Karel Gott (†80) se rozpovídal o svém sexuálním životě: ,,Toto neměl nikdo vidět,“ zlobí se Ivanka

Nedávno zemřelý publicista Rostislav Sarvaš (†63) dostal pořádnou čočku od Ivany Gottové (46). Rostislav napsal splu s Karlem Gottem (†80) knihu s názvem „Jak to vidí Gott – rozhovor na lodi.“ Jenže Slavík se o svém soukromém životě rozpovídal až moc a hodně otevřeně.

„Přišli jsme do jejího malého bytu, otevřeli jsme sekt… a až jsem byl překvapený, jaký to mělo spád. Během chvíle jsme byli v tom nejlepším. Tak asi po patnácti minutách ale zpoza závěsu vyběhl nahý chlap (manžel dotyčné ženy – pozn. red.) a vrhl se na mou partnerku, a nedbaje, že jsem na ní já, svou potřebu s ní dokonal,“ zavzpomínal Karel a už byl oheň na střeše. Takto detailní knížku Ivanka opravdu nečekala. Oba dva autoři od ní dostali pěkně vynadáno.

„Ivance vadí, že se o tom píše. Hlavně kvůli tomu, že je mojí ženou a jak teď vypadá… I když se jí to netýkalo. A pak taky kvůli našim dcerkám! Ivanka nechtěla, aby se takové věci o tatínkovi dozvídaly,“ omlouval se své manželce Karel. Poté měl pár chtít po autorovi, aby zakázal citovat knihu média, ten je však odmítl: „Jako by chtěl někdo zakázat citovat z bible.“

Zdroje: Aha.!, Instagram