně tajuplné džungle i mrazivého severu. A tak inklinují k netradičním, ale i tradičním vzorům. Neměly by to však s jejich kombinací přepísknout. V tomto období budou pro ženy ve znamení Střelce ideální pletený svetr s norským vzorem nebo hedvábný barevný šátek.

Péřovka do města i do přírody

Ne kabát, ale péřovka bude tím pravým ořechovým. Ideální budou parka nebo sportovní bunda, kterou lze nosit i do práce, aniž by příliš zaváněla sportovním dojmem. Na výběr těch nejlepších se můžete podívat do naší fotogalerie! Naleznete tam i ostatní vhodné modely.

Velký výběr trendy kousků za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová