Boty Nike – x tipů, jak je zakomponovat do outfitu, aby vypadaly módně

Pokud chcete být v letošní sezóně in, nezapomeňte do vašeho šatníku zařadit i stylové boty od věhlasné značky Nike. Pokud nejste zrovna módní guru, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích si povíme, jak boty Nike zakomponovat do vašeho outfitu, aby byl dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!

Obuv Nike v sportovně laděném outfitu

Nike boty se hodí zejména do sportovně laděného outfitu. Vybírat můžete z celé řady modelů sportovní obuvi. Na trhu najdete nejen běžecké, ale i fotbalové nebo trekingové boty Nike. K sportovnímu modelu obuvi se budou hodit funkční legíny, ale i šortky nebo sukně s gumou v pase. K zmíněné obuvi lze obléci i bavlněné triko, módní tank top nebo polo triko s úhledným límečkem. Polokošile v sobě snoubí sportovní i elegantní styl. Ženy a muži je tak s oblibou nosí i na sportovní události, jako je utkání fotbalu či golfu. Obuv Nike pak můžete vzít i na pláž. K trendy nazouvákům můžete zvolit i šortky nebo sukni. Aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, nezapomeňte do outfitu zařadit i stylové módní doplňky. Ty by měly mít stejný ráz, jako má právě vaše obuv. Sportovně laděný outfit si pak zaslouží i kvalitní čepici. Módní budou truckerky i klasické baseballové kousky. Výběr tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

Futurino - Nike

Boty od značky Nike a ležérní outfit

Boty od známé značky Nike zapadnou i do ležérního outfitu. Vybrat si můžete např. mladistvé sneakersy, které lehce sladíte s trendy džíny s tzv. roztrhanými koleny. Džíny vybírejte v letošní sezóně s vysokým pasem. Vyberete-li si kotníčkovou variantu sneakersů Nike, vezměte si k nim slim fit rifle. Máte-li nějaké to kilo navíc, vsaďte spíše na kalhoty v regular fit střihu. K nim pak můžete vybírat nízké sneakersy. K ležérnímu outfitu se budou hodit i látkové nebo kožené doplňky. Dobrou volbou jsou např. i stylové kousky od značky Ralph Lauren. Volit můžete trendy pásky, kabelky nebo sluneční brýle. Nezapomeňte však na to, že by vaše doplňky měly ladit nejen barvou, ale i strukturou. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Díky tomu se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit uhlazeně.

Obuv Nike v elegantním modelu

Boty Nike sluší i elegantním outfitům. Ženy a dívky je s oblibou nosí k módním trapézovým a k plisovaným sukním nejrůznějších délek. Do elegantně laděných modelů však vybírejte decentní jednobarevné kousky. Volit můžete boty Nike na vyšší platformě. Ideální obuví k sukním i k šatům jsou pak sneakersy. Ke krátkým sukním vsaďte na kotníčkové boty. Stejně postupujte i v tom případě, vsadíte-li na úzké slim fit džíny se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení vynikne vaše elegantní kotníčková obuv v celé své kráse. Do elegantních outfitů se pak hodí především kožené kousky. Ty mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní a odolné, ale také tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života chrání naši přírodu. Nákup kožené obuvi Nike tak rozhodně stojí za zvážení. Kožené boty by měly ladit i s doplňky. Myslete nejen na batoh nebo tašku, ale také na vaši peněženku. K elegantně laděným outfitům se hodí především ty kožené. Pokud si nejste s výběrem jistí mrkněte i zde: 5 tipů, jak najít perfektní dámskou peněženku. Díky tipům nešlápnete s výběrem vedle.

Zdroj foto 1: VH-studio / Shutterstock.com

Zdroj foto 2: DC Digital Studio / Shutterstock.com

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
14984
18531