10 nejstahovanějších filmů 47. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Black Adam (Warner Bros.), Trojúhelník smutku (SF Studios), Snivokraj (Netflix)

Mezi deset nejstahovanějších filmů zavítala hned čtveřice nových titulů oproti minulému týdnu. Hvězdné drama Armageddon Time, fantasy Snivokraj z produkce Netflixu, Šoumen krokodýl pro celou rodinu a kritikou a diváky velebený snímek Trojúhelník smutku, o kterém ještě hodně uslyšíme na nadcházející award-season. V žebříčku, tradičně již podle serveru TorrentFreak, nechybí ani stálice posledních měsíců – Top Gun: Maverick nebo akční Bullet Train.

Nejstahovanější filmy 47. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Armageddon Time

Hluboce osobní příběh o dospívání, síle rodiny a generační cestě za americkým snem. Ve hvězdně nabitém dramatu nominovaném na Zlatou palmu, od  režiséra Jamese Graye, hrají Jeremy Strong, Anne Hathaway nebo Anthony Hopkins. (uvedeno na iTunes)

9. Snivokraj

Odvážná osiřelá holka spolu s charismatickým psancem vyrazí do země snů najít vzácnou perlu, která jí splní největší přání. Velkolepé fantasy dobrodružství od režiséra filmu Hunger Games: Vražedná pomsta. Hrají Jason Momoa a Marlow Barkley. (právě teď na Netflixu)

8. Válečnice

Snímek Válečnice vypráví pozoruhodný příběh Agojie, ženských bojovnic, které v devatenáctém století chránily Dahomejské království v Africe se zdatností a odhodlaností, kterým se nikdo nedokázal vyrovnat. Film, který se inspiruje skutečnými událostmi. (uvedeno na iTunes)

7. Úsměv

Psychiatrička Rose vyšetřuje mladou pacientku na pokraji nervového zhroucení. Žena trpí halucinacemi, pronásledují ji velmi znepokojivé vize, ovšem není to nic, co by zkušená terapeutka nezvládla. Jenže pak se jí po tváři rozlije podivný úsměv… (uvedeno na Paramount+)

6. Šoumen krokodýl

Když se rodina Primmů přestěhuje do New Yorku, jejich syn Josh se snaží zvyknout si na novou školu i přátele. Vše se změní od okamžiku, kdy Josh objeví Lylea – zpívajícího krokodýla, který miluje koupele, kaviár a dobrou hudbu. (uvedeno na iTunes)

5. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

4. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

3. Spirited

Každý Štědrý večer si Duch Vánoc vybere jednu temnou duši, kterou navštíví tři duchové a napraví ji. Letos si však vybral Clinta Briggse. Rodinný vánoční muzikál, ve kterém se představí Ryan Reynolds a Will Ferrell. (právě teď na Apple TV+)

2. Trojúhelník smutku

Model Carl a jeho partnerka influencerka Yaya jsou pozváni na luxusní výletní plavbu. Když nečekaná událost zamíchá kartami, charaktery všech cestujících se ukáží v pravém světle. Satirická komedii o společenských rolích a opojné síle moci. (uvedeno na iTunes)

1. Black Adam

Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam (Dwayne Johnson) vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti. (zatím pouze v kinech)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne