O2 TV od prosince nabídne Balíček Voyo, bude obsahovat i kanály Nova Sport

29. listopad 2022

Součástí O2 TV, největší IPTV služby na trhu, bude od 1. prosince také videotéka Voyo. K ní operátor přidá i kanály Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Nova Lady. Společnost O2 bude prvním telekomunikačním hráčem, který videotéku v kombinaci s lineárními kanály nabídne. Nová služba se bude jmenovat Balíček Voyo a měsíčně vyjde na 159 korun.

Čtěte také

Přístup k exkluzivnímu obsahu, původním projektům vlastní tvorby Voyo Originál a k tomu i další kanály Nova Lady a Nova Sport 3 a Nova Sport 4, jež budou k dispozici v nabídce kanálů O2 TV - tak vypadá nový Balíček Voyo, který O2 TV jako první poskytovatel IPTV začne nabízet novým i stávajícím zákazníkům.

„Snažíme se našim zákazníkům pravidelně přinášet nový prémiový obsah. Nový balíček Voyo přinášíme v předvánočním čase. Věříme, že jeho obsah zpříjemní zákazníkům přípravy na svátky i ukrátí sychravé dny," uvedla při této příležitosti šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová. Balíček Voyo bude možné aktivovat od 1. prosince prostřednictvím aplikace Moje O2, na webu, zákaznické lince i ve značkových prodejnách ke všem hlavním tarifům. 

Čtěte také

„Zákazníci, kteří si Balíček Voyo pořídí, obdrží obratem speciální kód, díky kterému se do Voyo jednoduše zaregistrují. Platbu za služby pak najdou ve svém pravidelném vyúčtování. Kromě přístupu do videotéky Voyo získají automaticky také kanály Nova Lady, Nova Sport 3 a 4, ke kterým dosud měli přístup jen předplatitelé některých tarifů," doplnila Lenerová s tím, že právě stanice a původní tvorba televize Nova se těší u zákazníků dlouhodobě velké oblibě.

„Co se nabídky českých filmů a seriálů týká, je Voyo aktuálně nejsilnějším hráčem na českém trhu a tuto pozici nadále posilujeme. Celou řadu českých filmových novinek nabízíme divákům záhy po premiéře v kinech," konstatoval Daniel Grunt, vedoucí digitální divizice CME, pod které Voyo spadá. Za pomyslné rodinné stříbro pak označuje exkluzivní projekty z dílny Voyo Originál. Aktuálně láká zejména na třídílnou minisérii Král Šumavy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související