Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii
Podívejte na fotky v galerii

Herečka Tereza Brodská se nám díky stále reprízovanému seriálu České televize „Vlak dětství a naděje“ připomíná v jedné ze svých nejlepších a zároveň největších rolích. Ani se nechce věřit, že z něžné dívenky, kterou v něm hrála, je dnes zralá dáma, která překročila padesátku a díky synovi Samuelovi se dokonce stala babičkou.

-reklama-


Je z ní ovšem babička stále atraktivní a na kráse ji neubírají ani brýle. Přesto ji už ale potkaly různé zdravotní potíže, nedávno například absolvovala operaci žlučníku. Ve společenském magazínu televize Prima „Showtime“ prozradila, že ji trápily žlučové kamínky a protože jí hrozil záchvat, podrobila se preventivnímu zákroku. Komentovala to však s humorem. Když si prý postěžovala kamarádce, že jí pořád ubírají orgány, ta jí odpověděla: „Tak aspoň nemusíš hubnout.“

Tereza se na svém Instagramu svěřila, že letos již absolvovala druhou operaci a přiznala, že jí nebylo „hej“ fyzicky, ani psychicky: „Tak čtvrtej den v posteli, žlučník v pr…li, knihy přečteny, a už bych ráda z tý postele vypadla.“ Zároveň ale poznamenala, že se nechce rouhat, protože mnoho lidí je na tom podstatně hůř.

Máma Jana Brejchová

Kvůli operaci si musela dát na čas pauzu a přerušit například natáčení v seriálu televize Prima „ZOO“, kde hraje soudkyni. Nyní už se však naplno vrátila ke své práci a zúčastnila se také autogramiády úspěšné vzpomínkové knihy „Moje máma Jana Brejchová“, v níž s pomocí fotografií zdokumentovala velmi úspěšnou hereckou kariéru své maminky. „Spoustu lidí mi píše, že jsou překvapeni, že spoustu věcí o mamince nevěděli. A dokonce i filmoví publicisté často nevěděli třeba o maminčině hvězdné kariéře v Německu. Mně se na mamince líbí a nikdy jsem nezažila, že by někdy někoho pomlouvala. Ona radši mlčela,“ uvedla Tereza v rozhovoru pro „Showtime“. Jana Brejchová je bohužel už několik let kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu odkázaná na ústavní péči, ale Tereza zmínila, že ji pravidelně navštěvuje a bude s ní i na Štědrý den.

Jediný syn Samuel Slavík, jemuž se loni narodila dcera, už z Terezy udělal babičku a z Jany Brejchové dokonce prababičku. Zatímco Jana Brejchová se poté, co se Tereze Sam narodil, bránila, aby ji vnouček oslovoval „babičko“, Tereza s tímto oslovením nemá žádný problém a je na svoji malou vnučku pyšná.

Zdroj: Televize Prima, Instagram

-reklama-