hledat

Tags:

První delší studiová ozvěna od Alberta aneb Jak šlape Drill music u našich severních sousedů?

Sdílej

Ještě donedávna jsme na mapě polského rapu nenalezli příliš exotických vlivů, ale to už je dnes minulostí. Stačí mít v merku rodáka z Moskvy s angolskými kořeny, člena labelu GM2L, který vlastní vlivné persony Malik Montana a Diha. Řeč je o Albertovi, autorovi zásadního hitu „Dwutakt“, který letos přispěchal s debutovým diskem, tedy EP „Miejska Dżungla“ a tím to ani zdaleka nekončí.

Rapové lokty začal vystrkovat již v roce 2011 pod pseudonymem Opete, ale v moři početného zástupu talentů se nedokázal zviditelnit. V květnu roku 2022 se zúčastnil #hot16challenge, což mu otevřelo vrátka do GM2L labelu a napojení na Malika Montanu. Aktuálně patří k nejzásadnějším jménům polské odnože Drill music.

Květen letošního roku nabídl jeho první disk „Miejska Dżungla“, kde mezi hosty nechybí také „Joseph Bratan“. Proč skloňujeme právě toto jméno? Venku mají několik dní další společnou skladbu „Szkola“ a netají se také tím, že jejich společný projekt „Złomek“ již klepe na dveře a co nevidět bude uveden na prodejní pulty.

Tracklist:

01) Dwutakt
02) Strzał
03) Z Bratem Zarabiam Papier feat. Joseph Bratan
04) Wóz Albo Przewóz
05) Mały Gnój
06) Północ feat. P3
07) Kokapaniepenga feat. 730 Huncho & Joseph Bratan
08) Serce Lwa

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1