Amnesia The Bunker náhled

Amnesia: The Bunker se ukazuje v prvním traileru

2. 12. 2022
Zdroj náhledu: Frictional Games

Dámy a pánové, je téměř nemožné, abyste neznali švédské nezávislé vývojářské studio Frictional Games. Na svém kontě totiž mají hned několik proslulých hororových her, jako je například Soma, nebo herní sérii Amnesia. Pokud jste fanoušky právě zmíněné Amnesie, mám pro vás radostnou zprávu, jelikož byl oznámen nový díl této série, nesoucí název Amnesia: The Bunker. Amnesia: The Bunker bude ale v určitých ohledech jiný než jeho předešlé díly. Poprvé se bude jednat o semi-open world, a ještě k tomu se vám do rukou dostane i zbraň. Konkrétně se bude jednat o starý revolver, nejspíše pouze s jedním jediným nábojem. Teď se pojďme přesunout k příběhové části, která mě docela rychle a jednoduše oslovila. Jakožto hráč se ocitnete v roli osamělého francouzského vojáka během první světové války. Vaším úkolem bude samozřejmě přežít, prozkoumávat herní svět, řešit různé puzzly a k tomu všemu dělat rozhodnutí, která ovlivní herní příběh.I přes všechny tyto změny bude titul doprovázen hororovou atmosférou, na kterou jsme všichni zvyklí. Přesvědčte se sami a podívejte se na první oznamovací trailer.

Přesné vydání hry Amnesia: The Bunker není známo, nicméně by měla dorazit někdy v průběhu příštího roku. Pokud vás titul zaujal, nezapomeňte si jej přidat do svého seznamu přání na Steamu.

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.