Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Módní policie Anny Čmuchálkové: Nešťastné spodní prádlo Timkové, Havlová v růžových silonkách

Módní policie z premiéry Okupace.
Zdroj: Herminapress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 13 fotografií
Módní policie

Premiéru nové divadelní hry Okupace v pražském Divadle Bez zábradlí si nenechalo ujít plno známých celebrit. Nechyběla ani bývalá první dáma Dagmar Havlová. Kdo se oblékl vhodně a kdo měl raději zůstat doma?

Jindy naprosto perfektní a éterická herečka Hana Vagnerová (39) tentokrát přestřelila. Na premiéru divadelní hry Okupace do Divadla Bez zábradlí dorazila v bílých teniskách, k nimž si vzala džíny a modrý rolák. Ani na jedné fotografii naštěstí nebyla zabrána na červeném koberci, což bylo vzhledem k velmi ležérnímu oděvu jedině dobře.

Šafařík přišel jako hipster

Zvláštní outfit, v němž jako kdyby přicestoval v čase z osmdesátých let, ukázal herec Denis Šafařík (28). Je fajn, že se snažil tímto extravagantním oděvem ukázat svou osobnost, ovšem něco takového by se hodilo spíše na procházku do města než na slavnostní premiéru. Vysoké fialové ponožky s třešničkami, přetažené přes upnuté džíny, čepice a černý svetr připomínající ten na lyže, nebyla zkrátka úplně nejvhodnější volba.

Herečka Monika Timková (32) oblékla elegantní bílou halenku s vázačkou, jejíž materiál lehce prosvítal. To by ani nevadilo, jenže si pod ní vzala černou podprsenku, která (možná schválně) kontrastovala s bílým materiálem a šla tak vidět. Na slavnostní premiéru by možná přeci jen bylo lepší volit raději tělovou podprsenku, která by splynula s kůží. Kromě tohoto detailního přešlapu je ale jinak celkový outfit velmi povedený. K halence zvolila Timková kratší černou sukni a vysoké černé kozačky nad kolena, které opticky prodlužovaly její štíhlé nohy.

Havlová vsadila na extravaganci

Bývalá první dáma Dagmar Havlová se zase rozhodla zůstat trendy, a proto k černým šatům pod kolena a černým lodičkám do špičky vzala fuchsiové silonky. Tmavě růžová je zřejmě nejvíce trendy barvou tohoto roku a bylo možné ji spatřit u mnoha módních návrhářů světové i tamní scény. K tomuto outfitu působila ale až moc na sílu, a kdyby zvolila klasické tělové, udělala by lépe. Dagmar ale dostává palec nahoru za kreativitu a fakt, že se toho nebojí.

Jako elegán dorazil na premiéru také Jakub Prachař, jehož partnerka Sara Sandeva v představení účinkovala. Na sobě měl černý smoking, lakýrky a v ruce držel obrovskou kytku pro svou přítelkyni. Prachař tak opět ukázal svůj respekt k dress codu a vypadal perfektně.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy