Trailer na nového Indiana Jonese je konečně tady! A obavy byly zbytečné –⁠ Harrison Ford na to pořád má

Trailer na nového Indiana Jonese je konečně tady! A obavy byly zbytečné –⁠ Harrison Ford na to pořád má
Indiana Jones and the Dial of Destiny | Lucasfilm Ltd.
Indiana Jones s tváří Harrisona Forda je zpátky, a zatímco v případě mezery mezi třetím a čtvrtým dílem jsme si museli na zestárlého Jonese nějakou dobu zvykat, u pětky je naopak třeba říct, že Ford na svůj věk vypadá stále skvěle (natáčet podobný druh filmu v osmdesáti si zaslouží nemalý respekt).
Indiana Jones a nástroj osudu | če
Trailer nám odhalil dvě věci. V prvé řadě v krátkých záběrech ukazuje digitálně omlazeného Jonese, který je k nerozeznání od toho skutečného v prvních třech filmech. A za druhé konečně známe oficiální název! Nejnovější díl oblíbené série bude uvedený do kin jako Indiana Jones and the Dial of Destiny. Na co konkrétně podtitul odkazuje, to se v tuhle chvíli můžeme jen dohadovat, studio drží příběh úzkostlivě pod pokličkou.
Režiséra Stevena Spielberga u pátého dílu vystřídal James Mangold (Logan: Wolverine, Identita, Le Mans '66), Forda v obsazení doplnili Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Toby Jones, Antonio Banderas a navrátilec z předchozích dílů John Rhys-Davies.
Indiana Jones and the Dial of Destiny vstoupí do kin 29. června 2023.
trailer-na-noveho-indiana-jonese-je-konecne-tady-a-obavy-byly-zbytecne-harrison-ford-na-to-porad-ma
Indiana Jones and the Dial of Destiny | Lucasfilm Ltd.

Kinolog: Vraždící kulturistka dostala 25 let za mřížemi. Nyní promluvila a nestačíme se divit

Sally McNeil byla úspěšná sportovkyně s nebývalou fyzickou silou. Nikdo by jí nevěřil, že je obětí domácího násilí. Jenomže její manžel byl kulturistický šampión. Třídílný dokument Netflixu nahlíží dávnou kauzu z mnoha stran.