Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.
Strážci Galaxie: Volume 3 | Guardians of the Galaxy Vol. 3 | 2023
csfd  imdb  kinobox
US premiéra: 05.05.2023
CZ premiéra: 04.05.2023
režie: James Gunn
hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper

Strážci Galaxie: Volume 3: Trailer 2


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
Spooner

Parádní marvelovské řemeslo, díky kterému by ta miliardová meta mohla být po několika neúspěšných pokusech konečně překonána. Minule to však bylo celé přeci jen o chlup osudovější a údernější. Upoutávka dokáže stále servírovat hodně efektní záběry či akční výjevy, budovat feeling opravdu posledního dobrodružství této vesmírné partičky a zároveň si zachovat Gunnův na první pohled zřetelný styl. A tempo či gradace opět šlapou na maximum. Na druhou stranu, právě režisérův rozverný styl a vtípky na každém rohu (v čele se snad už povinným závěrečným gagem) onu osudovost přeci jen malinko sráží. Emoce se zkrátka z natěšených rodinek daly ždímat ještě mnohem důrazněji a nastíněný záporák mi vzhledem k finální misi přijde prozatím malinko nevýrazný. Jenže i přes menší chybičky se pořád jedná o špičkovou a sebevědomou práci a další důkaz toho, že v Marvelu si trailery na svá největší želízka prostě umí pohlídat.

Strážci Galaxie: Volume 3: Trailer


HODNOCENÍ REDAKCE
HODNOCENÍ ČTENÁŘŮ
VAŠE HODNOCENÍ
do_Od

Chtěl jsem být sice o něco dýl nadšený z prvního traileru na pátého Indyho, ale co už, když mi James Gunn a In the Meantime od Spacehog takovýmhle způsobem zaútočí na srdíčko, nedá se nic dělat. Trailer na třetí Strážce je totiž přesně tím uklidňujicím balzámem, jaký jsem po hloupoučkém vánočním speciálu potřeboval, abych se na závěrečný díl téhle ujeté série mohl pořádně začít těšit. Loučit se totiž bude nejen Gunn, ale i většina herců, takže čekám osudovost, emoce, smrt, ale i spoustu smíchu a srdíčka, jako to Gunn servíruje ve všech svých filmech. Ne, dvojka mu sice úplně nevyšla, ale po famózním Sebevraženém oddílu a nečekaně vynikajícím seriálovém Peacemakerovi mu tady zkrátka věřím, že mě a lidi, na které už těch pár záběrů z ukázky působí stejně, nekompromisně odrovná. Sem s tím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace