hledat

Tags:

Release z Varšavy, který nemohl chybět na vosku. Král hostovaček přichází se sběratelskou nutností

Sdílej

Není pouze tuzemským koloritem, že rapová alba se dočkají své verze na vinylu. Další boom nesmrtelného zvukového média zažívá také Polsko. Ne vše zvěčněné na dvanácti palcích si však zaslouží pozornost, což však není případ součástky partiček JWP či Bez Cenzury. Známý pod pseudonymem Ero, vydávající pod Def Jam Recordings Poland je tu zpět s plackou, která je pro sběratele nutností.

Tenhle release nemohl chybět na vosku, spojení rapu od Era a  scratchů od DJ Falcon 1. To vše v kulise vinylového šumu a prasklin. Album „Eroizm“ se dočkal 2 černých kotoučů a graficky zajímavě zpracovaného obalu.

Jeho předchozí album „Elwis Picasso“ bylo jedním z nejočekávanějších alb v historii polského rapu. Nekorunovaný král hostovaček se po mnoha letech čekání zmohl na vlastní sólo tvorbu a rozhodně to nebylo na škodu.

„Eroizm je sbírkou myšlenek, které mi vyřily hlavou během lockdownu a zároveň reflexí po mém sólovém debutu. Tentokrát jsem to vyšperkoval více hosty. Myslím, že bych toto album mohl směle nazvat „selected works“ a doufám, že jsem vybral dobře. Toto je album o mně a nás… pro vás,“ nechal se slyšet Ero skrze sociální sítě na adresu releasu z roku 2021, které se dočkalo nového hávu.

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1