Ewa Farna oslaví třicetiny svým prvním koncertem v O2 areně

Ewa Farna oslaví třicetiny svým prvním koncertem v O2 areně

Tisk

farna 200Česko-polská zpěvačka Ewa Farna oslaví své 30. narozeniny stylově - svým doposud největším koncertem v největší české hale, pražské O2 areně. Zlatá slavice a držitelka ceny Anděl, která před rokem oslavila neuvěřitelných 15 let na hudební scéně, si ke své třicítce nadělí dárek v podobě speciálního koncertu a to 14.10.2023. Prodej vstupenek byl spuštěn 16.11.2022 v 7:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

 

Během tohoto mimořádného večera představí písně ze všech svých alb včetně posledního, kritiky vysoce oceňovaného UMAMI. Zazní samozřejmě skladby Měls mě vůbec rád, Boží mlejny melou, Leporelo nebo zlidovělé Boky jako skříň. Kromě nostalgického bilancování přinese především nemalou dávku pozitivní energie.

Rodačka ze slezské Vendryně, jejíž klipy mají téměř půl miliardy zhlédnutí, zve všechny posluchače a fanoušky na ojedinělou show těmito slovy:

„Příští rok mi bude 30. Začínala jsem jako 12letá holčička, nyní ale jako dospělá žena a máma dvou dětí vnímám, že ona symbolická třicítka je fajn moment pro bilancování - více než polovinu svého dosavadního života jsem strávila na hudební scéně a připadá mi přirozené oslavit tyhle kulatiny i s fanoušky. Věřím, že spolu rozvlníme boky a díky návštěvníkům se stanu historicky nejmladší českou zpěvačkou, která odehraje svojí vlastní show v O2 areně.”

Majitelka jednoho z nejznámějších ženských hlasů v Česku i v Polsku slibuje spektakulární představení, na kterém se objeví na podiu kromě kapely desítek tanečníků a sboristů i zajímaví hosté.

Prodej vstupenek byl spuštěn ve středu 16.11.2022 v 7:00 v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

farna plakat

EWA FARNA
14. října 2023, 20:00, O2 arena, Praha


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Dvě tvořilky, díky nimž se v jihočeské Soběslavi kreativně vyřádí děti i dospělí

kreativ sobeslav rozhovor200První březnové dny přinesou jistě nejen závan jara, ale i pořádný průvan kreativity, který mají na svědomí Michaela Oubramová Radová a Martina Šimonová. A odkud vane vítr, to vám t...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Chuť na hřích s příchutí APOKALYPSY

Cernucka Chut na hrich 200Mám ráda detektivky. Opravdu. Líbí se mi i české krimipříběhy, které někteří čtenáři odmítají. Proto jsem nahlédla do edice Původní česká detektivka nakladatelství Moba a vybrala si dva tituly Veroniky Černuck...

Divadlo

Děvky od Arbesa, herecký nářez v podzemí

arb 200Pokud máte pro strach uděláno, jděte se podívat do podzemí Švandova divadla na pražském Smíchově. Petra Hřebíčková a Zuzana Onufráková se v prostorách alternativního Studia proměňují v dračice, které maj...

Film

Jak se na internetu píše nejen o filmu

o filmu perexKdyž skončila doba výhradně tištěných médií s pisateli řekněme předem vybranými a do popředí se prodrala éra internetová, proměnil se i způsob psaní. Na internetových platformách – ať již písemných nebo audiovizuálních – se totiž může up...