Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nedal přednost a došlo ke srážce. Náraz odhodil auto na dům

K dopravní nehodě došlo v neděli odpoledne na křižovatce ulic Želivského a Ivana Olbrachta v Jablonci nad Nisou. Pětasedmdesátiletý řidič tam nedal přednost autu jedoucímu po hlavní ulici, kde došlo ke srážce.

„Řidič s vozidlem VW Caddy jel po vedlejší ulici Ivana Olbrachta a při vyjíždění na hlavní ulici Želivského nedal přednost řidiči s vozem Subaru Forester, který jel z jeho levé strany. Po následném střetu byl VW Caddy odhozen mimo vozovku, kde narazil ještě do stěny domu,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Záchranka na místo nehody nakonec nevyjela. „Řidič vozidla subaru nechtěl na místo přivolat zdravotnickou záchrannou službu s tím, že lékařské vyšetření k vyloučení případného zranění si zajistí sám,“ vysvětlila mluvčí.

Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili na místě provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ dodala Sochorová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, přednost v jízdě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedal přednost a došlo ke srážce. Náraz odhodil auto na dům  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.