Agáta to tentokrát slušně přepískla. Svými výroky urazila herečku Jitku Čvančarovou

Přidat na Seznam.cz

Krátce po spuštění nového barrandovského pořadu Holčičky stihla Agáta Hanychová urazit už řadu celebrit. Skoro se zdá, jako kdyby s Jaromírem Soukupem neměla slavná influencerka nic jiného na práci než se navážet do celebrit, jako je třeba Jitka Čvančarová.

Influencerka má pořádně prořízlou pusu

Agáta už v minulosti několikrát dokázala, že se nebojí říct z plných plic svůj názor, připomíná hvězdné avantýry Šíp. Svou prostořekostí si to pěkně zavařila dokonce i u svých fanoušků.

„Já vůbec nechápu, proč tahle obtloustlá paní pořád hraje femme fatale. Proč letos nepřijela do Karlových Varů? Ona byla vždy pověstná tou róbou… kozy, špeky, mně přijde úplně příšerná,“ řekla na úkor herečky Hanychová.

Ta na svém Instagramu také měla živé vysílání se svou maminkou Veronikou Žilkovou, ale jak se zdá, tak se sledující přihlásili k vysílání jen proto, aby dali herečce její výroky pořádně sežrat.

„Jitka Čvančarová je krásná a charismatická ženská, plná empatie a slušnosti na rozdíl od vás. Má to, co vy nikdy mít nebudete – úroveň a důstojnost,“ objevil se pod příspěvkem komentář.

„Paní Čvančarová je žena, která je osobitá, má svůj styl, je dobrá herečka a zpěvačka a ve velké míře se věnuje charitě. Je tváří a patronkou lidí s onemocněním motýlích křídel. Své soukromí si střeží a k tomu, aby ji lidé znali, nepotřebuje plnit obden stránky bulváru a fotit se ve vaně. Agáta je tváří škváru, prázdná hlava, která by se tak ráda stylizovala do dámy plné intelektu, ale je to jenom pavlačová drbna,“ neberou si s influencerkou servítky ostatní.

Agáta se však o první adventní neděli na svém Instagramu veřejně omluvila, a to nejen Jitce Čvančarové, ale i Štefanu Margitovi. Proč?

Agáta stihla urazit i Štefana Margitu

Ještě než slavná influencerka vychrlila spoustu urážek na Čvančarovou, pustila se i do ovdovělého Štefana Margity, kterého si nedávno vzal na paškál i Jaromír Soukup, uvádí Kafe.

„Zmatky okolo pohřbu Hany Zagorové… Hanička, ta vždycky prodávala. Ale tak ta má taky životní příběh, celý život žila s homosexuálem,“ šokovala Hanychová.

„Jo? To se může takhle veřejně říkat?“ Podivila se novinářka Markéta Kuča, která byla hostem pořadu na TV Barrandov.

„On si snad ještě někdo myslí, že je Margita hetero? Chceš mi říct, že Štefan Margita je heterosexuál? Jsi s ním někdy něco měla?,“ ptala se Agáta dál.

Ta své chování později okomentovala tak, že se jednalo pouze o žert. Zároveň prý také žádala dramaturga, aby tuto část konverzace vystřihnul, ale ten tak neučinil. Koho si vezme Agáta do parády dál? Zdá se, že se Hanychová ničeho neštítí.

Jak se ale blíží Vánoce, Agáta zřejmě bilancuje a snaží se svou prostořekost omluvit.

Zdroj: Šíp, Instagram, Kafe