Mariah Carey o svém vánočním hitu: Pomáhá jí překonat vzpomínky na náročné dětství

Přidat na Seznam.cz

Kdo by neznal slavnou vánoční píseň od Mariah Carey „All I Want For Christmas Is You“? Akčoliv byla píseň vydaná v roce 1994, stále je každoročním hitem. Co o této písni prozradila sama zpěvačka?

Mariah Carey přiznala, že její dětství nebylo úplně šťastné. „Lidé si myslí, že jsem měla život ve stylu princezny nebo něco podobného, ​​jakousi pohádkovou existenci. Ale není to tak,“ řekla magazínu W a dodala, že v mládí příliš nepociťovala štěstí. To je prý důvodem, proč nyní tíhne k vánočním svátkům, které jsou plné lásky. Dokonce se sama nazývá královnou Vánoc.

Sourozenci jí dělali v dětství peklo

V roce 2020 vydala Mariah své memoáry, kde prozrazuje, co nejspíš stálo za jejím nešťastným dětstvím. Je zde zmíněno násilné chování a výbuchy vzteku jejího staršího bratra Morgana, jenž ubližoval jejich matce. Jednou dokonce musela být zavolána policie. Dokonce i Mariah byla terčem týrání, a to od její starší sestry Alison, která jí omámila valiem, když bylo zpěvačce pouhých 12 let.

A právě její vánoční hit v ní vyvolává příjemné pocity, kterých v dětství nejspíš příliš mnoho neměla. Prý tato píseň odráží její pocity a stala se pro ni symbolem radosti, lásky a štěstí, jak napsal Marca.

Zdroje: Marcamagazín W, Instagram