Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Křest knihy populární stand-up komičky Lucie Macháčkové Historky z Tinderu

Knižní prvotinu o seznamování populární stand-up komičky Lucie Macháčkové Historky z Tinderu pokřtila Thuy Dung alias Chili, Alena Doláková a další v kavárně Na Boršově. Kniha vyšla v Nakladatelství Cosmopolis, které je součástí Nakladatelského domu GRADA. Úryvek z knihy přečetla Alena Doláková. Na akci vystoupili stand-up komici Jan Studnička a Tomáš Plhoň. 

Plácáte se občas ve vztazích? Nejste sami – račte se smát!
Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand‑up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder. Příběhy o lásce, randění i pořádných trapasech vás rozesmějí a zahřejí na duši – ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi.

Dozvíte se:
–           co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku
–           co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex
–           jak nejlépe rozchodit rozchod
–           proč rozhodně nikdy nechodit se synem své psycholožky
–           jak to chodí na speed datingu
–           proč (ne)fungují převozníci
–           jak přelstít seznamkového podvodníka

Základní informace o knize:
datum vydání: 26. 10. 2022
rozsah: 240 stran
formát: 130 × 190 mm
Vazba V2, obálka matné lamino
349 Kč

O autorce
Lucie Macháčková (*1986) je scenáristka, marketérka, stand-up komička a moderátorka, známá zejména z pořadu Comedy Club na Paramount Network a ze svých stand-up videí na Mall.tv a Stream.cz. Stand-up comedy se věnuje v češtině i v angličtině, v roce 2015 vyhrála cenu o nejlepšího nováčka na festivalu Humorfest, vystupovala na pódiích po celé České republice, na Slovensku, Maďarsku, Polsku, Německ)u, Rakousku i Velké Británii. Od roku 2011 pracuje v České televizi, kde vede tým, který vytváří kreativní kampaně na sociálních sítích (StarDance, Most! ad.) O své práci často přednáší na konferencích v Čechách i zahraničí. V rámci projektu Koko Comedy se věnuje tvorbě vtipného obsahu na YouTube se zaměřením na ženské publikum. Je kreativní producentkou a režisérkou seriálu Protivný sprostý matky, který uvedla Česká televize. Historky z Tinderu jsou její prvotina.

Tři zajímavosti o Lucii, které se objevují v knize Historky z Tinderu

  • 5x podnikla (různě dlouhou) pouť do Santiago de Compostela
  • věnuje se závěsné akrobacii na šále a kruhu
  • když byly její dceři tři týdny, zlomila jsem si vaz při autonehodě

Zdroj a foto: https://www.luciemachackova.cz/, Cosmopolis

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *