Seznamte se Samem II.

Sam Brinton je prvním vysokým úředníkem Bidenovi vlády, který o sobě tvrdí, že nemá žádné pohlaví – je tzv. nebinární. Už jsme o tomto podivuhodném úkazu psali.

Sam Brinton pracuje na Ministerstvu energetiky, v Úřadu pro likvidaci vyhořelého paliva a odpadu. Vedle toho řídí Úřad pro vědu a technologie vyhořelého paliva a odpadu a Úřad pro integrované nakládání s odpady. Na stránkách ministerstva je vybarvován jako expert v problematice nakládání s vyhořelým jaderným palivem.

Má dva postgraduální tituly v oboru jaderné vědy a inženýrství, stejně jako program technologické politiky na Massachusetts Institute of Technology a vysokoškolské tituly v oboru strojního inženýrství se zaměřením na jaderné inženýrství.

Člověk by chlácholivě řekl, že Sam Brinton trpí sice duševní poruchou, ale to neznamená, že by nemohl být vládním expertem v jaderných technologiích. Otázkou samozřejmě je, zda by měl zastávat vedoucí funkce.

Jenomže Sam Brinton byl zadržen poté, co 16. září na letišti v Minneapolis popadl z pojezdového pasu cizí dámské zavazadlo, strhnul z něho identifikační štítek a pádil s ním k východu z odbavovací haly letiště.

Jak bylo zjištěno z videozáznamů, ukradenou cestovní tašku poté použil ještě nejméně dvakrát, 18. září a 9. října, když cestoval do DC.

Policii se pod tíhou důkazů nakonec přiznal s tím, že svůj omyl zjistil, až v hotelu a nevěděl, co si počít. Dámské ošacení, které taška obsahovala, se však zatím nenašlo.

Jaderný expert Bidenovi vlády, Sam Brinton, byl obžalován z krádeže věci v hodnotě 2.325 dolarů a 19. prosince ho čeká soudní projednání případu. Hrozí mu trest odnětí svobody až na pět roků a peněžitá pokuta až 10 000 dolarů. V úřadu od začátku listopadu není, vzal si dovolenou.

Jak jsme zjistili dál, jaderný expert Sam Brinton netrpěl jen nebinaritou, ale také „štěněčím“ fetišem, což si můžeme představit jako zálibu v uvazování lidí na obojek a procházky s nimi. Tyto sexuální praktiky obsahují také sex se zvířaty. O jaké úchylárny jde, si mohou odvážnější z vás přečíst přímo od Sama Brintona zde.

Jaderný expert Sam Brinton vedle těchto sexuálních praktik miluje také horký vosk a elektřinu. Než se stal jaderným expertem, radil Baracku Obamovi v problematice LGBTQ+.

Na obrázku vidíme stojícího jaderného experta vlády Josepha Bidena Sama Brintona (34). Se svým manželem Kevinem Rieckem žijí v Rockville, poblíž Washingtonu DC.

 Konzervativní noviny nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory. Pokud se Vám Konzervativní noviny líbí, budeme vděčni za Vaši pomoc. Číslo účtu: 2701544173 / 2010  Děkujeme!